bugun adet gecikmesinin 4. günüüü cuma gününü bekliyorum annemlere gidip test yapıcamm hayırlısıkaydirigubbakcemile5
ya boşver onları...gülesim geldi..hepsi bekar kızlar işte..incik boncuk..boya moya uğraşıyorlar..kasap et derdi..koyun can derdi misali...biz bebiş derdindeyiz...
hıhh evet heykeli dikilmesi gereken hatunlardan biri daha...aklinialirimsmilene sabır var sizde be kuzum...4 gün duydunuz nu kızlar 4 gün geçmiş..bebiş ultrasonda gözükecek nerdeyse bu daha test yapmamış....akannehirakannehir
11. ve 8. makyajlar bence güzel.
oyumu 11 e verdim ben
günaydın kızlar dün bebişimi gördüm maş. çok güzel büyümüş eller ayaklar çıkmaya başlamışşş çok şaşırdım ve çok sevindimmm dr deiştirdimm yarım saat ilğilendi benimlee çok hoşuma gitti bide testler yaptı pazartesi alıcam ve bebişimi gene görücem inşşş.
Dr. memnun olman çok güzel canım...İnşallah sonuna kadar ilgili davranır...Kız ne temizliği hemde cam sileceksin...Fazla uzanma bak...kızlar ben kaçar camları silicemmm hiç istemiorum ama mecburummm bu arada bebişim 9haftalık tam hesaplamamdaki gibi aynı yanii
ay kızlar burası çokkk sıcak..yanıyoruz cayır cayır..
nasıl dayanıyosun bu kadar süre. ben şimdiden çatlıyorum valla
inşallah bebişzlerimiz bizi fazla bekletmeden bulacaklaropuyorumnanaktan
allah bizede böyle sabır versinn. çatlicimm nerdeyseeeeyvahedigeldismile
Dr. memnun olman çok güzel canım...İnşallah sonuna kadar ilgili davranır...Kız ne temizliği hemde cam sileceksin...Fazla uzanma bak...klava:
Sen havadan bende dün akşamdan beri belimdeki yakıdan yanıyorum ya...Çok ilginç bişey...
daha 2 aylık evliyimde ondan 1. ay korunduk bende sabredemiyorum ama bekarken 1 kere 5 gün gecikmişti belki olursam erkenden yapmım dıye bı de annemle yapmak ıstıorum o yuzden bende merak edıorummmm
daha 2 aylık evliyimde ondan 1. ay korunduk bende sabredemiyorum ama bekarken 1 kere 5 gün gecikmişti belki olursam erkenden yapmım dıye bı de annemle yapmak ıstıorum o yuzden bende merak edıorummmm
yakıyomu gerçekten?yapıştırmadan önce biraz elma yağıyla ovsaydın..yapanlar öle yaptıklarını sölemişti.hadi bakalım faydası olur inşallah..sen çalış bol bol..kaçırma yumurtalarını...benim yine ümidim yok bu ay nedense..
iyiyiz gülüm..nasıl gidiyo hamişlik..hiç midende yanma,ağzına acı su gelme falan oluyomu rabia?
slm kızlaaar.cennetkokulum tebrik ederim canım.bize de dua et bugün benmde regl bitti.bu ay deniycez bakalım.
bugun adet gecikmesinin 4. günüüü cuma gününü bekliyorum annemlere gidip test yapıcamm hayırlısıkaydirigubbakcemile5
hıımmm..o zaman başka işte bak...doğru sölüyon bekle..hem yeni evlisin..hem korunmayı yeni bırakmışsın..gününde olmaman doğal olur yani...peki var mı başka belirtin güzelim..anlat sen bize biz hemen söleyelim var mı yok mu?:a.s
aytülcüm valla bizide çatlatcan kız.Umarım bebişin seninledir.Güzel haberlerini var cuam günü bize :CüvCüv::Saruboceq:
sağol cnm opuyorumnanaktan merak etme dualarım hepinizle.İnş Rabbim hepnizin yüzünü teker teker güldürsün.:Saruboceq: Hadi bakalım çalışmalar başlasın artık kaydirigubbakcemile2zemuszemus
öneceden adet olcağım zmn bi kaç gün öncesinden belim ağrırdı göğüslerim elleyınce acırdı benim düzenlidir adetlerim bi kez öle olmuştu o da 7 ay önce filan ilk gün az gelirdi ağrısız 2. günü çok gelirdi ve ağrılı şimdi 4 gündür bel ağrım yok arasıra kasığıma sancı gırıp çıkıo ve çok sivilce çıktı 4 gün içinde 2 kezde sol ayağıma sancı gırıp çıktı bı kez de başım döndü gece tam yatacakken adet olcağım zmn sivilce çıkardı ama az ve şimdi göğüslerim şiş ama dokunuorum acı yok ilk defa böle bişey oluo ara sıra sancı gırıp çıkması 4 gündür oluor bakalım hayırlısıa.s.
nazocum korunmayı bıraktım bi defa hasta oldum bu ikinci ayım bugün bitti adetim.sence haziranda alcam mı güzel haberiiii:):):)
selam kızlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?