ya lafı ağzımdan aldın, oldun mu olmadın mı belli değilmiş, yerleşme kanaması diye bişi var o olmasın sakın CADIARZU
kız mehtoş..hamiş olmayasın..CADIARZUkanaman nasıl ki..sancılı mı..rengi canlı kırmızı mı..kahverengimi..eğer ağrısız leke leke kahverengi ise üstüne görüyo olabilirsin..a.s
YERİM BEN O TEYZESİ DİYEN CİVCİVİ...
AYYYYYYYYYYYYYYYY
BENDE İSTİYOMMMMMMMMMMMM :jeyyar: :asigim: :1hug:
Canlarım süper bir hesaplayıcı buldum.
Hangi testler hangi gün çok güzel açıklamış
bence bir bakın...
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.asp
kız mehtoş..hamiş olmayasın..CADIARZUkanaman nasıl ki..sancılı mı..rengi canlı kırmızı mı..kahverengimi..eğer ağrısız leke leke kahverengi ise üstüne görüyo olabilirsin..a.s
Kızlar bu arada ben rejime başladım...
Canım benim ben normalde ağrıdan geberirdim sürünürdüm yani, ama bugün peçete hafiften çok açık kırmızı sulanmış gibi bişeyler geldi dedim adet oldum hatta verdim müjdeyi kızlara laelaelaelaelae 5 saat falan oldu bişey yok midem bulanıyor başım bi acaip ama hiç ağrım yok sanki adet olammaşım gibi ayyyy anlamdım gitti
Canım benim ben normalde ağrıdan geberirdim sürünürdüm yani, ama bugün peçete hafiften çok açık kırmızı sulanmış gibi bişeyler geldi dedim adet oldum hatta verdim müjdeyi kızlara laelaelaelaelae 5 saat falan oldu bişey yok midem bulanıyor başım bi acaip ama hiç ağrım yok sanki adet olammaşım gibi ayyyy anlamdım gitti
canım idrar testini yinele istersen çok ilginç çünküü
tatlım bak çok umutlandırmak istemem ama sabahdan 1 damla varla yok arası gelip de bu saate kadar bişi gelmemesi ve üstüne üstlük bugün gününün de 1 gün geçmiş olması....
bilemiyorum yani, sanki bu üstüne görme dedikleri şey gibi geldi bana
burda üstüne gören arkadaş var mı????? bi anlatsanız ya...
Akşama kadar bişey olmazsa alayım gene bi test belkide şakacı bir bebektir dimi ya :CüvCüv:
welcome ne haber? guzelım kac kılosun kı rejım yapıosun bak hem cocuk ıstıosun ole cok kotu dıyetler yapma . yapıosan ye ama az ye. allah korusun guccsuz kalırsın calısmaları aksatırsın fılan. bıde harbıdende vucut tepkı verıo zaten dıyete sasırmasın ıyıce..
tatlım bak çok umutlandırmak istemem ama sabahdan 1 damla varla yok arası gelip de bu saate kadar bişi gelmemesi ve üstüne üstlük bugün gününün de 1 gün geçmiş olması....
bilemiyorum yani, sanki bu üstüne görme dedikleri şey gibi geldi bana
burda üstüne gören arkadaş var mı????? bi anlatsanız ya...
ilk bebek olacak demi canım hayırlısısositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?