Atma tatlım testi 1 saat sonra gene bakarsın... hadi lütfen üzülme şimdi kırmızlarında gelse çok kötü olmayacaksın tatlımmm
kızlar ben kaçar, hepinizi öper, akşamki çalışmalarınızda başarılar dilerim
kızlar ben kaçar, hepinizi öper, akşamki çalışmalarınızda başarılar dilerim
kız rabia şu hamile kalmanı şöyleee bir ayrıntılı ayrıntılı anlatsana..mesela..adetten sonra ilk kaçıncı gün başladınız..ne zamanları yaptınız..gece mi sabah mı..özel bi ilaç,bitki,kür vb..kullandın mı..akıntın oldumu..memişler nasıldı..adetten önce anladınmı hamiş olduğunu..ne yedin ne içtin..vs..vs...yani belki senin önemsemediğin küçük bir ayrıntı bize vesile olabilir?Şeniz
maalesef kızlarr negatifff:a015::a015::a015::a015::a015:
ok cnm anlatayım aslında daha öncede biraz bahsetmiştim şimdi en baştan alıyorum.
ben 14 nisanda adet oldum döngüm 28 gün. 21 / 23 / 25 / 27 / 28 nisan ve 01mayısta malum ilişki oldu(gece). herhangi bişey kullanmadım zaten eşim korunuyo birde ben ağrı kesici dahil ilaç kullanamıyorum zorunlu olarak b12 kullanabiliyorum.Akıntım normaldi belirgin bişey yoktu. Memişler zaten her zaman adetten 7-10 gün öncesi büyüme ve ağrı başlıyor.yeme içmeye gelirse her zmanki gibi sadece biraz daha iştahım artmıştı.Birde çok yorgun ve uykumu alamıyordum.Ama ben hamile olacağımı önceden hissetmemde 2 sebep vardı.Birincisi uzun zamandır süren stresli iş ortamından kurtulmuştum ve geçen ay yumoş takibini iyi yaptık. İkincisi koruynmayı bıraktıktan sonra benim adet düzenim bozulmuştu öncessinde hiç şaşmazdı.Ben stres ve yoğunluktan son zzamnlarda adet takibini ve yumoş takibini bırakmıştım.Geçen ay dikkatimi çeken son 3 ayda adetim düzene girmiş 28 günde bir olmuşum.Öyle yani cnm.İnşallah sizinde en yakın zamanda hayırlısıyla rabbim bebişlerinize kavuşturuz.:CüvCüv::Saruboceq:
üzülme tatlım inş. olucak biraz daha sabır moralini herzman yüksek tut bol bol dinlen çalışmalara kadar opuyorumnanaktan
kız nazommmm nerdesin okudunmu yazdıklarımı anne aday adayım benim
teşekkürler tatlım..emeğine sağlık..kırmadın cevapladın..bakarsın bu tüyolar işimize yarar.ŞenizŞeniz
molaaaa
hem bende sizlere çooookkkk teşekkür ediyorum bu topik bana uğurlu geldi. Çok sağolun darısı hepinizin başına innşşşşşşaaaaallllllaahhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:
Kizlar evlendigimden beri ilk kez gectigimiz nisan ayinda korunmayi biraktik. Olmadi ilk denemede nisan 24unde regl oldum. Dun ovulasyon donemim bitmisti ve calismalari da yapmistik ama pembe akinti gelmisti. Bu sabah agrili agir bir regl geciriyorum. Dun gece de yazmistim buraya. Simdi bu 15 gun sonra yinelenen regl nedir? Normal mi? Bosa mi gitti bu ayda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?