Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

tüplerin kapalı olup olmadığı sadece rahim filminde anlaşılıyo canım..normal bebek tedavilerinde zaten doktorlar sırasıyla..önce hormon..sonra film isterler..sonra eşinin testlerini isterler..ona göre tedaviye başlarlar..

of ya benim kesin tüpler kapalı benim hormonlarda bişi çıkmadı eşimin test sonuçlarıda temiz geriye bir tek bu ihtimal kalıyor bu ay başladık çalışmalara 22-25 ocak arası regl tarihim eğer olursam biter bitmez yaptırayım bari şu rahim filmini 20 ay oldu yaaa deli olcam

canım benim kıyamam sanaaaa bencede eğer bu ay regl olursan biter bitmez git doktora.tüpler kapalıysa ona göre tedavi uygulanır yok değilse için rahat olur en azından.
daha fazla geciktirme bencede.baya zaman geçmiş artık.canım benimmmm

sorma aybencim ya rahimde sorun yok die hiç sorunum yok diye düşünüyorum geçen k.k da gezinirken okudum hiç sorunu olmayıp bebek sahibi olamayanlar diye bi çok kişi rahim filminden sonra hamile kalmş artık kesin tüplerimin kapalı olduğunu düşünüyorum çok bunaldım ben yaa awazım çıktığı kadar bağırasım war

canım benim sıkma canını.gidersin bi doktora için rahatlar.hatta bana kalırsa regli olmayı bile bekleme.git bugün yarın doktora.çektir filmini.madem bukadar sıkıntı yapıyorsun ki sıkıntı yapmanda gayet normal daha fazla zaman kaybetme canım. bence yarın git hemen.hadi bidenem benimm..

yok ya kendimi hazır hiisetmiyorum ay sonu giderim hem hastenede araştırırım maaşımıda alırım canım çok sıkılıyor çoook içimde kötü bi his war nedense ağlayasım war dewamlı depresyonamı girdim acaba ben neyse aybenim senide çok bunalttım sağol ilgilendiğin için gel bi öpim

ağlayasın geliyorsa ağla bidenem.banada geliyor böyle ara ara bunalım halleri.ayrıca aşkolsun edacım ne bunaltması.bende yeri geliyor burda bunaltıyorum herkesi.sen benim kürtaj olacağım ve olduktan sonraki hallerime denk gelmedin allahtan biz bunun için burda değilmiyiz zaten.

canım benim canıııııııııııııımmm hakikaten iyi ki warsınız yaa aslında ben senin o dönemlerine denk geldim ama o zamanlar yeniydim yazmaktan çok okuyodum hatta yazdığımda olmuştu ama telaşını üzüntünü kalpten yaşadım bende Allah birdaha yaşatmasın

insallahhhhh bebısler göbüşlere konacakkkk ınsallahhh Allahımmm tez zamanda nasıp eylesın hepımızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

amin canım allah kimseye yaşatmasın inşallah...

Hamilelikte kabız iğrenç bişey bol bol su iç sabah aç karnına ılık su iç kayısı ye kayısı kompostosu yap dıkkat et basur fılan olursun ben olmuştum korkunç yani . dikkat ettttt

maşallah canım sanada tosunumuz kaanada inşallah sonuçlarında tertemiz çıkar

sonuna kadar sorunsuzca gidersin inş.canım yolun yarısını geçtin ohhhh ne güzel darısı başımızahayırlısıyla

inş.bişey çıkmaz canım ve inşallah bebiş haberiyle gelirsin

Teşekkür ederim kızlar...

Bugün şeker yüklememizide yaptırdık...Gidene kadar o 50mg glikozu hep nasıl içerim diye düşündüm ama limonata gibi götürdüm vallah...İlk kan için damar yolumu çok kolay buldular...Glikozu içip 1 saat bekledikten sonra tekrar kan almaya gittim ama inanırmısınız 1 saatte zor buldular...Delik deşik ettiler...Hele ilk kan buldukları damara tekrar girdiklerinde yandım vallah...Acıdan tutamadım kendimi bağırdım...Sonra bebeklerin damar yollarını bulan hemşirelerden çağırdılar...2 heşire gelince tırstım ama onlarda zor buldular ve elimin üstünden aldılar...Neyseki bunuda atlattık...Sonuçlarım bugün saat 15:30 çıkacaktı ama ben cuma gideceğim çünkü idrar tahlilimle idrar kültürümün sonucu ozaman çıkacak gitti mi hepsini birden gösteririm...

maşallah maşallah tıkır tıkır herşey işliyor zorda olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…