Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

testi koydumk çantama atamadım burda çöpe gizli gizli yaptımk.

moralmk bozuldu kızlar yaaaaa
o kadar da ümitliydim
destekleriniz için teşekkür ederimm

....................................................

o kadar da ümitliydim

tatlım olsa elbetteki çok sevinecektik ama üzülmek yok
daha yolun çok başındasın, okeyto?
aynen stresten uzak, kendine dikkat ederek ve çalışmaları aksatmadan devam edeceksin inatla guclubacismile

ok tatlım yazıyorum 5 dk içinde okursun malum işteyim ara verebilirim çıkma hemen kaydirigubbakcemile3

o kadar da ümitliydim

neyse bozma moralini...daha yolun başındasın ve genceciksin...çoookkk ay var önümüzde...yinede yarın ola hayrola..idrar testi herşey demek değil..önemli olan adetin geçmesi ve kanda çıkması..bence şimdi forumdan çık..kafanı dağıt biraz..Şeniz

e dikkatli bakınca görünüyo diyosun, canım bekle o zaman yarın bi olsun bakalım ne olacak?
daha testte çıkmayacak kadar düşük olabilir b-hcg

tatlım olsa elbetteki çok sevinecektik ama üzülmek yok
daha yolun çok başındasın, okeyto?
aynen stresten uzak, kendine dikkat ederek ve çalışmaları aksatmadan devam edeceksin inatla guclubacismile

evet canım daha ilk denemeydi ama ne bilim umutlanmıştım iştee.
çok streslide değildim ama kısmet iştee

önümüzdeki aylarda inş:Saruboceq:

Atma tatlım testi 1 saat sonra gene bakarsın... hadi lütfen üzülme şimdi kırmızlarında gelse çok kötü olmayacaksın tatlımmm

evet canım bakalım yarın ola hayrolaa. yarın regl de olsam umudumuzu yitirmek yok

e dikkatli bakınca görünüyo diyosun, canım bekle o zaman yarın bi olsun bakalım ne olacak?
daha testte çıkmayacak kadar düşük olabilir b-hcg

canım çok aşırı bakınca görüyo gibi oluyosun. ikinci çizgi yok bence. sadece yanılma o.:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…