merhaba arkadaşlar
biliyosunuz gebelik şekeriyle başım dertte. 10gündür diyet yapıyorum.ve bugün kan verdim. sabah gittim açken kan aldılar, kahvaltı yap 2saat sonra gel bikez daha alıcaz dediler.gittim onuda verdim.sonuclar uzun sürüyo diye beklemedim.işyerindeyim suan.işten cıkışta gidicem alıcam sonucları.inşallah hayırlı haberler alırım. doktorum dediki tokluk kan şekeri 126nın altında çıkması lazım dedi eger fazla cıkarsa insüline baslıcaz dedi :1no2: inşallah 126nın altında bi değer çıkarda insüline gerek kalmaz. benim için dua edin senağlama
evet gittim cnm.herşey yolunda cok şükür.bebeşim kocaman olmuş 2360gr.esniyodu gördüğümde:) çok mutlu oldum iyi haberler alınca.şeker tahlillerimde iyi cıktı.çalışmaya devam edebilirsin dedi doktorum.rapor alıcaktım ya, vazgeçtim.çalışabilir belgesi aldım. şimdilik herşey yolunda anlayacağın..
oğluşumun resmini aldım bugün kızlar aynı babası tabi belli olmaz ama resimde öleeee.onu görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam.karnımda çatlaklarım var ve şimdilik ii gidiyoruz allahım esirgersin tüm bebişlerii
evet gittim cnm.herşey yolunda cok şükür.bebeşim kocaman olmuş 2360gr.esniyodu gördüğümde:) çok mutlu oldum iyi haberler alınca.şeker tahlillerimde iyi cıktı.çalışmaya devam edebilirsin dedi doktorum.rapor alıcaktım ya, vazgeçtim.çalışabilir belgesi aldım. şimdilik herşey yolunda anlayacağın..
bende zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum valla. 07.01.2007 da izne çıkıyorum 35. haftamda. benim bebişte önden gidiyor. ve doktorum sezeryan olursam 39. haftada almayı planlıyor. geriye kalıyor 4 hafta ve bir dünya yapacak işim var. yoğun çalışıyorum ve akşam eve geldiğimde ancak evin rutin işlerini halledebiliyorum. 4 haftaya herşeyi sığdıracağım anlayacağın.
NELER KALDI OĞLUŞUN İÇİN YAPACAĞIN YARDIM EDİLECEK BİE ŞEY OLURSA YARDIM EDERİM CANIM CANINI SIKMA
ay deme öyle sayaz yaa.. bi de erzak hazırlama işi var dimi? ben onu tamamen unuttumsigara böreği falan sarmak lazım. köfte hazırlamak lazım. kompostoluk vişne hazırlamıştım 2büyük poşet. bide dolaptada yer kalmadı.malum kurban ertesi.. nasıl sığacak bütün bunlar bilmiyorum artık.alışverişe rahat çıkamam son haftalarımda diye şimdiden kurubakliyat depoluyorum balkonuma. işler bitmiyor. hergün yeni bi eksik geliyor aklıma.işimiz çok zor yandık kızlar:bbo:
bende yorgun gidiyorum eve.oyüzden zor oluyor bişeyler yapmak.eşim diyo dinlen yapma diye.ama yapmayıncada olmuyor maaleseff.. bide uzattım şimdi iznimi.iyice sıkışıcam son haftalarda.bakalım nasıl yetişicek işler. dün hastanede bi hamile gördüm sancısı gelmiş 36haftalık.serum veriyolar 1hafta daha sabretsin diye.onu görünce telaş aldı beni.gecelik almamıştım alayımda bavulumu hazır bulundurayım diyorum.yıkamak ütülemek 2günü alır.hazır olsun da aklım onda kalmasın bide.sana da tavsiye ederim canım.
tebessümcüm iyi çıktı şeker değerlerim.hemde bebeğimin kafasında bi boşluk vardı geçen ay.oda kaybolmuş.doktorumun ağzından bal damlıyodu resmen dün. az kaldı ve eksikler çok. biz daha karyolasını almadık. 1 ayda zor gidiyomuş boya kokusu. nasıl bitiricem bu işleri hiç bilmiyorum. elim ayağıma dolandı iyice :bbo:
ayy canım benim sağol:1hug: valla aslında alınacak şeyleri herşeyi tamam. şifonyeri dolabı yatağı hazır. herşeyin yeri belli olsun diye dolaplarınada yerleştirdim eşyalarını şimdi onları tek tek çıkarıp yıkayıp ütülemek kaldı.onlarla uğraşacağım. hastane çantamı hazırlamam gerek. 1 hastane çıkışı alacağım, kendimede 1 pijama tk. alacağım. 2 tk. geceliğimi ayarladım. sonra evdeki tüller yıkanacak vs. birde gelecek misafirler için buzluğuma pohaça, pide, açma falan yapacağım hazır olsun diye..birde yemeklik bişeyler atmam lazım buzluğuma köfte, fasulye, mercimek vs...
birde oğluşumla şöyle pazar pazar dolaşayım istiyorum
işte böyle....yapacak işlerim aslında bunlar ama ağırlaşınca insan zor geliyo vallasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?