merhaba arkadaşlar
ama burda kimse yok glb
merhaba arkadaşlar
maşallah maşallah tıkır tıkır herşey işliyor zorda olsa.
merhaba arkadaşlar..ben artık bu topikteyim..aslında çoğunun bebek sahibi olamayan arkadaşların topiğindeydim..ancak hamile kaldığımı heycanla gün içinde bir iki kez heyecanla tekrarlayınca bazı alınanlar oldu ve nispet yaptığımı düşündüler ve bende çok üzüldüm çünkü ufak tefek tatsızlıklarda beraberinde geldi..bende burası artık bana daha uygun diye düşündüm..tekrar herkeze merhaba.
Kızlar dahiliyeyede gittim benim midemde hep şişkinlik var nedir diye ekşime ağrı falan reflü ve mide asiti dedi bir sürü ilaç verdi ama hamilelik testi yap ondan sonra kullanmaya başla dedi, testi o yapamıyormuş kadın doğuma gitmem lazımmış.
Sonra doktorda dedi çocuğun yok mu diye dedim yok 32 yaşındasın problem mi var dedi yok dedim eşinde onda da yok bekliyoruz dedim. Bi siz sormamıştınız dedim neden bebişiniz yok diye adamıda güldürdüm kendimde güldüm
Kızlar istanbul daki devlet hastaneleri bildiğiniz özel hastane gibi şaştım kaldım uzun süredir gitmiyordum insanlar iyi doktorlar harika sıra sıkıntın yok valla özel sağlık sigortası olanlar ve jinekoloji hariç özel hastaneye gitmek artık aptallık valla
Hee bu arada test yaptım nazonun hep dediği gibi kalbim kadar bembeyaz çıktı hiç bişi yok kızlar amannnnn olmazsada giderim önümüzdeki ay doktora artık ne ise onu yapsınlar derim canlarımmmmmmm
hayırlı akşamlar kızlar ewe yeni girdim babamın yanındaydım çok üzgünümki babamda kanser başlangıcı warmış...doktoru erken teşhis olduğu için şanslı olduğunu söylemiş 10 gün içinde ameliyat edilmesi şartmış chek up istemiş ne kadar yayıldığını görmek için cumartesi chek up yapılacak salı sonuçlar doktora gidicek sonrasında da ameliyatla temizlenecek gırtlağını açıp yapıcaklarmış ameliyatı...o kadar sessizdiki kocaman adam küçücüktü sanki çok üzgünüm kızlar umarım ameliyatla sağlığına kawuşur Allah başımızdan eksik etmez babacığımı...
Çok geçmiş olsun canım benim...Aklına kötü şeyler getirme...Hep iyi düşün...Rabbim büyüktür...Herşey yoluna girer...Hem bak daha erken teşhis konulmuş...Sormak istemezdim ama baban ne kanseri...
hayırlı akşamlar kızlar ewe yeni girdim babamın yanındaydım çok üzgünümki babamda kanser başlangıcı warmış...doktoru erken teşhis olduğu için şanslı olduğunu söylemiş 10 gün içinde ameliyat edilmesi şartmış chek up istemiş ne kadar yayıldığını görmek için cumartesi chek up yapılacak salı sonuçlar doktora gidicek sonrasında da ameliyatla temizlenecek gırtlağını açıp yapıcaklarmış ameliyatı...o kadar sessizdiki kocaman adam küçücüktü sanki çok üzgünüm kızlar umarım ameliyatla sağlığına kawuşur Allah başımızdan eksik etmez babacığımı...
hayırlı akşamlar kızlar ewe yeni girdim babamın yanındaydım çok üzgünümki babamda kanser başlangıcı warmış...doktoru erken teşhis olduğu için şanslı olduğunu söylemiş 10 gün içinde ameliyat edilmesi şartmış chek up istemiş ne kadar yayıldığını görmek için cumartesi chek up yapılacak salı sonuçlar doktora gidicek sonrasında da ameliyatla temizlenecek gırtlağını açıp yapıcaklarmış ameliyatı...o kadar sessizdiki kocaman adam küçücüktü sanki çok üzgünüm kızlar umarım ameliyatla sağlığına kawuşur allah başımızdan eksik etmez babacığımı...
nazo
şimdi biryerde okumuştum eğer adet olacaksan rahim için kalın ve taş gibi sertlik olurmuş, 3 aydır deniyorum kendimde adetime yakın gerçekten kalın ve taş gibi oluyor (parmakla deniyorsun) bugün denedim yumaşak ve içi boş gibi doğru olabilir mi sence?
canımmm benim..seni çok iyi anlıyorum..aralarında hep bi mesafede olsa kızlar için babanın değeri bir başkadır.bunu şimdi çok daha iyi anladığına eminim..kötü düşünme..bu illet hastalıkta erken teşhis ve moral çok önemli..babana sizler destek ve moral vereceksiniz.ben bir sürü insan tanıyorum,doktorların 1 ay müddet biçip yıllarca yaşayanını,tamamen bu hastalığı yenenleri..güçlü ol.benim babama da 2 yıl önce hepatit c teşhisi kondu,bir müddet sonra karaciğerine sardı.doktorlar siroz olacağını her geçengün daha kötüye gideceğini 5 ya da 10 yıl anca yaşayabileceğini yüzümüze çok kolay bi şekilde söylediler..babacığımda dedi ki:zaten gelmişim 70 yaşıma(bu arada 50 yaşında anca gösterir,yakışıklı,dalyan gibidir)10 sene daha yaşasam nolur,yaşamasam nolur dedi..biz o na vereceğimize o bize moral verdi hep..komiklik yaptı,içi kan ağlasada neşe saçtı..şu an zaten bypasslı bir kalp hastası,şeker ve tansiyonuda olduğu için bir torba ilaçla yaşamaya çalışıyor..tabii her geçengün hastalığıda ilerliyor ve ben gurbette olduğum için memleketten gelen her telefonda yüreğim ağzıma geliyo,gördüğüm her rüyada telefona koşuyorum..yıllarca hep despot bir babam var derdim..oysa o ne kadar iyi,ne kadar yufka yürekli,şeker gibi bi adammış..ama herşeye rağmen hala nefes aldığı için şükrediyorum allaha..meğer ben babamı ne kadar çok seviyor muşum?..allah hiç kimsenin anasını..babasını..başından eksik etmesin..ana baba kardeş eş ve evlat acısıyla sınamasın...gel gelelim hayat bu..yalan dünya..doğuyor..yaşıyor ve ölüyoruz..allah cümlemize hayırlı ömürler versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?