Kızın olacak demek, hayırlısı olsun :1hug: Allah hayırlı, sağlıklı evlat versin. Benim de bu hafta içinde kontrolüm var, bakalım... İnşallah hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Ben her gece değil ama ara ara görüyorum ve rüyalarımın çoğu saçma sapan oluyor kafamçokkarıştı
ben kzım olacağını öğrenmeden 1 hafta önce kızım olacağını rüyamda görmüştüm. sonra bir kere daha gördüm. ben sürekli kabuslar görüyordum annem yastığımın altına küçük bir kuran koydu ve kabuslar geçti
kızlar bebişimden hiiiç ses soluk yok 3-4 gundur hıc hıssetmıyorum normalmı acaba sızinde oylemii
Allah hepimize sağlıklı bebişler versin
:dance::sm_cool:kızlar 3lü testin sonucunu öğrendim iyi çıkmış
Allah hepimize sağlıklı bebişler versin
Çok sevindiimm :teytey: Allah hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah.
Maşallah cok sevındım canım
kızlar ben de 3 -4 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum..bugün evimize yakın bi yerde tıp merkezine gittim..Allah a şükür bebeğim iyiymiş ama rahmimde plesentaya yakın bi yerde damar kalınlaşması varmış..bu da erken doğum riskiymiş.. çok korkuyorum böyle bişey duyan oldu mu hiç..bana dua edin bişey olmasın bebeğime..
evet canım valla üstümden büyük bir yük kalktı sanki. nasıl sitres yaptıysam sonucu duyunca başladım ağlamaya senağlama zaten bu aralar ben çok sulugöz oldum insan gülerkende ağlarmı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?