Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

civeleğim ben bu ayda bile bu kızda var demiştim ama..demek ki haziran kesin..hadi hayırlısı..çok çalışın kızlar çokkk

ilk ay ilaç hala koruyormuş herhalde.bi de geçen ay bütün sülale bizde olduğundan genelde yatıp uyuduk yorgunluktan.ama bu ay kapı dışarı çıkmayı düşünmüyorumopuyorumnanaktan

üff o zaman sende mi hasta olacaksın yaaaa, inşallah olmazsın canım bebiş olsun canım ya :Saruboceq:
canimm bugun oldum reglimafoldumbenilk defa aksadi bu ay yaaa o kadar sinirliyimkiii:a015:

azizemm regli oldum canimm gun veremicem cunku duzensiz oldum bu ayy ne zaman bilmiyorumm ..herkese tesekkurlerrrmafoldumben

canimm bugun oldum reglimafoldumbenilk defa aksadi bu ay yaaa o kadar sinirliyimkiii:a015:

azizemm regli oldum canimm gun veremicem cunku duzensiz oldum bu ayy ne zaman bilmiyorumm ..herkese tesekkurlerrrmafoldumben

Benimde ilk defa aksamıştı canım, heralde korunmayı bırakınca böle şeyler oluyor. ben aslında gecikme olmasına sevindim demek ki içerde bi şekilde çalışma var yoksa her ay düzenli olupta korunmayı bırakınca neden aksasın yumurtalıklar çalışıyo demek ki naniknanik

önümüzdeki ay güzel belki aynı anda hamiş oluruz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bişi sorucam canım. korunmayı bıraktıktan sonra geçiiyomuş ya regl.

peki hangi yöntemle korunduğunun bi önemi var mıı??
ilaç vs gibi

benimde eşim korunuyodu canım. o zaman bizde mi fıs olduk

İnşallah hamilesindir canım ya, olmasanda üzülme daha yeni çalışmalar bunlar o kadar kolay değil. Dün eşime dedim biz beceremeyeceğiz galiba diye oda dur bakalım daha yeni başlıyoruz dedi aslında öle daha yolun çoook başındayız benim korunmayı bırakalı daha tam anlamıyla 1 ay oldu. sen kaç yaşındasın?

nirdesin kız sen?hoşgeldin gel bakım ne ler ediyon anlat gari?

buralardayım kuşum açıyorum ama işler okadar yoğun ki yazmaya vakit bulamıyorum. ben ne edim valla adet olmayı bekliyorum. ağrılarım başladı. 19. ay da hüsranla sona eriyor akannehir bakalım diğer doktora devam edip bu ay klomen kullanıcam. olmadı rahim filmi çektireceğim. öyle yani cicim. sen neler yapıyon?

canım ben 25 yaşındayım.

geçen ay hayatımda ilk kez ertesi gün hapı kullanmıştım hiç bi yan etkisi olmamıştı. o zaman emin değiliz istemiyoruz sanıyoduk. meğer istiyomuşuz ve regl olup bittikten sonra hemen korunmayı bıraktık. 10 aydırda evliyiz canım.inşallah bebişim benimledir:Saruboceq:

şimdiye kadar ütü yaptım -tatlicadiarzu- nasıl yoruldum yaa...
buçuktada okula gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…