bende yaprak dökümü ve canım ailem arası dolaşıyorum expotercım.erkilcim hoşgeldin.
ii allaha şükür 2,23cmmiş baya büyümüşşş bebiğimm 9haftayı geçioz iştee
büyütüorum iştee.civelek hoşbuldum fazla duramıcam ama yarın misafirim gelicekkkk şimdidien yapıom hazırlıklarımıı
hoşgeldin şekerim napalım takılıyoz, bende kimyasal gebeliği araştırıyorum umut işte bilmiyorumkismile
büyütüorum iştee.civelek hoşbuldum fazla duramıcam ama yarın misafirim gelicekkkk şimdidien yapıom hazırlıklarımıı
bende telaşlıyımdır o konuda.olabilecek herşeyi bigün önceden yaparım.herşey eksiksiz olmalı.çok takıntılıyım bu konuda:kedi:
hoşbuldum tatlım bende hamile kalmayı kolaylaştıran bitkilere bakıyorum:roflol::roflol:[/Q
kafayı yedik biz kesinlikle, benim kocişin umrunda bile değil valla
aynen şekerim benimkide hiiç takmıyo.sanki bu adam bi ay önce ilacı bırak diye başımın etini yiyen adam değil.bi rahatlık geldi:)
hoşbuldum tatlım bende hamile kalmayı kolaylaştıran bitkilere bakıyorum:roflol::roflol:[/Q
kafayı yedik biz kesinlikle, benim kocişin umrunda bile değil valla
offffff off sorma canım bendede aynısı bugün tartıştık bana neden acele ediyosun olur diyo bende sinirimden ağladım sen benim yanımda olmuyosun diyeklava: valla bizi bizden iyi anlayan yokkaydirigubbakcemile5
ii allaha şükür 2,23cmmiş baya büyümüşşş bebiğimm 9haftayı geçioz iştee
iyi geceler ben geldimm...
ay kızlar bitkiler felan....kafanıza yatan bi şey varsa ...bizede söleyin ayoll...hamiş kalalım kolayca...
Hoşgeldin
aynen şekerim benimkide hiiç takmıyo.sanki bu adam bi ay önce ilacı bırak diye başımın etini yiyen adam değil.bi rahatlık geldi:)
rahatlık böle bişey olmalı, hele benimki sanıyorduki bugün yaptık yarın hamile kaldım. Şimdide takmıyor bile ben anlatıyorum kimyasal gebelik falan filan adam başka yeri ile dinliyooo:roflol:
selamlarrrrrrrrr iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?