Bebişlerimizin Gelişimini Takip Edelim

ne güzel canım önemli testlerin hepsini atlatmışşsın nede güzel bebişin sağlıklı ben 4 kilo aldım canım benim doktorum bana kızıyor ben zatern biraz kilolu başladımda aman bebeğim sağlıklı olsunda ben veririm kiloları hiç düşünmüyorum

VALLA ÖYLE TEŞEKKÜR EDERİM CANIMM..
BU ARADA BÜTÜN TESTLER İYİ ÇIKMIŞ GÖZÜN AYDIN HEP İYİ HABERLERİNİ AL BEBİŞİNİN İNŞ.

canım cok sevındım butun testlerının ıyı cıkmasına
bende aynen 5 bıttı 6 . kılodanda 600 gram aldım ve ben daha 4,5 aylıgım dusun yanı.Elımde deıl normal yemek yıyıyorum ama bı tartlıyorum ıkı uc gunde yarım kılo alıyorum,bende cok korkuyorum.

kızlar bende hareketleri çok nadir hissediyorum hatta bazen 2 gün boyunca hissetmediğim oluyor hissettiğimdede belli belirsiz birşey. çok derinlerden pıt pıt diye birşey oluyor. ama yazılanlardan okuduğum kadarıyla 20-22. haftalarda daha rahat hissedildiği. sabırsızlıkla bekliyorum bende... benimde ayrıntılı ultrason 22. haftamda yapılacak. bende çok heyecanlanıyorum. onu görebilmek için sabırsızlanıyorum haftayada rutin kontrolüm var. bazen çok endişeleniyorum kızlar sağlığına bişey olacak mı diye. valla bu stres bizi daha yıpratıyor valla.

kızlar bende en son kontrolümde yani 16. haftamda 2,5 kilo almış görünüyordum. ama bu kontrolüme kadar 1 kilo daha aldım şuan toplam 3,5 kilo almış bulunuyorum allah sonumuzu hayır etsin. bu arada kızlar dün yaşadığım sanırım aşermeydi. canım nasıl mandalina çekti bir bilseniz. tabi çıktık mandalina aramaya. bulduk:)) beni görmeliydiniz parasını ödemeden hemen tartırıp başladım orda soyup hemen 1 tanesini indirdim mideme çiğnemeden yedim resmen. tartı başındakiler ve eşim gülmekten koptular. ama napiim çok istedi canım valla. bu arada canı çekenler için maltepe-carrefour'a daha yenii gelmiş oradan bulabilirsiniz

afiyet olsun canım oğluna yarasın

kızlar şubat anneleri forumda başka bir başlık altında bu konuyu açmıştım ancak burdanda tekrarlamakta fayda gördüm.

katılmak isteyen arkadaşlar biz yarın tebessum77 ben ve belki köpüklükahve saat 12:30 da kadıköy-baylan pastanesinde buluşacağız. katılmak isteyen anne adayları hepinizi bekliyor olacağız. göbişlerimizden anlarsınız zaten:))

baylanın adresi:

buluşma saati: bizm orada bulunmamız saat 13:00 ü bulur.

bilgilerinize kızlar....katılımınızı bekliyoruz.

Arkadaslar selam. Ben de bu ara bacak agrisi ve apis aramda agrilar olmaya basladi. Sizlerde de oluyor mu? Normal mi acaba?? ne dersiniz??

kızlar sabah doktora gidiyorum kontrole..ayrıntılı ultrasona gireceğim..bebişimi çok özledim..inş. iyidir..gelişmeleri size aktarırım..

ewet canım şuan 21. haftanın içindesin yani 20 haftayı devirdin. 21. haftandanda 5 gün yemişsinnaniknanik bu durumda 22. haftan önümüzdeki hafta oluyor. az kalmış bende 22. haftamda gideceğim ayrıntılı ultrasona.Allah hayırlı haberler duyursun,bebeişlerimi sağlıklı sıhhatliolsun inşallah.

sağol canım Allah a şükür her şey yolunda ama bizimki inat etti bir türlü yüzünü dönmedi..3 kere girdim ultarasona tam 1,5 saat sürdü..ama nafile dönmedi.. yüzüstü yatıyormuş..
canım sen haftaya git çünkü 20. haftan bitmiş 21 den gün alıyosun..inş. herşey yolundadır öpüyorum seni ve tatlı bebişini..

ya kızlar midem çok yanıyor..kaç gecedir uyuyamıyorum..hamilelik öncesinde de mide şikayetlerim vardı ama bu kadar değil..gavıscon kullanıyorum ama bana mısın demiyorum..oturarak uyuyamaya çalışıyorum..ama ne yesem ağzıma kadar çıkıyor..asitten boğazım tahriş oldu..siz bu tür bi durumla karşılaştınız mı ya da önereceğiniz bişey var mı?sanırım reflü oldum..

bende testimin sonucunu aldım korktuğum gibi olmadı.allaha şükür lü testim ii çıktı.allahım hastalık vermesin bebeişlere.onlar çok kıymetli bizim için.kızlar arık hissediyorum pıt pıt atıyo karnımda oğluşum.yaa çok güzell yeni yeni bazen hiç hareket etmedi diyorum kendi kendime bi bakıyorum haeketlendi bıcır.szinkiler nasıl kızlar?

Arkadaslar selam, benim oglus da iyice hareketli ardik pitir pitir pitircik: )
Sabahlari benim de midem kotu oluyor agzima baen kotu tad geliyor oglene dogry geciyor.
Acil sifalar herkese, bye

:teytey::teytey:bende 27 şubatta bi terslik olmassa...hepinize şimdiden hayırlı olsun diyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…