Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Yaptım kızlar ama biraz garip oldu ya çişim yokmuş fazla gelmedi bende 1 damla damlatabildim sonra tuvaletten almaya çalıştım yani bi acaip oldu beeeeeeeeeee

olmazlan öle....en az 3 damla lazım..tekrar wc den mi aldın çişi?..yok canım daha neler...hahahahahahahahahahhahahahhah

he valla öle yaptım dedim hazır açmışım bakalım ne olacak

alemsin mehtap....kız wc de daha önce başkasının çişide kalmış olabilirdi..hem kalmasa bile..suyla karştığı için idrarın çözünürlülüğü kalmamıştır....ilahi mehtap ya....laz fıkrası gibisin sabah sabah ne güldürdün beni...Allahta seni güldürsün..

rabişim...nasılsın kuzum..kız günün gelmiş senin...her an doğurabilirsin....hiç sancın falan oldu mu?

iyiyim cnm nazom sen nasılsın kaynanalığa başlamışsın ama bende cadı kaynana olcam galiba senin gibi daha şimdiden nelere geçiriyorum aklımdan bir bilsen

evet cnm günlerimzi artık hazırlıklı bekliyoruz ama hiç sancım ağrım yok nstde rahim kasılmaları çıkıyo aslında. Sadece karnımda sertleşmeler oluyo baya. Birde adet ağrısı gibi yada son günlerde hernedense kabızım wc işi zorlaştı ondanmıdır nedir karın ağrısı oluyo özellikle geceleri. Durum bu yani artık bekliyorum bian önce kavuşayım zaman çabucak geçsin istiyorum.Sonrasında sıra size gelsin dimi amaa

yaptım kızlar ama biraz garip oldu ya çişim yokmuş fazla gelmedi bende 1 damla damlatabildim sonra tuvaletten almaya çalıştım yani bi acaip oldu beeeeeeeeeee

delüü mehtap çişin yoksa niye yapıyon? Hem sabah idrarı olması daha iyi olurdu çünkü daha var gününe.ama merak ettin dimi.illa yapacan.tuvaletten almana çok güldüm yaa alemsin vallaaa

oh ohh maşallah ne güzel problemsiz hamilelik geçiriyon nerdeyse.herkese böyle hamişlik nasip etsin allah.inşallah doğumunda böyle kolay olur.

o wc işini sorma..ben şimdiden çok zorlanıyorum..bir türlü erişip bulamıyorum kutumu..9.ayda naparım bilemiyom..bence sen haftaya doğurursun..yandın kızım...çok ararsın bu günleri...uykusuz geceler..dur durak bilmeyen günler..koştur babam koştur...

inşaallah kolayca doğurursun..doğum sonucunu bizede yazmayı unutma...teyzesinden bir çeyrek altın....

cnm uzananamak ayrı bir sorun birde ben kabızım günlerdir 9 aydır çok rahattım hiç kabız değildim şimdi ise berbat durum

tünaydın bacılarımmm

mehtapcım ciddi birşey çıkmamasına sewindim geçmiş olsun tekrar sen şimdi bu ilaçları kullanırken çalışmalara dewam edebilcekmisin acaba :26:

nazooooooooooo bişi sorcam ben şimdi 20 ayda 3 kere doktora gittim hem ultrasonla hemde alttan muayne oldum biri detaylı idi kamera ile falan baktılar alttan hiç bişim çıkmadı çok şükür ama kafam son zamanlarda rahim filmine takıldı şimdi benim tüpler kapalı olsa o zaman söylerlermiydi yoksa sadece rahim filmindemi belli olur. acaba bende bi sorunmu war yaaa doğurganlık testi gibi bişi warmı onu yaptırsam ay ne cahil geldim kendime bian :78:

benim reflüm çok fena kızlar..hiç mide bulantısı yaşamayan ben bu yüzden sabah akşam çıkartıyorum..midem yanıyo..ekşiyo..kaynıyo resmen..ilaçlar bile fayda etmiyo..hele dokunan bişey yedim mi (sabahki poğaça gibi)yanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…