civeleğim ben bu ayda bile bu kızda var demiştim ama..demek ki haziran kesin..hadi hayırlısı..çok çalışın kızlar çokkk
canimm bugun oldum reglimafoldumbenilk defa aksadi bu ay yaaa o kadar sinirliyimkiii:a015:üff o zaman sende mi hasta olacaksın yaaaa, inşallah olmazsın canım bebiş olsun canım ya :Saruboceq:
canimm bugun oldum reglimafoldumbenilk defa aksadi bu ay yaaa o kadar sinirliyimkiii:a015:
azizemm regli oldum canimm gun veremicem cunku duzensiz oldum bu ayy ne zaman bilmiyorumm ..herkese tesekkurlerrrmafoldumben
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
Benimde ilk defa aksamıştı canım, heralde korunmayı bırakınca böle şeyler oluyor. ben aslında gecikme olmasına sevindim demek ki içerde bi şekilde çalışma var yoksa her ay düzenli olupta korunmayı bırakınca neden aksasın yumurtalıklar çalışıyo demek ki naniknanik
önümüzdeki ay güzel belki aynı anda hamiş oluruz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bişi sorucam canım. korunmayı bıraktıktan sonra geçiiyomuş ya regl.
peki hangi yöntemle korunduğunun bi önemi var mıı??
ilaç vs gibi
Canım benim eşim korunuyordu o bile farkediyormuş, burdaki kızlarda çok tekrarladı bunu
benimde eşim korunuyodu canım. o zaman bizde mi fıs olduk
nirdesin kız sen?hoşgeldin gel bakım ne ler ediyon anlat gari?
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
ınşallah hamilesindir canım ya, olmasanda üzülme daha yeni çalışmalar bunlar o kadar kolay değil. Dün eşime dedim biz beceremeyeceğiz galiba diye oda dur bakalım daha yeni başlıyoruz dedi aslında öle daha yolun çoook başındayız benim korunmayı bırakalı daha tam anlamıyla 1 ay oldu. sen kaç yaşındasın?
hamilesin canım..hayırlı uğurlu olsun...hihoyyyt
hoşgeldin azizecimmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?