bende bu yüzden tereddütteydim canım. perşembeye şunun şurasında ne kaldı değil mii kaydirigubbakcemile3
gerçi perşembe regl olacağımda kesin değil. cumaya kadar yolu vareyvahedigeldismile
bana kız olacakmış gibi geliyo ama farketmez tabii ki sağlıklı olsun da :Saruboceq:
Çok doğru stress çok büyük sıkıntı, ben bu ay işyerimde çok stresli günler yaşadım ve halada yaşıyor gibiyiz, oysaki bu ay hamile kalacağımdan çok umutluydum ama stresi unuttum tabi. dediğin gibi canım hayırlısı olur inşallah. Senin mekeğin ocak ta doğacak dimi kısmetse
günaydın kızlar dün bebişimi gördüm maş. çok güzel büyümüş eller ayaklar çıkmaya başlamışşş çok şaşırdım ve çok sevindimmm dr deiştirdimm yarım saat ilğilendi benimlee çok hoşuma gitti bide testler yaptı pazartesi alıcam ve bebişimi gene görücem inşşş.
ne mutlu cnm sana inş sonuna kadar herşey yolunda gider sağlıkla alırsın kucağına :Saruboceq:
sabretmek gerçekten zzor cnm seni okadar iyi anlıyorum ki.Ama inş bu sabrın sonunda güzel bir haberle bize dönersin. :Saruboceq: Bu arada bu kaçıncı denemeydi.Adetlerin herzamnmı düzensizdi yoksa korunmayı bıraktıktan ssonramı öyle oldu
kızlar ben kaçar camları silicemmm hiç istemiorum ama mecburummm bu arada bebişim 9haftalık tam hesaplamamdaki gibi aynı yanii
doktor hamile oldugunu bilerek verdi dimi o ilaçları bilmiyorumkismile bebege zararı olur die bende hiç ilaç içmiorum migrenim beni mahwediyo ama korkuyorum ilaç almmıyorum bilmiyorumkismile bebişlere bişe olmasında biz dayanırızz zemuszemussağol cnm.inş düzelir bakalım bu sabah idrar kültürünü yolladık ama daha ilaçlara başlamadım korkuyorum önce bi netten araştırma yapıcam doktorun verdiği ilaçları.Atlatıcaz rabbimin yardımıyla :Saruboceq: opuyorumnanaktan
doktor hamile oldugunu bilerek verdi dimi o ilaçları bilmiyorumkismile bebege zararı olur die bende hiç ilaç içmiorum migrenim beni mahwediyo ama korkuyorum ilaç almmıyorum bilmiyorumkismile bebişlere bişe olmasında biz dayanırızz zemuszemus
canım daha ilk ayımız. o yüzden diğer aylarda regl olmadan önce neler yaşıyodum hiç dikkat etmemiştim. benim hep böyleydi adetim. ama genelde 27 gün sürüyor
cnm merak etme ilk ayınızmış bak daha bu ay olmasa bile adet düzene giriyo sonrası herşey daha kolay alıyo yeterki stresten uzak tut kendini.opuyorumnanaktan
slm kızlar
pek takip edemedim ,yeni hamiş varsa tebrik ederim
bu ay benim umudum yok artık,birde rahatsızlandım antibiyotik kullanıyorum:gitme:
bu sebeple adetimi beklicembenneyaptımki
ama tarihim değişti 25 mayıs ta olucam sanırım..
artık hayırlısı hayırlı zamanda sağlıkla gelir inş.bebişlerimiz...:Saruboceq:
cnm merak etme ilk ayınızmış bak daha bu ay olmasa bile adet düzene giriyo sonrası herşey daha kolay alıyo yeterki stresten uzak tut kendini.opuyorumnanaktan
geçmiş olsun cnm. a.s. dediğin gibi hayırlı zamnda hayırlı ve sağlıklı bebişin olur inşşş.....:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben kaçar camları silicemmm hiç istemiorum ama mecburummm bu arada bebişim 9haftalık tam hesaplamamdaki gibi aynı yanii
sağol cnm
senide tebrik ederim inş sağ sağlim kucağına almakta nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?