Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bugun adet gecikmesinin 4. günüüü cuma gününü bekliyorum annemlere gidip test yapıcamm hayırlısıkaydirigubbakcemile5

nasıl dayanıyosun bu kadar süre. ben şimdiden çatlıyorum valla

ya boşver onları...gülesim geldi..hepsi bekar kızlar işte..incik boncuk..boya moya uğraşıyorlar..kasap et derdi..koyun can derdi misali...biz bebiş derdindeyiz...

inşallah bebişzlerimiz bizi fazla bekletmeden bulacaklaropuyorumnanaktan

allah bizede böyle sabır versinn. çatlicimm nerdeyseeeeyvahedigeldismile

kızlar ben kaçar camları silicemmm hiç istemiorum ama mecburummm bu arada bebişim 9haftalık tam hesaplamamdaki gibi aynı yanii
Dr. memnun olman çok güzel canım...İnşallah sonuna kadar ilgili davranır...Kız ne temizliği hemde cam sileceksin...Fazla uzanma bak...klava:
ay kızlar burası çokkk sıcak..yanıyoruz cayır cayır..

Sen havadan bende dün akşamdan beri belimdeki yakıdan yanıyorum ya...Çok ilginç bişey...

daha 2 aylık evliyimde ondan 1. ay korunduk bende sabredemiyorum ama bekarken 1 kere 5 gün gecikmişti belki olursam erkenden yapmım dıye bı de annemle yapmak ıstıorum o yuzden bende merak edıorummmm

Bende 11 verdim puanımı...Ama geline göre değil makyaj hoşuma gitti...Yalnız gelinde ben pembe mavi yeşil makyajı beyenmiyorum...Bana kuaför demişti istemedim ben...Benimle beraber 5 gelin vardı ya mavi yada yeşildi...Gelinliğime baktı gri taşları vardı gri yapalım mı dedi bende kabul ettim...Güzel ve sade durmuştu...

yakıyomu gerçekten?yapıştırmadan önce biraz elma yağıyla ovsaydın..yapanlar öle yaptıklarını sölemişti.hadi bakalım faydası olur inşallah..sen çalış bol bol..kaçırma yumurtalarını...benim yine ümidim yok bu ay nedense..

daha 2 aylık evliyimde ondan 1. ay korunduk bende sabredemiyorum ama bekarken 1 kere 5 gün gecikmişti belki olursam erkenden yapmım dıye bı de annemle yapmak ıstıorum o yuzden bende merak edıorummmm

inşallah bebişin seninledir canım :Saruboceq:
bu kadar bekledin dimmii

hıımmm..o zaman başka işte bak...doğru sölüyon bekle..hem yeni evlisin..hem korunmayı yeni bırakmışsın..gününde olmaman doğal olur yani...peki var mı başka belirtin güzelim..anlat sen bize biz hemen söleyelim var mı yok mu?:a.s

Taktıktan 15 dk sonra başladı yakmaya...Yattım aman dedim amma abartmışlar yakmıyor dedim sonra başladımı yakmaya eşim yatarken bir ayağı bir kolu üstümdedir ve kendi değilde benim yastığımda yatar yakmaya başladımı sıpıttım onu üstümden...Dayanılmayacak bir yanması yok ama yakıyor yinede...Kız zaten koçiş geçen aydan otomatiğe bağladığından durmak bilmiyor ki... kaydirigubbakcemile3

iyiyiz gülüm..nasıl gidiyo hamişlik..hiç midende yanma,ağzına acı su gelme falan oluyomu rabia?

cnm nazom iyi gidiyo şimdilik.Geçen gece sabaha kadar yanma vardı midemde bi daha olmadı.Ağzımada acı su gelme olmadı.En belirgin belirtim iki haftadır çok uykum geliyo ve hiç uykumu alamıyorum sanki.Birde ara ara kasık ağrıları oluyo özellikle dün çok vardı kramp tarzında.Başkada belirti yok şimdilik :) inş. Rabbim sizlerede nasip etsind hep beraber büyütelim bebişlerimzi. opuyorumnanaktan :CüvCüv::Saruboceq:

nazocum korunmayı bıraktım bi defa hasta oldum bu ikinci ayım bugün bitti adetim.sence haziranda alcam mı güzel haberiiii:):):)

slm kızlaaar.cennetkokulum tebrik ederim canım.bize de dua et bugün benmde regl bitti.bu ay deniycez bakalım.

sağol cnm opuyorumnanaktan merak etme dualarım hepinizle.İnş Rabbim hepnizin yüzünü teker teker güldürsün.:Saruboceq: Hadi bakalım çalışmalar başlasın artık kaydirigubbakcemile2zemuszemus

öneceden adet olcağım zmn bi kaç gün öncesinden belim ağrırdı göğüslerim elleyınce acırdı benim düzenlidir adetlerim bi kez öle olmuştu o da 7 ay önce filan ilk gün az gelirdi ağrısız 2. günü çok gelirdi ve ağrılı şimdi 4 gündür bel ağrım yok arasıra kasığıma sancı gırıp çıkıo ve çok sivilce çıktı 4 gün içinde 2 kezde sol ayağıma sancı gırıp çıktı bı kez de başım döndü gece tam yatacakken adet olcağım zmn sivilce çıkardı ama az ve şimdi göğüslerim şiş ama dokunuorum acı yok ilk defa böle bişey oluo ara sıra sancı gırıp çıkması 4 gündür oluor bakalım hayırlısı a.s.

aytülcüm valla bizide çatlatcan kız.Umarım bebişin seninledir.Güzel haberlerini var cuam günü bize :CüvCüv::Saruboceq:

inş. hayırlısı bende cuma gununu beklıorum . seni de tebrık ederim geçmişi okuduğum kadarıyla bebişin göbüşüne konmuş hayırlı olsun sevindim adına a.s.hihoyyyt

hamilesin canım..hayırlı uğurlu olsun...hihoyyyt

nazocum korunmayı bıraktım bi defa hasta oldum bu ikinci ayım bugün bitti adetim.sence haziranda alcam mı güzel haberiiii:):):)

civeleğim ben bu ayda bile bu kızda var demiştim ama..demek ki haziran kesin..hadi hayırlısı..çok çalışın kızlar çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…