Bebişlerimizin Gelişimini Takip Edelim

geçmiş olsun canım. inşallah hayırlı haberler alırsın doktorundan. bende çarşamba günü gidicem doktora.ama rapor işi düşündürüyo beni.özel hastaneden alınan rapor geçersiz oluyomuş öyle duydum ben.bi sen diyosunki bugün rapor alıcam bz bugün 31+4teyiz.tam 32olmadan verilen geçersiz oluyomuş.tam öğrendinmi sen onu.bende çarşamba gidicem doktora.ozaman sorucam doktoruma.inşallah bende iyi haberler alırım hem şeker konusunda hemde biliyosunki bebeğimin kafasında bi boşluk görülmüştü son kontrolümde.inşallah kaybolmuştur.stres yapıyorum kendime çok fazla.bende bugün zor geldim işe.sabah uyandıgımda cok agrım oldu.bide bebeğim döndü sanırım aşağıya dogru.çünkü mideme vuruyo sabahtan beri.oturamıyorum tam olarak.sıkıştırıyo beni.inşallah dönmüştür ve normal dogum yaparım.
inşallah seninde bütün şüphelerin boşa cıkar ve ikinizde gayet sağlıklısınızdır inşallah. rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın..

canım merhaba;

merak ettim seni gittinmi kontrole? nasıl durumlar? iyi haberlerini bekliyorum canım.

evet gittim cnm.herşey yolunda cok şükür.bebeşim kocaman olmuş 2360gr.esniyodu gördüğümde:) çok mutlu oldum iyi haberler alınca.şeker tahlillerimde iyi cıktı.çalışmaya devam edebilirsin dedi doktorum.rapor alıcaktım ya, vazgeçtim.çalışabilir belgesi aldım. şimdilik herşey yolunda anlayacağın..

canım benim gerçekten çok sevindim. Allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin:)) benim oğluşumda 2300 olmuş teyzesi:)) seninde önden gidiyor herhalde değilmi? bizimkinin gelişimi 2 hafta öndenmiş...

hiç sorma canım ya 2hafta önden gidiyor bizimkide.normalde 40.hafta 21şubatta doluyor ama ultrason 6 şubat verdi bugün.doktorum şubatın ilk haftası hazırlıklı ol dedi.elim ayağıma dolandı iyice kafamçokkarıştı bizim bebişler hem sabırsız hemde tombiş olucaklar sanırım.yanakları elma gibi olmuş.nasıl mutlu oldum görünce.yüzü ekrana zor sıgıyor artık :1hug:

oğluşumun resmini aldım bugün kızlar aynı babası tabi belli olmaz ama resimde öleeee.onu görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam.karnımda çatlaklarım var ve şimdilik ii gidiyoruz allahım esirgersin tüm bebişlerii

bende zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum valla. 07.01.2007 da izne çıkıyorum 35. haftamda. benim bebişte önden gidiyor. ve doktorum sezeryan olursam 39. haftada almayı planlıyor. geriye kalıyor 4 hafta ve bir dünya yapacak işim var. yoğun çalışıyorum ve akşam eve geldiğimde ancak evin rutin işlerini halledebiliyorum. 4 haftaya herşeyi sığdıracağım anlayacağın.

MAŞALLAH KOCAMAN OLMUŞ BEBİŞİN
ŞEKERİN İYİY ÇİKMASINA ÇOK SEVİNDİM CANIM

NELER KALDI OĞLUŞUN İÇİN YAPACAĞIN YARDIM EDİLECEK BİE ŞEY OLURSA YARDIM EDERİM CANIM CANINI SIKMA

tebessümcüm iyi çıktı şeker değerlerim.hemde bebeğimin kafasında bi boşluk vardı geçen ay.oda kaybolmuş.doktorumun ağzından bal damlıyodu resmen dün. az kaldı ve eksikler çok. biz daha karyolasını almadık. 1 ayda zor gidiyomuş boya kokusu. nasıl bitiricem bu işleri hiç bilmiyorum. elim ayağıma dolandı iyice :bbo:

amin canım teşekkür ederim. rabbim hepimize tek nefeste kurtulmayı nasip etsin inşallah.

