valla geçen ayki yumoş günlerimde bana küsmüştü beyefendi valla bende hiççç ilgilenmedim tam yumoşlar geçmek üzereydi baka dedim geçiyorr en güzel zamanlarım ya şimdi gel yada hiç bizaman dedim valla koşarak geldi ama genede küstü görevini yaptı vve gitti:roflol::roflol:
kızlar bi akıl verin yaa
devem edeyim mi haplara?
yawwww biz bunların hayır dediğini göremicez herhal....:roflol: işin kötüsü bu denemeler de bebek yapcaz diye alışıyolar...bebek olunca biz ara isticez...ama ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN beter ya..... yandık valla....Allah kocalarımızı daha fazla alıştırmadan tez zamanda bebek versin insalllahhh.....
hıııııııııııımmmmmmmm kahve demeeeeeeekkkkkkkkkk e yaparım çoğu zamannnaynen canmmşimdi bugün bizim boş günümüz rahatım kaydirigubbakcemile3
bide çalışma günlerinde en az 2saat önceden eşine türk kahvesi yap canmm spermleri çok hareketlendiriyomuş.
banada bizim topikin hamişi erensezen söledi o hep öle yapmış ve 2.aya hamile kaldı.
bende yarın başlıcam kahveye eşimde çok sever zaten kaydirigubbakcemile3
kızlar bi akıl verin yaa
devem edeyim mi haplara?
süpermiş yaa.....
hee tamma o zaman film çektrip ertesii ay hamile kalan çok kişi varmış ama ağrılı bi işlemmiş tatlım benim arkadaşım olmuştu ama şimdi bebişi kucağında
valla öle tatlım daha sonrada barıştı bu seferde ben kaçmaya başladım, işin bitti tabi benle dediii , kendimi kullanılmış hissediyorum dedi bende kıyamadım adet gününe kadar gönlünü yapmaya çalıştım valla
anammmmm bende depoluyon kahveyi yarından tezi yok...en azındandiğer aya....bayat mayat içsin gari....
valla ben adetim bittikten itibaren gün aşırı çalışıyoz :kedi: bakalım nolcak :kedi:
adetime 5gün kalana kadar da devam edicem hihoyyyt
ALLAHIM hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:
anammmmm bende depoluyon kahveyi yarından tezi yok...en azındandiğer aya....bayat mayat içsin gari....
valla ben adetim bittikten itibaren gün aşırı çalışıyoz :kedi: bakalım nolcak :kedi:
yaptırırsam zaten anesteziisteyeceğim canım .burda arkadaşın birisi şuan adını hatırlayanadım yarın çektirecekmiş yaran varsa film çektirme diyo yarın haber verecek bkalım am bu ay gitmezsem haziranda kesin çektireceğim:lepi:
süpersin ya...bak olcak....inanıyorum ben...bu kaçıncı denemendi canım...
allahhh yardımcın olsun hayatım yaaa aaaaaaaaaaaaa dualarımız senleeeeeeeee
bayat olmaz aklinialirimsmile taze kayfe al yap locişine aklinialirimsmile
hııııımmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bide kahveli dene kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?