valla bilmiyorumki cnım haftaya doktora giderim heral bidaha test felanyapsın neden olmuyo 4ay oldu her defasında yıkılıyorum senağlamayanımdakilere terör estiriyom şuan:kedi:
regl oldugumda allahtan teren deydim eve geliyodumm esimde isteydii eger iste olmayip evde olsaydi o teroru bende estirecektimdee neyse o gelenne kadar yatistim birazzkaydirigubbakcemile3valla bilmiyorumki cnım haftaya doktora giderim heral bidaha test felanyapsın neden olmuyo 4ay oldu her defasında yıkılıyorum senağlamayanımdakilere terör estiriyom şuan:kedi:
canim lanet olasi ALMANYA da yim:gitme:
hic bir guzelligi yok:dilcikar:üzülmee kimbilir oranında ne güzellikleri vardırr
cnm bence daha çok erkenn tabiki beklemek çok zor ama benim bi arkadaşın 2tane kızı vardıı sonra 3,hamileydi 9ay taşıdı karnında ve öldüü nerdeyse 1senedir olmuyoduuu daha yeni gitti dr tüpleri tıkanmışş bence bekle biraz daha nasıl olsa bi tane bebişin varr
canım bende kürtajdan şüpeleniyorum bi zararmı oldu diye bide rahim ağzı yaram var bi daha film çeksin istiyorum iki hamileliğimdede ilk ayda hamile kalmıştım buna 4ay oldu sorun olmasından korkuyorum doğru tatlım beklemek kadar zor bişey yok :1no2:
canim icinin rahat olmasi acsindan sen rahim filmi cektir bencea.scanım bende kürtajdan şüpeleniyorum bi zararmı oldu diye bide rahim ağzı yaram var bi daha film çeksin istiyorum iki hamileliğimdede ilk ayda hamile kalmıştım buna 4ay oldu sorun olmasından korkuyorum doğru tatlım beklemek kadar zor bişey yok :1no2:
erkilim yaa
ben burayi hic sevemedimm sevmiyecemde heryesi soguk buaranin kuzum yaaboshayallersmile
regl oldugumda allahtan teren deydim eve geliyodumm esimde isteydii eger iste olmayip evde olsaydi o teroru bende estirecektimdee neyse o gelenne kadar yatistim birazzkaydirigubbakcemile3
ben kaçarr kızlarr uykum geldii
naber kızlar
ben geldim....
hoşgeldin canım bende çıkıyodum kötükedihüsogeldi beni haziran 5e yazarmısın şekerim :gitme:
ben kaçarr kızlarr uykum geldii
aaaaa erken gelmiş ama CADIARZU
neyse canmm kısmet üzülme tatlım opuyorumnanaktan
bu son kırmızı canavarın olur inşallah kötükedihüso şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?