Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ay kzılar bakın int. ne haberi buldum

Pakistan'da iki aylık bir bebeğin hamile olması görenleri şaşkına çevirdi.

Pakistan'da yaşayan iki aylık olan bebeğin hamile olmasın halkı tedirgin etti. Nazia isimli bebek, anne karnındayken ultrasonda üçüz olarak gözüküyordu.
Uzmanlar hala nedenini açıklamasa da, anne rahminden ayrılan diğer iki bebek minik Nazia'nın içinde büyümeye başladı.

Annenin doğum yapmasının ardından Nazia bebeğin içinde ikizlerin yaşadığı belirlendi. ıslamabad'da ameliyata alınan minik Nazia'nın karnından bebekler operasyonla alındı.

çok enteresan ohaoldumsmile imkansız bişey yok yeterki rabbim ol ya da öl desin.

cnm hiç bi bilgim yok bilmiyorumkismile ama korunmayı bıraktıktan sonra bazı düzensizlikler oluyor.Fakat 15 gün sonra bi regli başlaması biraz erken istersen bi doktora danış derim. Fazlada vakit kaybetme cnm CADIARZU

Canim cok tesekkur ederim ilgine. Esim de sabah gitmeden randevu almami istedi, ben de zirt pirt aile doktorumuza giden panik bi tip olmak istemiyorum. Ama bana tam olarak ne oldugunu da anlamis degildim o yuzden bi akil alayim dedim. Birde korunmayi biraktigimizdan bu yana ben de inanilmaz bi gogus agrisi vardi anlatamam, sanki su ortaokulda goguslerimiz buyurkenki agri kasinma ve hatta buyudu de biraz . Ama simdi rahatladim sanki kanama olunca, dokunabiliyorum sutyenin baleni bile nasil agri yapiordu.
mafoldumben

bizde Nisan ayında korunmayı bıraktık Bende adet oldum canım bir gün gecikme ile, benim adetlerim çok düzenlidir ve sadece 3 gün sürer bugün 3. gün ve innaılmaz derce şiş karın, karın ağrsı ve senin dediğin gibi çok açık renkli kanamam var arada parçalar çıkıyor. Heralde bu korunmayı bırakma ile ilgi sanırım. Bence yumurtalıklarda çalışmalar var yada vardı bu yüzden oluyor yada ben öle düşünmek istiyorum CADIARZUohaoldumsmile

sağol canım valla ne edeceğimi bilmiyorum bilmiyorumkismileyarayımı yaktırayım filmmi çektireyim offffffffffffff ne edem bilmiyom acaba hazirana kadar beklesemmikibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kız ömürsün valla canım yaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cnm korunmayı bıraktıktan sonra vücutta bi çok değişiklik oluyo bazılılarını farkederken bazılarını farketmiyoruz bile.Hormonlar değişiyo düzene giriyo inş.kötü bişeyi yoktur durumunun doktordan sonra yazarsın cnm durumunu olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…