cnm hiç bi bilgim yok bilmiyorumkismile ama korunmayı bıraktıktan sonra bazı düzensizlikler oluyor.Fakat 15 gün sonra bi regli başlaması biraz erken istersen bi doktora danış derim. Fazlada vakit kaybetme cnm CADIARZU
Canim cok tesekkur ederim ilgine. Esim de sabah gitmeden randevu almami istedi, ben de zirt pirt aile doktorumuza giden panik bi tip olmak istemiyorum. Ama bana tam olarak ne oldugunu da anlamis degildim o yuzden bi akil alayim dedim. Birde korunmayi biraktigimizdan bu yana ben de inanilmaz bi gogus agrisi vardi anlatamam, sanki su ortaokulda goguslerimiz buyurkenki agri kasinma ve hatta buyudu de biraz . Ama simdi rahatladim sanki kanama olunca, dokunabiliyorum sutyenin baleni bile nasil agri yapiordu.
mafoldumben
saol canım zamanı gelince olucak inş.[/QUOT
Heralde testi erken yapmışsın inş. adet olmazsın ve bebeğin olur benim adetimin gecikmesinin 5.günü sırnaşık şey cuma günü yapıcam test zor beklıorum ama annemlerle beraber yapmak istiorummm bekliorummm Son 1 cuma günü inş. güzel haberler verırım allah hepimize hayırlı bebekler nasip etsiinn opuyorumnanaktan:CüvCüv::ecrin_bebek:a.s.
bence hiç bir operasyon yaptırma canım. sonuçta smear alıyolar yeri yara oluyormuş. doktor bana lekelenme tarzı kanaman olabilir korkma yaradan olur dedi. hamilelikle alakasıda yokmuş. engel değil yani. yara varken filmde çektirme bence.
Ben ağlamayayım da kim ağlasın... senağlama senağlama senağlama Bahçede kedinin biri 3 tane yavru çıkartmış... senağlama senağlama senağlama Bende hala bişey yok... senağlama senağlama senağlama
canlar kimse yokmu huuuuuopuyorumnanaktan
Canim cok tesekkur ederim ilgine. Esim de sabah gitmeden randevu almami istedi, ben de zirt pirt aile doktorumuza giden panik bi tip olmak istemiyorum. Ama bana tam olarak ne oldugunu da anlamis degildim o yuzden bi akil alayim dedim. Birde korunmayi biraktigimizdan bu yana ben de inanilmaz bi gogus agrisi vardi anlatamam, sanki su ortaokulda goguslerimiz buyurkenki agri kasinma ve hatta buyudu de biraz . Ama simdi rahatladim sanki kanama olunca, dokunabiliyorum sutyenin baleni bile nasil agri yapiordu.
mafoldumben
Ben geldİm
hoşgeldiiin nası gidyo bakalım
bende geldimm
Hoşgeldin naber bebiş napıyoo
ii allaha şükür 2,23cmmiş baya büyümüşşş bebiğimm 9haftayı geçioz iştee
maşallah ona büyüsün teyzesinin kuzusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?