Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bu AY BENıM ÇALIŞMALAR ÇOK ıYı GıTMıYOR..KAYINPEDERıM BıZDE...BENDE ASKIYA ALDIM ÇALIŞMALARI MECBUREN...YAPMASI BıŞEY DEĞıL DE yıkanmak çokkkkkkayıbıma gidiyo beeee....akannehir

GELSİN BEBİŞLER KONSUNLAR GÖBÜŞÜMÜZE :CüvCüv: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

bu AY BENİM ÇALIŞMALAR ÇOK İYİ GİTMİYOR..KAYINPEDERİM BİZDE...BENDE ASKIYA ALDIM ÇALIŞMALARI MECBUREN...YAPMASI BİŞEY DEĞİL DE yıkanmak çokkkkkkayıbıma gidiyo beeee....akannehir

ayyy defnem yaa doğru diyon biri varken çok zor o iş

bu AY BENİM ÇALIŞMALAR ÇOK İYİ GİTMİYOR..KAYINPEDERİM BİZDE...BENDE ASKIYA ALDIM ÇALIŞMALARI MECBUREN...YAPMASI BİŞEY DEĞİL DE yıkanmak çokkkkkkayıbıma gidiyo beeee....akannehir

hayırlısı canım yaa o banyo derdini benden iyi kimse bilemez 2sene kayınvalidemgil bizde kaldılar banyo söz konusu olunca ürperiyodum çok zor bi durum Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

bu ay bende umut yok gibi bir şey....
aaaa öle deme kuşum yaa lmaz: belkide süpriz olur kısmet bu işler boshayallersmile hiç belli olmaz kııızz hihoyyyt
off yine listenin sonuna geldim bugün ilk sırada kendimi görünce sevinmiştim hayırlısı:Saruboceq:

offff ben herzaman sonlardayım yaa beklemekten sıkılıyom bee şakkıdı
oooff çalış çalış insanda biyere kadar yani aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

offff ben herzaman sonlardayım yaa beklemekten sıkılıyom bee şakkıdı
oooff çalış çalış insanda biyere kadar yani aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
[/QUOTE]

öyle valla azizecim yaaaakaydirigubbakcemile3

insallah tatlım...ama 3 aydır deniyom..tutmuyo..bu ay hayatta tutmaz gibime geliyoo....

azizecim nasılsınnn????görüşemedik yavvvv......
iyidir güzelim yerimseniben çalışmalara devam :kedi:

kız ALLAH büyük bak gör koncak bebiş göbüşümüze :Saruboceq: inşallah yeterki hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın arkadaşım :Saruboceq:

aaaaaa saka gibi yaaakafamçokkarıştı
bi tisort utuledim sartel atti simdide utu bozuldu calismiyo kafamçokkarıştı isigi falan hicbi tik yok :1no2::sm_confused:

vardır gerçekten hayırlı bir zamanı....bende en sıkıldığım anlarda hep hayırlısı olsun derim..şükür ki hayırlısı oldu bu güne kadar....insallah bebiş konusunda da Rabbim yüzümüze güler...

inşallah şekerim yaa moralim bayağı bozuktuda burda kızlarla sohbet iyi geldi hayırlısı bakalım azizecim geçmişi okuduysan yazmıştım doktora gitmeyi düşünüyorum haftayaa.s

aaaaaa saka gibi yaaakafamçokkarıştı
bi tisort utuledim sartel atti simdide utu bozuldu calismiyo kafamçokkarıştı isigi falan hicbi tik yok :1no2::sm_confused:

kısa devre yapmıştır arkadaşım...çıkar pirizden yeniden tak..bakalım ne olcak...

inşallah şekerim yaa moralim bayağı bozuktuda burda kızlarla sohbet iyi geldi hayırlısı bakalım azizecim geçmişi okuduysan yazmıştım doktora gitmeyi düşünüyorum haftayaa.s

okumadım canmm...hayırdır?
neden gidicen?

valla ne yalan söliyim..burda iyi bir dr. adı verseler bende gidicem dr. hormon testi felan yapıyolarmış..bi kontrole gitmek lazım..şimdiye kadar hiç gitmedim bende....bebiş için de iiyi olur bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…