Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bi de hani bi laf vardır ya "ye ekşiyi doğur ayşeyi, ye tatlıyı doğur hakkıyı(atlıyı)" diye
benim canım hiç tatlı istemiyo -ama önceden de çok sevmezdim- kocam gıcık oluyo zorla tatlı yedirmeye çalışıyo, aklında oğlan olsun diye uğraşıyo kaydirigubbakcemile3

ya benim canım hep annemin yaptığı börekleri çörekleri istiyo, anne uzakta olunca :çok üzgünüm:
onun dışında hiç öyle ay ekşi , ay tatlı gibi bi durumum yok henüz
siboş seninde oğlun olcak canmm yaa...içimdeki hissi söylüyom
ben şimdi aradımm :dance:eşimii vişne reçeline normalde yemem ama canım çektii iştee

dilek sanki içimden bi ses senin pğlun olcak diyo

e vişne ekşidir, reçel tatlı. şimdi bu oğlan mı kız mı :roflol:

yok kız...ben inanmıyom aşermeye falan...normaldede benim canım olur olmaz şey çeker hep..kışın karpuz çeker..gece yarısı kebab çeker..sık sık çiğ köfte çeker...işin garip tarafı kızıma hamişkende hiçç bişey canım çekmedi...bence nazlı hatunların kocalarına eziyet olsun diye uydurdukları bişey...alsanaalsanasmile:teytey:

bizim akrabalardan iki kişi hamile ikisinede en başında dediğim çıktı...
ikisininde oğlu olcak.
eltimde 2.hamileydi bi kızı var çok erkek istedi ama ben yine kızın olcak dedim ve kızı oldu.

siboş seninde oğlun olcak canmm yaa...içimdeki hissi söylüyom

hadi hayırlısı güzelim valla ben çok merak ediyorum
aslında kız olsun istiyorum içimden kız geçiyo ama ne zaman isim düşünmeye başlasam hep erkek isimleri sayıyorum akannehir
sağlıklı olsun da inşallah :Saruboceq:

karnım çk ağrıyor hala, hatta benim bugün bitmesi gerekirken çok açık kırmızı ve bana göre inanılmaz çok ve parça parçalı bişeyler geliyor

ne olıuyo yaaaaaa

ikisininde oğlu olcak.
eltimde 2.hamileydi bi kızı var çok erkek istedi ama ben yine kızın olcak dedim ve kızı oldu.

ah bi öğreneceğim zamanlar da gelse, ben çok sabırsızlanıyorum hemen karnım büyüsün hemen cinsiyetini öğreniyim istiyorum gamyoncuiremsu

karnım çk ağrıyor hala, hatta benim bugün bitmesi gerekirken çok açık kırmızı ve bana göre inanılmaz çok ve parça parçalı bişeyler geliyor

ne olıuyo yaaaaaa

sona kalan kırıntıları atıyosundur, bana da olurdu öyle bazen
ama son güne kadar hiç ağrı çekmedim, başlarda olurdu o.

ikisininde oğlu olcak.

kız iyidir kız...eskiden gelme bi alışkanlık olarak nedense herkes erkek ister..neymiş efendim soy üreyecek...sanki dünyaya kazık kakacaklar..eskiden erkek iyiymiş tabi..evden çıkmazmış.gelin de eve gelir..kaynana..k.peder herkese bakarmış..torun torba herkes bi arada ana babanın yanında.bugün öylemi..erkekte kızda uçup gidiyo..bence kızlar daha vefalı anaya babaya...oğlanlar elkızına uyup gidiyo..şimdiden sonra ana babaya kız evlattan hayır var..tabi o da hayırlıysa..

hayırlısı olsun sibelcim en önemlisi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun...
çok heycanlı oluyo ama dimi bu beklemek.
ben oğlumun cinsiyetini 7.ayda öğrenmiştim.

kız çatlak nazo noldu sana bugün pek bi aristokrat yorumlar yapıyon, hormonların mı pik yaptı noldu :roflol:

Kızlar ben çıkıyorum...Birazdan koçişte gelecek...Az önce aradılar misafirde gelecek...Hazırlık yapayım...Görüşürüz...Byy...

hayırlısı olsun sibelcim en önemlisi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun...
çok heycanlı oluyo ama dimi bu beklemek.
ben oğlumun cinsiyetini 7.ayda öğrenmiştim.

öyle tabi tatlım, en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması
ama çok heyecanlıııııııııııııııı :sm_cool:

kız çatlak nazo noldu sana bugün pek bi aristokrat yorumlar yapıyon, hormonların mı pik yaptı noldu :roflol:

hele şükür..birisi beni farketti..:umursamaz:yok hayatım bugün adetimin 16.günü..pik çoktan olmuştur muhtemelen...gerçi bu ay hiçç akıntı makıntı yok ama..benimki pik yerine pike yaptı sanırım..:roflol::roflol:sen dualarında benide sölüyon di mi unut ma bak..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…