Bebişlerimizin Gelişimini Takip Edelim

kızlar ben her gece rüyamda bebegımı goruyorum
sızede oluyormu?

ben kzım olacağını öğrenmeden 1 hafta önce kızım olacağını rüyamda görmüştüm. sonra bir kere daha gördüm. ben sürekli kabuslar görüyordum annem yastığımın altına küçük bir kuran koydu ve kabuslar geçti

inşallah canım hepimizin bebişleri sağlıklı hayırlı olur inşallah.

canım aslında iyi fikir yastıgın altına Kuran koymak bende denıyebılırım

kızlar babaannesı kızıma cook guzel albüm ve cerceve takımı almıs bayıldıımm
bende hemen kızımın ultrason fotograflarını koydum ıcınee :)))

kızlar bebişimden hiiiç ses soluk yok 3-4 gundur hıc hıssetmıyorum normalmı acaba sızinde oylemii

valla kızlar ben endıselenmeye basladım ,yarına kadar hıssetmezsem doktorumu arıyacagım,inşallah hissederim oyuncu kızımın numaralarıdır bunlar
(

Kizlar Bebişin Hareketlerini 22.haftaya Kadar Hissetmemek Normal.doktorum öyle Söylemişti.20.haftadan Sonra Güçleniyor Hareketler Bide Zayif Hamişler Daha Erken Ve Daha çok Hissedebilirmiş.paylaşmak Istedim.

kızlar ben de 3 -4 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum..bugün evimize yakın bi yerde tıp merkezine gittim..Allah a şükür bebeğim iyiymiş ama rahmimde plesentaya yakın bi yerde damar kalınlaşması varmış..bu da erken doğum riskiymiş.. çok korkuyorum böyle bişey duyan oldu mu hiç..bana dua edin bişey olmasın bebeğime..

canım bende hıssetmıyordum dun bıraz hıssedıp rahatladım cok sukur,tembel galıba bıraz bızım bebişler yerimseniben
canım uzulme bence doktoruna danıs sureklı gıttıgın cok onemlı bısey oldugunu sanmıyorum yoksa doktorun mutlaka uyarır yada bılgı verırdı,inşallah sağlıkla kucagına alırsın canım oglunu ben hepimiz için bol bol dua ediyorum...:1hug:

evet canım valla üstümden büyük bir yük kalktı sanki. nasıl sitres yaptıysam sonucu duyunca başladım ağlamaya senağlama zaten bu aralar ben çok sulugöz oldum insan gülerkende ağlarmı yaaa

Allaha cok sukur en zor testleri atlattık canım ,bebişlerimizi kucagımıza alana kadar bu stresimiz devam edicek heralde canım bende oyleyım,Rabbim yardım etsin ben bazen butun gun o kadar dusunuyorum kı butun gece de kabus goruyorum :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…