Arkadaslar selam
Ben de dun olagan kontrolume gittim kalp atislarini dinledik bebegin. Hersey normal. Ikili test, uclu test ayrintili ultrasound hersey normal ciktigi icin amniyosentez yaptirmiyorum gerek yokmus. Bu arada 5 ayda 5kg almisim dr normal dedi ama ben cok korkuyorum bundan sonra hizla kilo alicam diye. Hergun egzesiz yapmaya bi vakit bulabilsen ne guzel olacak. sizin kilo alisleri ne alemde?
Bu arada ben iyice hissetmeye basladim oglusumu. Gobek deliginden 3-4 parmak asagida bayagi hareketlendi bizimkisi.
Hande'cigim doktorun her dedigini kafana takip kendini yiyip bitirme. Sen strese girince bebisinde strese giriyor. Rahat ol lutfen.
Selamlar herkese, bye.
Arkadaslar selam
Ben de dun olagan kontrolume gittim kalp atislarini dinledik bebegin. Hersey normal. Ikili test, uclu test ayrintili ultrasound hersey normal ciktigi icin amniyosentez yaptirmiyorum gerek yokmus. Bu arada 5 ayda 5kg almisim dr normal dedi ama ben cok korkuyorum bundan sonra hizla kilo alicam diye. Hergun egzesiz yapmaya bi vakit bulabilsen ne guzel olacak. sizin kilo alisleri ne alemde?
Bu arada ben iyice hissetmeye basladim oglusumu. Gobek deliginden 3-4 parmak asagida bayagi hareketlendi bizimkisi.
Hande'cigim doktorun her dedigini kafana takip kendini yiyip bitirme. Sen strese girince bebisinde strese giriyor. Rahat ol lutfen.
Selamlar herkese, bye.
Arkadaslar selam
Selamlar herkese, bye.
:dance::sm_cool:kızlar 3lü testin sonucunu öğrendim iyi çıkmış
kızlar bende en son kontrolümde yani 16. haftamda 2,5 kilo almış görünüyordum. ama bu kontrolüme kadar 1 kilo daha aldımşuan toplam 3,5 kilo almış bulunuyorum allah sonumuzu hayır etsin. bu arada kızlar dün yaşadığım sanırım aşermeydi. canım nasıl mandalina çekti bir bilseniz. tabi çıktık mandalina aramaya. bulduk:)) beni görmeliydiniz parasını ödemeden hemen tartırıp başladım orda soyup hemen 1 tanesini indirdim mideme çiğnemeden yedim resmen. tartı başındakiler ve eşim gülmekten koptular. ama napiim çok istedi canım valla. bu arada canı çekenler için maltepe-carrefour'a daha yenii gelmiş oradan bulabilirsiniz
İnşallah iyi haberlerle dönersin canım :1hug: Ben de 22. haftamda gideceğim. Ya bir şey soracağım, internette gebelik haftamla ilgili yazı okurken sitelerde şu ibareyi görüyorum : 21. hafta (20+0 - 20+6) Buna göre acaba ben haftaya mı gideceğim ayrıntılı ultrason için?fisfisfis Şimdi 20+5 haftalık hamişim.
İnşallah iyi haberlerle dönersin canım :1hug: Ben de 22. haftamda gideceğim. Ya bir şey soracağım, internette gebelik haftamla ilgili yazı okurken sitelerde şu ibareyi görüyorum : 21. hafta (20+0 - 20+6) Buna göre acaba ben haftaya mı gideceğim ayrıntılı ultrason için?fisfisfis Şimdi 20+5 haftalık hamişim.
:teytey::teytey:bende 27 şubatta bi terslik olmassa...hepinize şimdiden hayırlı olsun diyorum:)))
:teytey::teytey:bende 27 şubatta bi terslik olmassa...hepinize şimdiden hayırlı olsun diyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?