Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

slm güzel anne adayları zemuszemus
bebişlerinin göbüşüne konmasını bekleyen tatlı anneler opuyorumnanaktan

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

kızlar bişi sorcam -daha vaktim var biliyorum ama ona göre bi program yapmam lazım kendime-
ikili test ne kadar vakit alıyo? yani dr ne kadar muayene ediyo, her zamanki kadar mı, sonra kan veriliyo sanırım, sonuç ne zaman çıkıyo, hastanede beklemek zorunda kalıyo muyuz?

bence hiç bir operasyon yaptırma canım. sonuçta smear alıyolar yeri yara oluyormuş. doktor bana lekelenme tarzı kanaman olabilir korkma yaradan olur dedi. hamilelikle alakasıda yokmuş. engel değil yani. yara varken filmde çektirme bence.

............................................................

sibel senden 2,li testten önce tahlil istedilermii benden istedilerr 2tüp kan ve idrar.2,li testte 3ayından sonra oluyomuş o da sadece kannn kalmana felan gerek yokk

sibel senden 2,li testten önce tahlil istedilermii benden istedilerr 2tüp kan ve idrar.2,li testte 3ayından sonra oluyomuş o da sadece kannn kalmana felan gerek yokk

geçen haftasonu gittiğimde kan ve idrar verdim, sonuçlar iyi dedi, folik dışında bi ilaveye gerek yok dedi ve 1 ay sonra gel 2li test yapıcaz dedi.

canim ense kalinligini olctugu icin bebegin duzgun pozisyonda olmasi gerekiyo yoksa ekstra bi muayene gerekmiyo normal muayene suresince olan bi islem evet kan veriyosun butun izmirde tahliller ankaraya gonderiliyo bursadada aynimidir bilemem 4-5 gunde cikiyo sonuclar..hayirlisi olsun canim insallah hicbi sorun cikmadan saglikla gelsin bebisin

inşallah canım, senin ki temiz çıkmıştı öyle hatırlıyorum, Allah tüm bebişleri annesine babasına bağışlasın :Saruboceq:
ya benim biraz zaman problemim var da iş yerinden yarım günlük izin yeter mi diye merak etmiştim, yeter heralde...

kızlar sıcaklar bastırdı yaa...
okuldan eve zor geldim bilmiyorumkismile ALLAH hamilelerin yardıncısı olsun.

allah iyiliğini versin canmm yaa yerim ben seni kızz Şeniz kaydirigubbakcemile3
sende yavrulucan merak etme sabır boshayallersmile inşallah ikiz yavrularsın

sen kedilerle kendini birmi görüon onlar her ay doğurur takma kafayaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…