Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

süpermiş yaa.....

vala öyle alışıyolar rahatlığaeyvahedigeldismile

hıııııııııııımmmmmmmm kahve demeeeeeeekkkkkkkkkk e yaparım çoğu zamannn
kızlar bi akıl verin yaa
devem edeyim mi haplara?

hayatımm sinüzit tedavisi olan bişiy bebek şüphen varsa ilaç kullanmaaaa adet olunca tedavi olursunnnn

hee tamma o zaman film çektrip ertesii ay hamile kalan çok kişi varmış ama ağrılı bi işlemmiş tatlım benim arkadaşım olmuştu ama şimdi bebişi kucağında

yaptırırsam zaten anesteziisteyeceğim canım .burda arkadaşın birisi şuan adını hatırlayanadım yarın çektirecekmiş yaran varsa film çektirme diyo yarın haber verecek bkalım am bu ay gitmezsem haziranda kesin çektireceğim:lepi:

valla ben adetim bittikten itibaren gün aşırı çalışıyoz :kedi: bakalım nolcak :kedi:
adetime 5gün kalana kadar da devam edicem hihoyyyt
ALLAHIM hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:

eee tabi ya ..... adamcağız küs müs görevinin başında...sonraki ilgiyi haketmiş....

anammmmm bende depoluyon kahveyi yarından tezi yok...en azındandiğer aya....bayat mayat içsin gari....

bayat olmaz aklinialirimsmile taze kayfe al yap locişine aklinialirimsmile
hııııımmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bide kahveli dene kızz

valla ben adetim bittikten itibaren gün aşırı çalışıyoz :kedi: bakalım nolcak :kedi:

inş. canım yaa bigün bu çalışmaların meyvasını alacağız:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

süpersin ya...bak olcak....inanıyorum ben...bu kaçıncı denemendi canım...

allahhh yardımcın olsun hayatım yaaa aaaaaaaaaaaaa dualarımız senleeeeeeeee

allahhh yardımcın olsun hayatım yaaa aaaaaaaaaaaaa dualarımız senleeeeeeeee

tşk ederim bitanem sğol bende namaz sonrası hepimiz için dua ediyorum Rabbim hakkımızda hayırlı olan günü bekliyo bigün gülecek yüzümüz inş.inş.inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…