Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

valla bilmiyorumki cnım haftaya doktora giderim heral bidaha test felanyapsın neden olmuyo 4ay oldu her defasında yıkılıyorum senağlamayanımdakilere terör estiriyom şuan:kedi:

cnm bence daha çok erkenn tabiki beklemek çok zor ama benim bi arkadaşın 2tane kızı vardıı sonra 3,hamileydi 9ay taşıdı karnında ve öldüü nerdeyse 1senedir olmuyoduuu daha yeni gitti dr tüpleri tıkanmışş bence bekle biraz daha nasıl olsa bi tane bebişin varr

valla bilmiyorumki cnım haftaya doktora giderim heral bidaha test felanyapsın neden olmuyo 4ay oldu her defasında yıkılıyorum senağlamayanımdakilere terör estiriyom şuan:kedi:
regl oldugumda allahtan teren deydim eve geliyodumm esimde isteydii eger iste olmayip evde olsaydi o teroru bende estirecektimdee neyse o gelenne kadar yatistim birazzkaydirigubbakcemile3

canım bende kürtajdan şüpeleniyorum bi zararmı oldu diye bide rahim ağzı yaram var bi daha film çeksin istiyorum iki hamileliğimdede ilk ayda hamile kalmıştım buna 4ay oldu sorun olmasından korkuyorum doğru tatlım beklemek kadar zor bişey yok :1no2:

bi güzelce muayene ol inş bişi çıkmazz egerki varsa sorunda en kısa zamanda tedavni olursunn

canim icinin rahat olmasi acsindan sen rahim filmi cektir bencea.s

regl oldugumda allahtan teren deydim eve geliyodumm esimde isteydii eger iste olmayip evde olsaydi o teroru bende estirecektimdee neyse o gelenne kadar yatistim birazzkaydirigubbakcemile3

öyle valla kız ne olacaksa halimiz sanki onların suçu neyse demi şimdi eşim diğer odada sanki kavga etmişiz küsüz ben öyleyim:umursamaz: soruyo ne oldu diye konuşmak bile istemiyom nasıl bi hal durumsa kaydirigubbakcemile3

valla kızlar geçen ay aradımdoktoru bikaç aydaha bekle dedi ama heralde ben daha fazla bekleyemeyeceğim bi gideyim diyom önceki testler temiz çıkmıştı herşey normal demişti doktorum ama 4ay oldu tekrarlasın testleri diyom

kocisi hali sahaya maca yolladim:hooray:
bende utu yapam bari herkes gitmis:umursamaz:boshayallersmile

hoşgeldin canım bende çıkıyodum kötükedihüsogeldi beni haziran 5e yazarmısın şekerim :gitme:

aaaaa erken gelmiş ama CADIARZU
neyse canmm kısmet üzülme tatlım opuyorumnanaktan
bu son kırmızı canavarın olur inşallah kötükedihüso şutarafagitti

aaaaa erken gelmiş ama CADIARZU
neyse canmm kısmet üzülme tatlım opuyorumnanaktan
bu son kırmızı canavarın olur inşallah kötükedihüso şutarafagitti

aslında canım 12siydide ben garanti olsun diye 13 yazdırmıştım yinede bir gün önce geldikötükedihüsoklava: inş.canım hayırlısı bakalım yüzümüz ne zaman güler.üzülmemek eldemi kıızz:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…