Bebişlerimizin Gelişimini Takip Edelim

Ben de merak ediyordum talucuğum ne oldu bebişi hissetmeye başladın mı diye. Çok şükür, çok devindim.sırnaşık şey Hadi gözümüz aydın :1hug:

:1hug:saol canım doktoruma sordum o hıssetmem için bile erken oldugunu dusunuyor (butun doktorlar gıbı)merak etme dedi bende bekledım cok sukurkı tembel kızım benı cok bekletmedı
sen napıyosun canım bebişin nasıl,nasıl gıdıyor?

hissetmen sevindim canım ben dün bir kitapta okuduğuma göre 20. haftaya kadar bebeğin hareketlerini annelre hisetsede bu bazeb 2-3 gün hissedilmeyebilir ozamanlarda bebek tekmelerini içeri doğru atıyordur diyor 20 hatta 22 . haftadan sonra sürekli hisseder annaler diyor. yani bu durum normalmiş

ikinci düzey utrasonu bende merak ediyorum iç organlarına kalbine felan bakılacakmış. nasıl bir şey acaba? umarım sonuçlarımız hepimizin iyi çıkar

böyle bir şey duymadım canını sıkma canım sen doktoruna güven eğer böyle bir ihtimal olsa sana söylerdi.

kızlar bende dün dr. gittim bebşim gayet iyi 277 gr olmuş dr. gelişimi güzel gidiyor dedi şimdi bu hafta ayrıntılı ultoşonla bakılacak artık korkularım azalmaya başladı içimde kıpır kıpır oynuyorda erkek olduğundanmıdır nedir hiç durmuyor dün babasına el salladı bizim yaramaz ben öle ellerini oynattığını görünce başladım ağlamaya allahım şu zamn hayırlısıyla bir geçsede 5 senelik özlemim sona erse tabi herkesin hayırlısıyla

ulatrasondan sonra bize nasıl bir şey olduğunu anlat olurmu canım bende 16 ekimde gireceğim taa ağustosta aldım randevuyu (benim gideceğim doktora 3 ay önceden randevu bulunuyormuş ancak) ozamandan beri merk içindeyim. İnşallah canım iyi çıkar. Hayırlısıyla kucağımıza da alırız bebişlerimizi

maşallah oğluşunaa kocaman olmuş hareketli olacak. bizimkide ultrasonun ilk görüntüsünde el sallayarak başlıyor. inşallah sağlıklı bir şekilde alırız bebekerlimizi kucağımıza

saol cnm dualarım tüm anneler için şu mübarek ramazan ayında birde annne olmak isteyenler.oğluşum çok hareketli beni yorucağa benziyor bakalım ilerki zamanlarda nasıl olucak hareketleri

saol cnm dualarım tüm anneler için şu mübarek ramazan ayında birde annne olmak isteyenler.oğluşum çok hareketli beni yorucağa benziyor bakalım ilerki zamanlarda nasıl olucak hareketleri

onlar sağlıklı bie şekilde gelsinlerde biz herşeyi çekeriz. napalım yorulacaz biraz. bende bir hissetmeye başlasam hareketlerini nasılbir duygu çok merak ediyorum

harika bir duygu ben hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra içim rahatladı .sana bir öneri biraz tatlı ye ve sırt üstü yat karnında hissetmiyorsun zaten tam rahminin üst tarafında pıt pıt atan birşey hissedersin ve sakın aç bırakma yemek yedikçe o içerde kudutuyor özellikle enerjji verci şeyler dene bakalım oynarsa haberim olsun

ben tam nerede hissetmem gerktiğinide bilmiyorum canım bana göbek deliğinin olduğu yere göre tarif edebilirmisin nekadar aşağıda gibi

evet canım benim doktorumun üniversiteden hocasıymış. ultrason aleti çok iyiymiş. o yüzden randevu almak zormuş bizede isterseniz gidin dedi gitseniz iyi olur diyince doktorumuz bizde tabi gidelim dedik.

inşallah kızımın hareketlerini yakında bende hissederim

tebessüm cnm ben göbek deliğimden 4 parmak aşağıda hissediyorum tabi anneden anneye değişir ama dün dr. sordum çok aşağıda hisediyorum diye normal dedi bebk daha yukarı çıkmaya yeni başlıyacak dedi

ben tam nerede hissetmem gerktiğinide bilmiyorum canım bana göbek deliğinin olduğu yere göre tarif edebilirmisin nekadar aşağıda gibi

çok sağol talucum, akşamdan beri çok korkuyorum..çarşamba günü ayrıntılı ultrasona gireceğim..perşembe de doktoruma gideceğim.inş. önemli bişey değildir..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

evet canım valla üstümden büyük bir yük kalktı sanki. nasıl sitres yaptıysam sonucu duyunca başladım ağlamaya senağlama zaten bu aralar ben çok sulugöz oldum insan gülerkende ağlarmı yaaa

çok sevindim gözün aydın..hep böyle mutlu haberlerini al bebişinin..:dance:

çok sağol doğru söylüyorsun..bi doktorun söylediğini diğeri söylemiyo..insan ne yapacağını bilemiyor..bu kalınlaşan damarlar plasentaya giden değilde rahim içinde plasentaya yakın yerdeki damarlarmış..o yüzden endişelendi doktor..inş. bişey olmaz bebişime..haftaya tekrar gideceğim umarım beni rahatlatırlar..

canını sıkma içini ferah tut ayrıntılı ultrasona az kalmış birşey varsa onda kesin çıkar. umarım herşey yolundadır

Arkadaslar selam
Ben de dun olagan kontrolume gittim kalp atislarini dinledik bebegin. Hersey normal. Ikili test, uclu test ayrintili ultrasound hersey normal ciktigi icin amniyosentez yaptirmiyorum gerek yokmus. Bu arada 5 ayda 5kg almisim dr normal dedi ama ben cok korkuyorum bundan sonra hizla kilo alicam diye. Hergun egzesiz yapmaya bi vakit bulabilsen ne guzel olacak. sizin kilo alisleri ne alemde?
Bu arada ben iyice hissetmeye basladim oglusumu. Gobek deliginden 3-4 parmak asagida bayagi hareketlendi bizimkisi.

Hande'cigim doktorun her dedigini kafana takip kendini yiyip bitirme. Sen strese girince bebisinde strese giriyor. Rahat ol lutfen.
Selamlar herkese, bye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…