Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ya lafı ağzımdan aldın, oldun mu olmadın mı belli değilmiş, yerleşme kanaması diye bişi var o olmasın sakın CADIARZU

Valla kızlar bilmiyorum ama iyi hissetmiyorum kendimi, midem fena, başım bi acaip karnımda ağrı yok.. ayyyyyyyyyyyyyyyyyy

manyak etti bu bebiş beni ya sempatiksalakcinni

Canlarım süper bir hesaplayıcı buldum.

Hangi testler hangi gün çok güzel açıklamış
bence bir bakın...

http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.asp

YERİM BEN O TEYZESİ DİYEN CİVCİVİ...
AYYYYYYYYYYYYYYYY
BENDE İSTİYOMMMMMMMMMMMM :jeyyar: :asigim: :1hug:

insallah canim darisi basina:Saruboceq:
ama siz buyuttunuz zorlancaniz simdi hersey silbastankaydirigubbakcemile3 bizim ilk oyle sorunlarimiz olmicak hava atmak gibi olmasinşakkıdı:roflol:

sigara içmeme karşı olan hatunlar....napıyım alışkanlık..öle he deyince bırakılmıyo..bende ilk kızımda ilk 3 ay tiksindim..yanımda bile içirmedim..sonra 4,5 aylık falandım..bi sabah uyandım...resmen canım sigara istiyo..ay çıldırcam burnuma tatlı tatlı kokusu geliyo..aşeriyorum sigaraya..neyse yaktım bi tane..sonrada ara sıra doğuma kadar içtim walla..sağlıklı tam 4.100 kg bi kız doğurdum..Bu demek değil sakın ha için..içmeyin..benim şansım varmış bişey olmadı..ama şimdi duysam hamiş olduğumu bırakırım..çümkü o zaman 23 yaşındaydım..şimdi kocadım..vucut eskisi gibi yenilemiyo kendini..o yüzden kimse içmesin..hamiş olsun olmasın içmesin..bi ilahi güç geliversede bende şimdiden tiksiniversem keşke...

Canlarım süper bir hesaplayıcı buldum.

Hangi testler hangi gün çok güzel açıklamış
bence bir bakın...

http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.asp

Ben aradığım bütün herşeyi bu sitede buluyorum...Yer imlerimde ekli çok yardımcı oluyor...

kız mehtoş..hamiş olmayasın..CADIARZUkanaman nasıl ki..sancılı mı..rengi canlı kırmızı mı..kahverengimi..eğer ağrısız leke leke kahverengi ise üstüne görüyo olabilirsin..a.s

Canım benim ben normalde ağrıdan geberirdim sürünürdüm yani, ama bugün peçete hafiften çok açık kırmızı sulanmış gibi bişeyler geldi dedim adet oldum hatta verdim müjdeyi kızlara laelaelaelaelae 5 saat falan oldu bişey yok midem bulanıyor başım bi acaip ama hiç ağrım yok sanki adet olammaşım gibi ayyyy anlamdım gitti

Kızlar bu arada ben rejime başladım...

welcome ne haber? guzelım kac kılosun kı rejım yapıosun bak hem cocuk ıstıosun ole cok kotu dıyetler yapma . yapıosan ye ama az ye. allah korusun guccsuz kalırsın calısmaları aksatırsın fılan. bıde harbıdende vucut tepkı verıo zaten dıyete sasırmasın ıyıce..

tatlım bak çok umutlandırmak istemem ama sabahdan 1 damla varla yok arası gelip de bu saate kadar bişi gelmemesi ve üstüne üstlük bugün gününün de 1 gün geçmiş olması....
bilemiyorum yani, sanki bu üstüne görme dedikleri şey gibi geldi bana
burda üstüne gören arkadaş var mı????? bi anlatsanız ya...

canım idrar testini yinele istersen çok ilginç çünküü

sıbel bende de aynısı olmustu bıraz kahverengı kırmızı karısık bıseydı. ama 2 gun olmadım ondan sonra ya aslında umut baglamanıda ıstemıyorum ama ınan ben de sıbelle aynı seyı dusunuyorum :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canım ewlendiğimde 59 kiloydum...Şimdi ise 66 kiloyum...Göbek kalça maşallah çok çıktı...Eşimin iş yerindekiler beni hamile sanıyormuşlar...kaydirigubbakcemile3Dr. zaten kilo alma demişti...Yürüyüş yap dedi...
Yok canım ya sadece ekmeği hayatımdan çıkaracağım bir süre sonra az az yerim vermeye başlayınca...Çok su içeceğim zaten içiyorum ama ekmek yediğim için faydası olmuyor...Yine yemeğimi yemeğe devam ama sadece ekmek olmayacak...

Valla canım ben zaten bu ay bende bi değişiklik olduğunu hissettim, belkide kimyasal gebelik dedikleri şeydir, çünkü adet belirtilerim bile çok farklıydı, inşallah üstüne görüyorumdur. üfff be sibelcim beklemek çok zormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…