öyle bi zaman geçiyoki hiç anlamıyım canmm...ah bi öğreneceğim zamanlar da gelse, ben çok sabırsızlanıyorum hemen karnım büyüsün hemen cinsiyetini öğreniyim istiyorum gamyoncuiremsu
kız iyidir kız...eskiden gelme bi alışkanlık olarak nedense herkes erkek ister..neymiş efendim soy üreyecek...sanki dünyaya kazık kakacaklar..eskiden erkek iyiymiş tabi..evden çıkmazmış.gelin de eve gelir..kaynana..k.peder herkese bakarmış..torun torba herkes bi arada ana babanın yanında.bugün öylemi..erkekte kızda uçup gidiyo..bence kızlar daha vefalı anaya babaya...oğlanlar elkızına uyup gidiyo..şimdiden sonra ana babaya kız evlattan hayır var..tabi o da hayırlıysa..
yok be canım bu seferki çok farklı bi acaip, hala karnım kocaman şiş
hele şükür..birisi beni farketti..:umursamaz:yok hayatım bugün adetimin 16.günü..pik çoktan olmuştur muhtemelen...gerçi bu ay hiçç akıntı makıntı yok ama..benimki pik yerine pike yaptı sanırım..:roflol::roflol:sen dualarında benide sölüyon di mi unut ma bak..a.s
sen bence kimyasalından gebelik geçirdin ve de düşük yaptın..ama şu an bunu bilemeyiz..eğer adetten önce kanda bhcg ye bakılsaydı..belkide pozitifti..yani embrio oluşuyo ama kese oluşmadan ,tutunamadan vucut embryoyu öldürüp dışarı atıyo..bazen bunun hiç bi sebebi bile olmazmış..döllenmiş yumurtayı vucut resmen yabancı cisim olarak algılayıp atmak istermiş...ne kadar salak bu vucutlar di mi?:roflol:
sen bence kimyasalından gebelik geçirdin ve de düşük yaptın..ama şu an bunu bilemeyiz..eğer adetten önce kanda bhcg ye bakılsaydı..belkide pozitifti..yani embrio oluşuyo ama kese oluşmadan ,tutunamadan vucut embryoyu öldürüp dışarı atıyo..bazen bunun hiç bi sebebi bile olmazmış..döllenmiş yumurtayı vucut resmen yabancı cisim olarak algılayıp atmak istermiş...ne kadar salak bu vucutlar di mi?:roflol:
hayırlısı olsun azizecim...şimdi ki nesil bi farklı walla ben korkar oldum..ama sen bi kız doğur..ortaya şöle karışık olsun..
valla nazo benim vucut hepten acaip inan. varsa bi embriyo al onu bebk yap ne diye atarsın ama vucut da haklı sen 31 sene yabancı bişey sokma yumurtalıklarına sonra neden böle neden şöle de :roflol:
kuşum hiç unutur muyum, valla dua ediyom sana da burdaki bütün arkadaşlara da
inan her namazdan sonra dua ediyorum :Saruboceq:
:roflol::roflol::roflol:haklısın valla..tabiki 31 senedir rahata alışmış..yumurtalık..rahim..karın boşluğu ve diğerleri...:roflol:
Allah razı olsun...ay ne güzel bende kılabilsem keşke..kaç defa başlayıp..kaç defa terkettim..Allah affetsin..kötükedihüso
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah nazom inşallaaahhhhhhhhhh :Saruboceq: hayırlısıyla ALLAHIMIN izninle çok isterim opuyorumnanaktan
Benim vucut artık adette olmasam beni erkek sanacak valla ya.
ben çıkıyom kızlar...
hoşçakalın çalışanlarımıza hayırlı işler arkadaşlar kolay gelsin zemuszemus
kız azize hamiş olursan benim avatara bak bol bol...sultan gibi..güzel gözlü..köfte dudaklı bi kızın olsun:roflol::roflol:
varsa çıkar ve tatlım, aa ben 100 kere yapmıştım valla
cnm bende arkadaşlara katılıyorum benimde günlerdir ateş basıyo sanki ateşim çıkıyo.ınş seninkinin sebebide hamileliktendir tatlım hakkında hayırlısı olsun.ıyi haberlerle gel yarın opuyorumnanaktan
canım testi biraz önce aldım ama niyeyse tuvalaetim kaçtı gelsin hemen yapicimmkaydirigubbakcemile3
ben çıkıyom kızlar...
hoşçakalın çalışanlarımıza hayırlı işler arkadaşlar kolay gelsin zemuszemus
:roflol::roflol:ilahi mehtoş...o kadar da değil canım...sonuçta çalışma yapıyoruz ya bol bol..nasıl olsa birileri kadın olduğunu hatırlatıyordur bedenine..:jeyyar::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?