NELER KALDI OĞLUŞUN İÇİN YAPACAĞIN YARDIM EDİLECEK BİE ŞEY OLURSA YARDIM EDERİM CANIM CANINI SIKMA

ayy canım benim sağol:1hug: valla aslında alınacak şeyleri herşeyi tamam. şifonyeri dolabı yatağı hazır. herşeyin yeri belli olsun diye dolaplarınada yerleştirdim eşyalarını şimdi onları tek tek çıkarıp yıkayıp ütülemek kaldı.onlarla uğraşacağım. hastane çantamı hazırlamam gerek. 1 hastane çıkışı alacağım, kendimede 1 pijama tk. alacağım. 2 tk. geceliğimi ayarladım. sonra evdeki tüller yıkanacak vs. birde gelecek misafirler için buzluğuma pohaça, pide, açma falan yapacağım hazır olsun diye..birde yemeklik bişeyler atmam lazım buzluğuma köfte, fasulye, mercimek vs...
birde oğluşumla şöyle pazar pazar dolaşayım istiyorum

işte böyle....yapacak işlerim aslında bunlar ama ağırlaşınca insan zor geliyo vallasenağlama

ay deme öyle sayaz yaa.. bi de erzak hazırlama işi var dimi? ben onu tamamen unuttum sigara böreği falan sarmak lazım. köfte hazırlamak lazım. kompostoluk vişne hazırlamıştım 2büyük poşet. bide dolaptada yer kalmadı.malum kurban ertesi.. nasıl sığacak bütün bunlar bilmiyorum artık.alışverişe rahat çıkamam son haftalarımda diye şimdiden kurubakliyat depoluyorum balkonuma. işler bitmiyor. hergün yeni bi eksik geliyor aklıma.işimiz çok zor yandık kızlar:bbo:

sorma canım hergün bişeyler yapıyorum yine birşeyler çıkıyor. birde ben fazla detaycı ve düzen hastasıyım biraz sinir bozucu bir huy ama yapı işte. eşim çok kızıyor bana bu halinle yapma bari diyor ama rahatsız oluyorum. takıntılıyım yanibenneyaptımki o yüzden çok yoruluyorum.
evin didiklenmedik yerini bırakmadım. herşeyler indi yıkandı ütülendi vs. dahada saydığım işler var düşün.
mama hazırlama işi zevkli sonuçta seviyorum yemek yapmayı. ama karnı burnunda olunca insanın öyle eski performanstan eser kalmıyor :1no2:

bende yorgun gidiyorum eve.oyüzden zor oluyor bişeyler yapmak.eşim diyo dinlen yapma diye.ama yapmayıncada olmuyor maaleseff.. bide uzattım şimdi iznimi.iyice sıkışıcam son haftalarda.bakalım nasıl yetişicek işler. dün hastanede bi hamile gördüm sancısı gelmiş 36haftalık.serum veriyolar 1hafta daha sabretsin diye.onu görünce telaş aldı beni.gecelik almamıştım alayımda bavulumu hazır bulundurayım diyorum.yıkamak ütülemek 2günü alır.hazır olsun da aklım onda kalmasın bide.sana da tavsiye ederim canım.

valla doğru söylüyorsun bu ufaklıkların sağı solu belli olmuyor. benimde bir arkadaşım 35. haftasında doktor kontrolüne gittiğinde apar topar sezeryana almışlar. meğerse doğumu başlamış haberi yok. herşeyimizi hazır etmekte fayda var. ben bu haftasonu ayarlayacağım Allah nasip ederse. geceliklerim tamamda bir pijama tk. almam gerekli sadece. gerçi bizim oğlanın keyfi yerinde amayerimsenibenbu arada eğer anasına çekerse(ben 7 aylık doğmuşumda:)) ) geledebilir heran:)) ama oğluşum benim doğduğum kilodan şimdi bile fazla anası 1850 doğmuş prematüre:))

hadi canım :1shok: ozaman bence babasına benzemiş sizin oğlan:) bakalım kaç hafta dayanabilecekler bizim bebişler. şimdikiler çok sabırsız oluyorlar.hep erken duyuyorum dogumları.inşallah vakitlerinin dolmasını beklerler bizimkiler.hepimizin hakkında hayırlısı..

çok sevindim boşluğun kapanmasına . benim bir arkadaşımada aynı şeyi söylemişlerdi onunda kapanmıştı şimdi 1 yaşında sağlıklı bir oğlu var

eksikler tamalanır canını sıkma mobilyanın kokusu 20 gün 1 ay sürüryor. penceresini sürekli açar kapıyı kaparsın çabucak çıkar gider koku .
birgün çıkarsın alışverişe herşeyı alır dönersin . yeterki bebişin sağlıklı olsun senin keyfin yerinde olsun

sakın tülleri sen çıkarıp takma eşine ver o işi sen yıkamasını yap. perde asacam diye erken doğuranlar var dikkat et. işlerde sıkışırsan haberver yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…