Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

canimm bugun oldum reglimafoldumbenilk defa aksadi bu ay yaaa o kadar sinirliyimkiii:a015:

azizemm regli oldum canimm gun veremicem cunku duzensiz oldum bu ayy ne zaman bilmiyorumm ..herkese tesekkurlerrrmafoldumben

geçmiş olsun canmm opuyorumnanaktan

defnem naber tatlım yerimseniben bebiş çalışmalarına devammı :kedi:

ağrılarım başladı bitanem ya ama yine de nolur nolmaz çalışıyorum bu ay soğan sürü yaptım süt buharı yaptım ama işe yaramadı galiba adet olayım klomene başlıycam. baktım olmadı ozaman diğer doktora gidip rahim filmi çektireceğim. önümüzdeki aya umudum var bakalım

Kızlar dün rejime başladım ama sadece ekmeği hayatımdan çıkardım...

iyi yapmışsın canım. valla bende çok kilo aldım. aman hamileysem bişey olur diye aylardır dikkat etmiyorum pek.

................................................................................................

demek yaptın yakıyı alemsin valla hehehehe hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah

canmm en azından kepek ekmeği ye...
ben beyaz ekmek hiç yemiyom.
tam buğday yada kapek yiyorum.boyun ve kilon ne canmm?
Canım boyum 1.60 kilom 66...Kilo aldım canım...Göbek kalça bir görsen...Zaten eşimin iş yerindeki arkadaşları hamiş sanıyormuşlar beni...kaydirigubbakcemile3
Evlenmeden önce 59 çok rahattım...59 ama çok zayıf duruyordum...Şimdi oldum su damacanası gibi...:kedi: kaydirigubbakcemile3

tatlım valla kilo vermen lazım :kedi:
benim boy 173 kilo 63...
kııız senin eşinde çok ince kaydirigubbakcemile3

inşallah mayısta nisan gibi bol hamişle geçer kaydirigubbakcemile5

bu ay ben kesin hamiş kalırım diyom.
ALLAHIN izninle.içimdeki his bu.

inşallah mayısta nisan gibi bol hamişle geçer kaydirigubbakcemile5

bu ay ben kesin hamiş kalırım diyom.
ALLAHIN izninle.içimdeki his bu.

Kız NAZO7 soralım bakalım ne diyecek...Beni geçen ay tutturamadı ama... kaydirigubbakcemile3 Adet oldum hala hamiş gözüyle bakıyordu... kaydirigubbakcemile3

Kız NAZO7 soralım bakalım ne diyecek...Beni geçen ay tutturamadı ama... kaydirigubbakcemile3 Adet oldum hala hamiş gözüyle bakıyordu... kaydirigubbakcemile3

canmm sen bu ay sakın belirtilere kafanı takma...
adet gününe kadar sakince bekle tatlım.
zaten daha çok var adet günümüze.

canmm sen bu ay sakın belirtilere kafanı takma...
adet gününe kadar sakince bekle tatlım.
zaten daha çok var adet günümüze.

Canım ben bu ay hamile kalacağım diye bir umudum yokki...Hiç bir çabamda yok bu ay...İşte eşim duyduğunu bu ay yapıyor okadar...Yer değiştirdik koçişle... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…