Ben de merak ediyordum talucuğum ne oldu bebişi hissetmeye başladın mı diye. Çok şükür, çok devindim.sırnaşık şey Hadi gözümüz aydın :1hug:
İyiyiz biz de bir yaramazlık yok sırnaşık şey Benim kız kıpır kıpır, ileride peşinden çok koşacağa benziyorum :Roflol: Sağlıklı olsunlar da. Şimdi, iki hafta sonra ikinci düzey ultrasonumuz var. İnşallah onda da iyi haberler alırız. Bir dahaki dr. kontrolümüze ise 5 hafta var. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımızda da görürüz inşallah. Sağ ol canım :1hug:[/QUOT
maşallah kızınasaglıklı olsunlarda bız kosarız peslerınden :dance:
ikincı duzey ultrasondanda inşallah ıyı sonuçlar alırsın canım
amiin inşallah sankı cook uzak gıbı o gunler vakıt hıc gecmıyor sankı :1no2:
canım bende hıssetmıyordum dun bıraz hıssedıp rahatladım cok sukur,tembel galıba bıraz bızım bebişler yerimseniben
canım uzulme bence doktoruna danıs sureklı gıttıgın cok onemlı bısey oldugunu sanmıyorum yoksa doktorun mutlaka uyarır yada bılgı verırdı,inşallah sağlıkla kucagına alırsın canım oglunu ben hepimiz için bol bol dua ediyorum...:1hug:
İyiyiz biz de bir yaramazlık yok sırnaşık şey Benim kız kıpır kıpır, ileride peşinden çok koşacağa benziyorum :Roflol: Sağlıklı olsunlar da. Şimdi, iki hafta sonra ikinci düzey ultrasonumuz var. İnşallah onda da iyi haberler alırız. Bir dahaki dr. kontrolümüze ise 5 hafta var. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımızda da görürüz inşallah. Sağ ol canım :1hug:
kızlar ben de 3 -4 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum..bugün evimize yakın bi yerde tıp merkezine gittim..Allah a şükür bebeğim iyiymiş ama rahmimde plesentaya yakın bi yerde damar kalınlaşması varmış..bu da erken doğum riskiymiş.. çok korkuyorum böyle bişey duyan oldu mu hiç..bana dua edin bişey olmasın bebeğime..
Evet ben de çok merak ediyorum. Bu iki hafta nasıl geçecek bilmemAma uzun uzun bebişimize bakabileceğiz sanırım :sm_cool: İnşallah canım iyi çıkar. Hayırlısıyla kucağımıza da alırız bebişlerimizi :1hug:
kızlar bende dün dr. gittim bebşim gayet iyi 277 gr olmuş dr. gelişimi güzel gidiyor dedi şimdi bu hafta ayrıntılı ultoşonla bakılacak artık korkularım azalmaya başladı içimde kıpır kıpır oynuyorda erkek olduğundanmıdır nedir hiç durmuyor dün babasına el salladı bizim yaramaz ben öle ellerini oynattığını görünce başladım ağlamaya allahım şu zamn hayırlısıyla bir geçsede 5 senelik özlemim sona erse tabi herkesin hayırlısıyla
saol cnm dualarım tüm anneler için şu mübarek ramazan ayında birde annne olmak isteyenler.oğluşum çok hareketli beni yorucağa benziyor bakalım ilerki zamanlarda nasıl olucak hareketleri
harika bir duygu ben hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra içim rahatladı .sana bir öneri biraz tatlı ye ve sırt üstü yat karnında hissetmiyorsun zaten tam rahminin üst tarafında pıt pıt atan birşey hissedersin ve sakın aç bırakma yemek yedikçe o içerde kudutuyor özellikle enerjji verci şeyler dene bakalım oynarsa haberim olsun
Tabi ki anlatırım:) İnşallah hepimizin testleri iyi çıkar. Bu gideceğin dr. özel mi? Ne kadar da rağbet görüyormuş. Ben Haseki'nin karşısındaki özel Huzur hastanesinde yaptıracağım kısmetse.
Bu arada ben de hareketleri daha yeni hissetmeye başladım 1 hafta falan oluyor. Zeten sürekli de kıpırdamıyor. Çok zor hissediliyor (benim bebiş de biraz ufak gidiyor akranlarına göre, annesi gibi minyon mu olacak nedir:Roflol: ). Yakında hissetmeye başlarsın inşallah a.s
tebessüm cnm ben göbek deliğimden 4 parmak aşağıda hissediyorum tabi anneden anneye değişir ama dün dr. sordum çok aşağıda hisediyorum diye normal dedi bebk daha yukarı çıkmaya yeni başlıyacak dedi
çok teşekkür ederim canım hisseder hissetemez haber veririm
canım bende hıssetmıyordum dun bıraz hıssedıp rahatladım cok sukur,tembel galıba bıraz bızım bebişler yerimseniben
canım uzulme bence doktoruna danıs sureklı gıttıgın cok onemlı bısey oldugunu sanmıyorum yoksa doktorun mutlaka uyarır yada bılgı verırdı,inşallah sağlıkla kucagına alırsın canım oglunu ben hepimiz için bol bol dua ediyorum...:1hug:
evet canım valla üstümden büyük bir yük kalktı sanki. nasıl sitres yaptıysam sonucu duyunca başladım ağlamaya senağlama zaten bu aralar ben çok sulugöz oldum insan gülerkende ağlarmı yaaa
Canım geçmiş olsun. Açıkçası böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. Ama bildiğim kadarıyla plasentaya giden damarlar zaten genişler ki bebek beslenebilsin. Bence bunu kafana takma, olumlu düşünmeye çalış. Allah büyüktür. Dr. ların da her dediği gerçekleşiyor diye bir kaide yok ki yerimseniben İnşallah hayırlısıyla bebeğine vaktinde kavuşursun. :1hug:
çok sağol doğru söylüyorsun..bi doktorun söylediğini diğeri söylemiyo..insan ne yapacağını bilemiyor..bu kalınlaşan damarlar plasentaya giden değilde rahim içinde plasentaya yakın yerdeki damarlarmış..o yüzden endişelendi doktor..inş. bişey olmaz bebişime..haftaya tekrar gideceğim umarım beni rahatlatırlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?