Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

işler var oğlumunda ateşi varr hemde halsizim yatıorum sürekli camlar felan derken yoruldumm canım çıktı ama degdidee:dance:

dikkat et canım kendine çok yorma kendini bebişinde yorulurlmaz:

benimde bu ay umudum yok
hemde antibiyotik kullanıyorum:gitme:

hakkımızda hayırlısı olsun canım yaa bu ay bende boş hissediyodum olmadığını hissediyodum ama yinede umut işte nasip ne zaman sa artık bekleyeceğiz:CüvCüv:

saol tatlim..cok tesekkur ederim..hergun bisey ogreniyoruz:ecrin_bebek:

c_n, pelin67, gfr, erkil kizlarr herkese iyi aksamlar:asigim: disarda bir dolu yagiyoo sormayinnn offf bu yaz ne zaman gelecekk:1shok:
canim ben korunmayi 2,5 senedir biraktim dr, aradim bugun ccatlama ignesine baslicaz galiba kontrolum var pazartesiyee:Saruboceq:insallah hayirli olur bu ay herkese:Saruboceq:

şimdiye kadar ütü yaptım -tatlicadiarzu- nasıl yoruldum yaa...
buçuktada okula gidicem.
ayy canim kiyamam sanaa:1hug:

geçmiş olsun canmm opuyorumnanaktan
sagol canim insallah hep beraber mayis ayinda hamis oluruzz umuda devammaklinialirimsmile

kislar midem cok yaniyo bgn anlamadim gittiCADIARZU
bebisin saclari cikarken yanma olur derler kacinci ayda cikmaya basliyo saclar:uhm:
canimm benim bildigim 3 aydan sonra yanarmis migdeeboshayallersmile

cnm benim üzme kendini Rabbim hayırlı zmanda versin inş. elbet olcak merak etme herzamn pozitif düşün lmaz:
amin guzelimmm pozitif olamaya calisiyorummm baska carem yokk yanim da oldugunuz icin cok tesekkkur ederimmopuyorumnanaktan
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kötükedihüsogeldi canım
canimm benimde bugun geldii gelemeseyicilerr i´nsallah mayista gelmezler:jeyyar: mayista bencede bir patlama yasanacak kizlarr insalahhh:Saruboceq:

ravzanurcum zaten mayısdayız sanada geçmiş olsun tatlım nasip bakalım ne zaman

ravzanurcum zaten mayısdayız sanada geçmiş olsun tatlım nasip bakalım ne zaman
canim
mayis ayinda yumurtamamiz olacakyaa o yuzdenn gecenn nisanda patlama olmustuuu yani gobisimize mayista gelecek meleklerimiz insallahh:Saruboceq:
hem cokk tesekkur ederim canim sanada gecmis olsunŞeniz

canim
mayis ayinda yumurtamamiz olacakyaa o yuzdenn gecenn nisanda patlama olmustuuu yani gobisimize mayista gelecek meleklerimiz insallahh:Saruboceq:
hem cokk tesekkur ederim canim sanada gecmis olsunŞeniz

valla bilmiyorumki cnım haftaya doktora giderim heral bidaha test felanyapsın neden olmuyo 4ay oldu her defasında yıkılıyorum senağlamayanımdakilere terör estiriyom şuan:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…