hastanede nasıl oluyorki canım yaa benim canım birazyufkada :kedi:kendi doktoruma gideyim diyom testlerim 4ay önce yapılmıştı herşey temizdi sadece r.a.yarası vardı oda engel değil dedi doktorum şuan öyle kararsızımki yarayımı yaktırayım filmmi çektireyim daha eşime bile söylemedim kafam çok karışukbilmiyorumkismile
Bende de rahim ağzında minicik bi yara varmış öle demişti doktor 2 sene önce yaktırdım valla hiç canımda yanmadı bişeyde anlamadım. ama bir arkadaşaımın doktoruda hiç doğum yapmamış kadınların rahimleri ile ilgili bi takım operasyonlar yaptırmalarını hiç tavsiye etmiyormuş ve tehlikeli olduğunu sölemiş. bu tür yaraların hamilelikle ilgisi yokmuş öle dediler.
exporter kız bende adet oldum olmadı bu aymafoldumben
lütfen üzülme tatlım, allahın vardır bir bildiği hem sen bak hamiş kalabiliyorsun allah bağışlasın bir yavrun var ya ben ne yapayım kapalı kutu mafoldumbenmafoldumben
bol bol dua edelim canlarım... :Saruboceq: bozmayın moralinizi gelicek bebişlerimiz :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
exportercim yalış anlamadım doğru anladım senin için inş.olur dedim doktor sorun yok dediyse takma tatlımzemuszemus
kızlarrr günaydınnnnnnnnnn
nasılsınızzzzzzzzz
geceleri çok ateş basıyo iki gündür uyuyamıyom yaaaaaa off
nerde millet sıcaklar basınca herkez transa geçti galiba ommmmmmmmmmm :roflol:
cnm bende arkadaşlara katılıyorum benimde günlerdir ateş basıyo sanki ateşim çıkıyo.İnş seninkinin sebebide hamileliktendir tatlım hakkında hayırlısı olsun.İyi haberlerle gel yarın opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?