nazooooooooooo bişi sorcam ben şimdi 20 ayda 3 kere doktora gittim hem ultrasonla hemde alttan muayne oldum biri detaylı idi kamera ile falan baktılar alttan hiç bişim çıkmadı çok şükür ama kafam son zamanlarda rahim filmine takıldı şimdi benim tüpler kapalı olsa o zaman söylerlermiydi yoksa sadece rahim filmindemi belli olur. acaba bende bi sorunmu war yaaa doğurganlık testi gibi bişi warmı onu yaptırsam ay ne cahil geldim kendime bian :78:
Ben var yemeğe kaçmak.
Gelince görüşmek.
Hepinizi öpmek
tüplerin kapalı olup olmadığı sadece rahim filminde anlaşılıyo canım..normal bebek tedavilerinde zaten doktorlar sırasıyla..önce hormon..sonra film isterler..sonra eşinin testlerini isterler..ona göre tedaviye başlarlar..
of ya benim kesin tüpler kapalıbenim hormonlarda bişi çıkmadı eşimin test sonuçlarıda temiz geriye bir tek bu ihtimal kalıyor bu ay başladık çalışmalara 22-25 ocak arası regl tarihim eğer olursam biter bitmez yaptırayım bari şu rahim filmini 20 ay oldu yaaa deli olcam
canım benim kıyamam sanaaaabencede eğer bu ay regl olursan biter bitmez git doktora.tüpler kapalıysa ona göre tedavi uygulanır yok değilse için rahat olur en azından.
daha fazla geciktirme bencede.baya zaman geçmiş artık.canım benimmmm
sorma aybencim ya rahimde sorun yok die hiç sorunum yok diye düşünüyorum geçen k.k da gezinirken okudum hiç sorunu olmayıp bebek sahibi olamayanlar diye bi çok kişi rahim filminden sonra hamile kalmş artık kesin tüplerimin kapalı olduğunu düşünüyorumçok bunaldım ben yaa awazım çıktığı kadar bağırasım war
canım benim sıkma canını.gidersin bi doktora için rahatlar.hatta bana kalırsa regli olmayı bile bekleme.git bugün yarın doktora.çektir filmini.madem bukadar sıkıntı yapıyorsun ki sıkıntı yapmanda gayet normal daha fazla zaman kaybetme canım. bence yarın git hemen.hadi bidenem benimm..
yok ya kendimi hazır hiisetmiyorum ay sonu giderim hem hastenede araştırırım maaşımıda alırım canım çok sıkılıyor çoook içimde kötü bi his war nedense ağlayasım war dewamlı depresyonamı girdim acaba benneyse aybenim senide çok bunalttım sağol ilgilendiğin için gel bi öpim
ojgeldin beaaa[/QUOTE
hoşbuldukkkkkkkkk kızlarrrrrr nbersınızııı havalar ne kadar sogudu yaaaa buzzz gıbııııııııııııııııııııııııııııııııııııı burasııııııı
ojgeldin beaaa[/QUOTE
hoşbuldukkkkkkkkk kızlarrrrrr nbersınızııı havalar ne kadar sogudu yaaaa buzzz gıbııııııııııııııııııııııııııııııııııııı burasııııııı
sorma gerçekten çok soğudu yaa.evde üşüyorum valla
ağlayasın geliyorsa ağla bidenem.banada geliyor böyle ara ara bunalım halleri.ayrıca aşkolsun edacım ne bunaltması.bende yeri geliyor burda bunaltıyorum herkesi.sen benim kürtaj olacağım ve olduktan sonraki hallerime denk gelmedin allahtanbiz bunun için burda değilmiyiz zaten.
canım benim canıııııııııııııımmm hakikaten iyi ki warsınız yaaaslında ben senin o dönemlerine denk geldim ama o zamanlar yeniydim yazmaktan çok okuyodum hatta yazdığımda olmuştu ama telaşını üzüntünü kalpten yaşadım bende Allah birdaha yaşatmasın
iyiyim cnm nazom sen nasılsın kaynanalığa başlamışsın ama bende cadı kaynana olcam galiba senin gibi daha şimdiden nelere geçiriyorum aklımdan bir bilsen
evet cnm günlerimzi artık hazırlıklı bekliyoruz ama hiç sancım ağrım yok nstde rahim kasılmaları çıkıyo aslında. Sadece karnımda sertleşmeler oluyo baya. Birde adet ağrısı gibi yada son günlerde hernedense kabızım wc işi zorlaştı ondanmıdır nedir karın ağrısı oluyo özellikle geceleri. Durum bu yani artık bekliyorum bian önce kavuşayım zaman çabucak geçsin istiyorum.Sonrasında sıra size gelsin dimi amaa
maşallah canım sanada tosunumuz kaanadainşallah sonuçlarında tertemiz çıkar
sonuna kadar sorunsuzca gidersin inş.canım yolun yarısını geçtin ohhhh ne güzel darısı başımızahayırlısıyla
inş.bişey çıkmaz canım ve inşallah bebiş haberiyle gelirsin
Bugün şeker yüklememizide yaptırdık...Gidene kadar o 50mg glikozu hep nasıl içerim diye düşündüm ama limonata gibi götürdüm vallah...İlk kan için damar yolumu çok kolay buldular...Glikozu içip 1 saat bekledikten sonra tekrar kan almaya gittim ama inanırmısınız 1 saatte zor buldular...Delik deşik ettiler...Hele ilk kan buldukları damara tekrar girdiklerinde yandım vallah...Acıdan tutamadım kendimi bağırdım...Sonra bebeklerin damar yollarını bulan hemşirelerden çağırdılar...2 heşire gelince tırstım ama onlarda zor buldular ve elimin üstünden aldılar...Neyseki bunuda atlattık...Sonuçlarım bugün saat 15:30 çıkacaktı ama ben cuma gideceğim çünkü idrar tahlilimle idrar kültürümün sonucu ozaman çıkacak gitti mi hepsini birden gösteririm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?