Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ah bi öğreneceğim zamanlar da gelse, ben çok sabırsızlanıyorum hemen karnım büyüsün hemen cinsiyetini öğreniyim istiyorum gamyoncuiremsu
öyle bi zaman geçiyoki hiç anlamıyım canmm...
sankiben hiç hamile olmamışım gibi geliyo eren hiç bebek olmamış boshayallersmile
offfff off bebek özledim yaaaaaaa

şimdi kızıda erkeğide aynı be güzelim...gidiyolar.
yeterki anneye babaya hayırlı evlat olsun tek isteyimiz bu.
sağlıklı olsun...ben hiç 2.için şu olsun bu olsun demiyom inan.
sağlıklı olsun bu bana yeter.oğluma kalsa kız kardeş istiyo erkek doğurma diyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çok yaramazmış erkekler...

yok be canım bu seferki çok farklı bi acaip, hala karnım kocaman şiş

sen bence kimyasalından gebelik geçirdin ve de düşük yaptın..ama şu an bunu bilemeyiz..eğer adetten önce kanda bhcg ye bakılsaydı..belkide pozitifti..yani embrio oluşuyo ama kese oluşmadan ,tutunamadan vucut embryoyu öldürüp dışarı atıyo..bazen bunun hiç bi sebebi bile olmazmış..döllenmiş yumurtayı vucut resmen yabancı cisim olarak algılayıp atmak istermiş...ne kadar salak bu vucutlar di mi?:roflol:

kuşum hiç unutur muyum, valla dua ediyom sana da burdaki bütün arkadaşlara da
inan her namazdan sonra dua ediyorum :Saruboceq:

benim bi arkadaşta olmuştu böyle kimyasal gebelikmiş, o kanaması olunca dr.a gitmişti kan tahlilinde çıkmış ama tabi vücut çoktan sonlandırmış hamileliği. dr. demiş ki bi çok kadın yaşar bunu ama adet zanneder-; muhtemelen bebekte bi problem vardır ve insan doğasına göre hatalı bir canlıyı büyütmez içinde, ya da boş gebelik denilen şeydir demiş...

valla nazo benim vucut hepten acaip inan. varsa bi embriyo al onu bebk yap ne diye atarsın ama vucut da haklı sen 31 sene yabancı bişey sokma yumurtalıklarına sonra neden böle neden şöle de :roflol:

hayırlısı olsun azizecim...şimdi ki nesil bi farklı walla ben korkar oldum..ama sen bi kız doğur..ortaya şöle karışık olsun..

hayırlısı olsun azizecim...şimdi ki nesil bi farklı walla ben korkar oldum..ama sen bi kız doğur..ortaya şöle karışık olsun..

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah nazom inşallaaahhhhhhhhhh :Saruboceq: hayırlısıyla ALLAHIMIN izninle çok isterim opuyorumnanaktan

valla nazo benim vucut hepten acaip inan. varsa bi embriyo al onu bebk yap ne diye atarsın ama vucut da haklı sen 31 sene yabancı bişey sokma yumurtalıklarına sonra neden böle neden şöle de :roflol:

:roflol::roflol::roflol:haklısın valla..tabiki 31 senedir rahata alışmış..yumurtalık..rahim..karın boşluğu ve diğerleri...:roflol:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: inşallah nazom inşallaaahhhhhhhhhh :Saruboceq: hayırlısıyla ALLAHIMIN izninle çok isterim opuyorumnanaktan

kız azize hamiş olursan benim avatara bak bol bol...sultan gibi..güzel gözlü..köfte dudaklı bi kızın olsun:roflol::roflol:

ben çıkıyom kızlar...
hoşçakalın çalışanlarımıza hayırlı işler arkadaşlar kolay gelsin zemuszemus

kız azize hamiş olursan benim avatara bak bol bol...sultan gibi..güzel gözlü..köfte dudaklı bi kızın olsun:roflol::roflol:

ahhh tatlım kızım olursa bana benzerse zaten dolgun dudaklı olur :kedi: vee maviş gözlü bayanssulusmile ahhhhhhhhhhhh ahhh....boshayallersmile

varsa çıkar ve tatlım, aa ben 100 kere yapmıştım valla

canım testi biraz önce aldım ama niyeyse tuvalaetim kaçtı gelsin hemen yapicimmkaydirigubbakcemile3

inşllah canım birazdan testi yapar size iyi hhaberler veriirm inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…