okumadım canmm...hayırdır?
neden gidicen?
valla ne yalan söliyim..burda iyi bir dr. adı verseler bende gidicem dr. hormon testi felan yapıyolarmış..bi kontrole gitmek lazım..şimdiye kadar hiç gitmedim bende....bebiş için de iiyi olur bence...
yaa yeniden test felan yaptırayım diyom r.a.yarasıda varya ona felan tekrar baktırayım diyom ben bide kürtajdan şüpheleniyom zarar felanmı oldu diye amaaan ne bilem işte kafayı onlara taktım en azından içim rahatlar
canim biz gecen sene agustosta biraktik korunmayi..kasima kadar bi hareket olmadi..doktora gittim rahim azinda yara var dedi onu dondurmadan hamilelik cok zor dedi..bende dondurttum bi ay iliski yasakti..boshayallersmile aralikta calismalar tekrar basladi subatta hamile kalmistim.:CüvCüv: off cok uzattim lafin kisasi seninde yaradan kaynakli olabilir canim kontrole gitmende yarar varvolumunekankayizsmile
yaa yeniden test felan yaptırayım diyom r.a.yarasıda varya ona felan tekrar baktırayım diyom ben bide kürtajdan şüpheleniyom zarar felanmı oldu diye amaaan ne bilem işte kafayı onlara taktım en azından içim rahatlar
karşıyakadayım güzelim....
canim biz gecen sene agustosta biraktik korunmayi..kasima kadar bi hareket olmadi..doktora gittim rahim azinda yara var dedi onu dondurmadan hamilelik cok zor dedi..bende dondurttum bi ay iliski yasakti..boshayallersmile aralikta calismalar tekrar basladi subatta hamile kalmistim.:CüvCüv: off cok uzattim lafin kisasi seninde yaradan kaynakli olabilir canim kontrole gitmende yarar varvolumunekankayizsmile
canim ciglide kordon kadin hastaliklari merkezi var.herkes cok ovuyo sskliysan 20tl ucret veriyomussun muayene icin renkli ultrason falan hepsi var butun tahlillerinide yaptirabilirsin orda
takma kafanı canmm hiç bişeycik yoktur herşeyi onuruna bırak...
bende 4ay oldu kürtaj olalı.
kürtajdan sonra okadar çok testler oldu ki inan bıktım dr.dan.
offfff iltihap çıktı testte onla uğraştım zaten bebekte ondan gelişememiş mikrop kapmış.
şimdi nasıl korkuyom herşeyden.
arkadaşım yara olduğunu anlamamış mıydın sorması ayıp....???
emekli sandığına bağlıyım...tatlım sana zahmet orda 1 den fazla dr. vardır.hangisi en iyi ilgileniyormuş.öğrenebilir misin? ben tek dr la başlamak istiyorum bu işe....herkese açamam...utanırım yavvv.....:kedi:
arkadaşım yara olduğunu anlamamış mıydın sorması ayıp....???
yarin ogreneyim canim haber veririm sanayerimseniben
bende yara olduğunu öğreneli yaklaşık 2sene oldu cnm ilk gittiğim doktor yaramın küçük olduğunu yakarsa bidaha çocuğum olmayacağını söyledi bende işlem yaptırmadım eşimin askerlik işi varda onun için çocuğu erteledim bu seneye kadar 6ay önce düşük yaptım şimdiki doktorum öyle bi sorun yok istersen yaklım diyo ben çelişkideyim yani ya olmazsa korkusu var bende senağlama
bendede yara vardı iltihap vardı iltihaptan ilaç kullandım şuan sıkıntım yok.bende yaradan korkuyom doktorum zararı olmaz dedi ama kimilride yara hamileliğğe engel düşük tehlikesi felan diyo yani kafam çooookkkk karışık ne edeceğimi tam bilemiyom daha eşimede söylemedim şu adet bi bitsin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?