Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

huuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlar gelinleremi daldınız....
hepside boya küpü kaydirigubbakcemile3

gelsin bebişlerimiz konsunlar göbüşümüze :CüvCüv: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

11. ve 8. makyajlar bence güzel.
oyumu 11 e verdim ben

suzan dı di mi? ben 8.numaraya verdim ama hiçç birini beğenmedim...öleee kart kart gelin mi olur:roflol::roflol:hepsi ağır makyajla dahada yaşlı çıkmışlar..gelin değil kaynana makyajı olmuş..bu arada sen bu ay hamilesin bence suziş..içime öle doğdu..

evet canım adım suzan.opuyorumnanaktan
makyajların bazıları çok basit bazılarıda çok komikti yaa biri gökkuşağı gibi boyamışkaydirigubbakcemile3

inş canım bebişim benimledir:CüvCüv:
geçen haftasonu bişi yok sende diyodun üzülmüştüm ozaman

bugun adet gecikmesinin 4. günüüü cuma gününü bekliyorum annemlere gidip test yapıcamm hayırlısıkaydirigubbakcemile5

yarışmada 11 numara birinci gelmiş ben hiççççççççççç beğenmedim gökkuşapı gibi rengarenksempatiksalakcinni

bugun adet gecikmesinin 4. günüüü cuma gününü bekliyorum annemlere gidip test yapıcamm hayırlısıkaydirigubbakcemile5

hıhh evet heykeli dikilmesi gereken hatunlardan biri daha...aklinialirimsmilene sabır var sizde be kuzum...4 gün duydunuz nu kızlar 4 gün geçmiş..bebiş ultrasonda gözükecek nerdeyse bu daha test yapmamış....akannehirakannehir

yarışmada 11 numara birinci gelmiş ben hiççççççççççç beğenmedim gökkuşapı gibi rengarenksempatiksalakcinni

ya boşver onları...gülesim geldi..hepsi bekar kızlar işte..incik boncuk..boya moya uğraşıyorlar..kasap et derdi..koyun can derdi misali...biz bebiş derdindeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…