slm şekerim nereye kayboldun yav...
bnen çok duramıorum kusura bakmayın rarda bakıorum çıkıyorumm
bakma bende öle canım.hep duramayızki zaten,işleri kim yapsın
işler var oğlumunda ateşi varr hemde halsizim yatıorum sürekli camlar felan derken yoruldumm canım çıktı ama degdidee:dance:
slm kızlar
slm cnm
nbr cnm,kötükedihüso yı görmüşsün hrld
üzülme inş.önümüzdeki ay görmezsin
öle daha zaten epey süre cam silmem
şansından yağmur yağmaz umarım temizlik yapmadanda olmuyoki dikkat et bebeişin için sağlıcakla kucağın aalırsın inş.:Saruboceq:
öyle oldu canım yaa moralim bozuk elimde değil :sinifsinif: bakalım inş.
benimde bu ay umudum yok
hemde antibiyotik kullanıyorum:gitme:
bak cnm bi sitede buldum
Mide ekşimelerim arttı acaba bebek saçlanıyor mu?
Özellikle yemek sonraları artan mide yanmaları, ekşimeleri bebeğin saçlanmasına yorumlanır. �ocuğun saçları çıkıyor�denir. Öyle değilmi?. Aslında gebelikte fizyolojik bir reflü oluşabilir. Midenin asitli sıvısı yemek borusuna kaçarak epigastriyum (mide üstü bölge) yanmalarına neden olabilir. Gebelik sırasında nedensiz uzun süren öksürüklerde de reflü düşünülmelidir. Pyrosis dediğimiz mide yanmaları, gebelik hormonu progesteronun yemek borusunun mideye yakın bölümündeki düz kaslardan oluşan sfinkterleri (alt özofagus sfinkter) gevşetir ve basınç azalmasına neden olur. Ayrıca karın içi basıncını arttıran rahmin bağırsak ve mideyi yukarı doğru itmesi de diğer bir nedendir. Hormonları neden olduğu gevşeme ve aşağıdan gelen sıkıştırma ile midenin asitli sıvısı yemek borusuna kaçarak tahrişe ya da yanmaya neden olur. 2. trimesterden sonra fetüse zararsız ve Gebelik Özofagial Reflüsüne (GÖR) etkili tedaviler vardır. İlaç tedavisi öncesi ve ilaç kullanırken yakınmaları azaltmak için yemekleri daha sık, daha az az olmak üzere alınmalıdır. Yani öğün sayısını arttırarak gidermeye çalışılır. Yemekten sonra yarım saat kadar uzanmamalı ve yatmamalıdır. Ayrıca yağlı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durulmalıdır. Çiğ yiyeceklerden çok tüketilmemelidir. Eğer gece mide yanmaları yoğunlaşıyorsa yatmadan önce iki saat hiçbir şey yenmemelidir. Antiasit tedavisini gerektirecek düzeyde olduğunda doktora başvurulmalıdır.
canim ben korunmayi 2,5 senedir biraktim dr, aradim bugun ccatlama ignesine baslicaz galiba kontrolum var pazartesiyee:Saruboceq:insallah hayirli olur bu ay herkese:Saruboceq:Benimde ilk defa aksamıştı canım, heralde korunmayı bırakınca böle şeyler oluyor. ben aslında gecikme olmasına sevindim demek ki içerde bi şekilde çalışma var yoksa her ay düzenli olupta korunmayı bırakınca neden aksasın yumurtalıklar çalışıyo demek ki naniknanikönümüzdeki ay güzel belki aynı anda hamiş oluruz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ayy canim kiyamam sanaa:1hug:şimdiye kadar ütü yaptım -tatlicadiarzu- nasıl yoruldum yaa...
buçuktada okula gidicem.
sagol canim insallah hep beraber mayis ayinda hamis oluruzz umuda devammaklinialirimsmilegeçmiş olsun canmm opuyorumnanaktan
canimm benim bildigim 3 aydan sonra yanarmis migdeeboshayallersmilekislar midem cok yaniyo bgn anlamadim gittiCADIARZU
bebisin saclari cikarken yanma olur derler kacinci ayda cikmaya basliyo saclar:uhm:
amin guzelimmm pozitif olamaya calisiyorummm baska carem yokk yanim da oldugunuz icin cok tesekkkur ederimmopuyorumnanaktancnm benim üzme kendini Rabbim hayırlı zmanda versin inş. elbet olcak merak etme herzamn pozitif düşünlmaz:
canimm benimde bugun geldii gelemeseyicilerr i´nsallah mayista gelmezler:jeyyar: mayista bencede bir patlama yasanacak kizlarr insalahhh:Saruboceq:senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kötükedihüsogeldi canım
canimravzanurcum zaten mayısdayız sanada geçmiş olsun tatlım nasip bakalım ne zaman
canim
mayis ayinda yumurtamamiz olacakyaa o yuzdenn gecenn nisanda patlama olmustuuu yani gobisimize mayista gelecek meleklerimiz insallahh:Saruboceq:
hem cokk tesekkur ederim canim sanada gecmis olsunŞeniz
canim lanet olasi ALMANYA da yim:gitme:hım nerdesin ravza sen ne dolusu istanbul yanıyoo resmenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?