Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydın kızlar dün bebişimi gördüm maş. çok güzel büyümüş eller ayaklar çıkmaya başlamışşş çok şaşırdım ve çok sevindimmm dr deiştirdimm yarım saat ilğilendi benimlee çok hoşuma gitti bide testler yaptı pazartesi alıcam ve bebişimi gene görücem inşşş.

bende bu yüzden tereddütteydim canım. perşembeye şunun şurasında ne kaldı değil mii kaydirigubbakcemile3

gerçi perşembe regl olacağımda kesin değil. cumaya kadar yolu vareyvahedigeldismile

sabretmek gerçekten zzor cnm seni okadar iyi anlıyorum ki.Ama inş bu sabrın sonunda güzel bir haberle bize dönersin. :Saruboceq: Bu arada bu kaçıncı denemeydi.Adetlerin herzamnmı düzensizdi yoksa korunmayı bıraktıktan ssonramı öyle oldu

evet cnm ocakta kısmetse.Senin yaşdıklarının benzerini ben 7-8 aydır iş yerinde yaşadık okadar kötüydükü herşey en sonunda geçen ay kurtuldum işyerinde öyle rahatladım ki sanki üzerimden yük kalktı.İnş sende en kısa zamnda bu sorunlardan kurtulursun cnm çok iyi bilirim onu ben ahhhahh ohaoldumsmile

kızlar ben kaçar camları silicemmm hiç istemiorum ama mecburummm bu arada bebişim 9haftalık tam hesaplamamdaki gibi aynı yanii

slm kızlar
pek takip edemedim ,yeni hamiş varsa tebrik ederim
bu ay benim umudum yok artık,birde rahatsızlandım antibiyotik kullanıyorum:gitme:
bu sebeple adetimi beklicem
ama tarihim değişti 23 mayıs ta olucam sanırım..
artık hayırlısı hayırlı zamanda sağlıkla gelir inş.bebişlerimiz...:Saruboceq:

Son düzenleme:

ne mutlu cnm sana inş sonuna kadar herşey yolunda gider sağlıkla alırsın kucağına :Saruboceq:

canım daha ilk ayımız. o yüzden diğer aylarda regl olmadan önce neler yaşıyodum hiç dikkat etmemiştim. benim hep böyleydi adetim. ama genelde 27 gün sürüyor

kızlar ben kaçar camları silicemmm hiç istemiorum ama mecburummm bu arada bebişim 9haftalık tam hesaplamamdaki gibi aynı yanii

dikkat et canım yorma kendini fazla. sağlıcakla kuacağına alırsın bebişini inş:Saruboceq:

doktor hamile oldugunu bilerek verdi dimi o ilaçları bilmiyorumkismile bebege zararı olur die bende hiç ilaç içmiorum migrenim beni mahwediyo ama korkuyorum ilaç almmıyorum bilmiyorumkismile bebişlere bişe olmasında biz dayanırızz zemuszemus

evet cnm bebek olduğunu bilerek bilmiyorum tatlım ya insan korkuyo biz çekeleim acıyıda onlara bişey olmasın.:Saruboceq:

geçmiş olsun cnm. a.s. dediğin gibi hayırlı zamnda hayırlı ve sağlıklı bebişin olur inşşş.....:Saruboceq::Saruboceq:

cnm merak etme ilk ayınızmış bak daha bu ay olmasa bile adet düzene giriyo sonrası herşey daha kolay alıyo yeterki stresten uzak tut kendini.opuyorumnanaktan

çok stres yapmıyorum canım kendimi ilk ayın verdiği bir rahatlık var gibi. umutluyum bu aydan inş boşa çıkmaz umutlarım:Saruboceq:

yarın misafirim var yawas yawas temizlige basliim :sinifsinif: arada burayada laf yetiştiririm buyrunnnnnnnnn saat 2bucukta da doktor randewum var bakalım nolcak eyvahedigeldismile sizi hoş sohbetler :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…