ooooooooooo kimler gelmiş hoşgeldin canımbebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyo
mehtapım niye tartıştınız bu yüzden? Kırmayın birbirinizi? Senin gününe daha yokmu.neden olmadı diyorsun? Du bakalım. Baktın olmadı doktora gidersin.
sen boşu boşuna acı çekiyosun..hemde huzurunu bozuyorsun..bence beklemene hiç gerek yok..eğri oturalım doğru konuşalım şimdi..dost acı söyler..yaşın gelmiş 32 ye..aylardır denediğin halde olmuyo,bi kimyasal geçirdin ki,bu genellikle yumurta rezevrleri ve kalitesi düşmüş ileri yaş kadınlarda görülür.(benim gibi)sen hala onuda deneyeyim..bu ayda bekleyeyimin derdindesin...bence boşa vakit kaybı..her geçen gün aleyhinize..günümüzde 25 yaşındaki kadınlar bile uğraşırken ileri yaş faktörünü mutlaka dikkate almalısın..daha fazla zaman kaybetmeden iyi bir dr.gitmelisin...hemen ilaç tedavisi olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek...bir an önce tıbbi anlamda bu işe girişmelisiniz..yoksa böyle hem sen hem eşin yıpranacaksınız..eğer adet olursan ki (inşaallah bebiş gelmiş olsun) hemen dr.gidiyorsunuz...artık döveceğim seni haa...söz dinle...
ben geldim valla işten ayrıldım artık buralardayımbebiş iyi teyzesi büyüyo.atlattım galiba mide bulantılarını 1 haftadır iyiyim çok şükür.. sen nasılsın asıl sana bakmak için girmiştim.. sende ne var ne yok
ben hasta olacam gene olmadı falan filan deyince o da kendini neden bu kadar üzüyorsun benide geriyorsun sıkıldım her ay aynı konu falan dedi ben birşey demedim yani tartışdık derken öle konuştuk
nazoo kız sakın boyatma saçını doktor bana doğuma kadar yasak koyduuu
çoğu doktor 5 ayda boyatabilirsin diyor ama bende senin doktorun gibi düşünüyorum..kimyasal sonuçta..ben normalde bile o kokuya tahammül edemiyorum..şimdi hiç olmaz heralde..ama saçlarım acayip çirkin oldu..altlarından kahveler geldi..uçları röfleli,ortası sarı karmançorman ayrıca beyazlarda cabası...benim tanıdıklarım 3 aydan sonra devamlı boyattılar..sağlıklı bebekleri ama ben güvenemiyorum..
işte doktor biraz daha bekleyin deyince hemde daha bir sene olmayınca gitmedim doktorlara, ama bu ay gideceğim zaten yapacak birşey kalmadı bu ay ciddi ciddi artık problem olduğuna karar verdim :2::2:
hıımm evdesin yani iyi artık senide aramızda görmek isteriz
ohhh tosunun iyi olmasına sevindim inş.başa kadar böle gider
bende nasıl olayım sevdacım bıraktığın yerdeyim hala bişey yok beklemedeyim geçen ay klomenle iğne kullandım buay bitkisel takılıyorum önümüzdeki ay yine iğne olacağım hayırlısı bakalım:94:
evet evdeyim artık aranızdayım inşallah..
saol canım inşallah böyle gider.bizde seni aramızda görmek istiyoruz göbüşünleinşallah..
hayırlısı canım yaa seninde az kalı geldi gelecek bebişte naz yapıyo işte.
kına yaksan nazomm olmamı hiiiiii olmamı
ya güzelim sen doktorlara bakma...ayrıca bence problem yok...sadece yaş faktöründen dolayı yumurtalar tam kaliteli büyümüyor ya da spermler yavaş biraz..bunlarda halledilmeyecek sorun değil...başka doktora git..5 senelik evliyim..3 senedir korunmuyorum olmuyo de..bak nasıl hemen tedaviye başlıyorlar...
valla aynı durum bendede var saçların diplerin kahve bi 10 cm falan sonra devamı röfle bende hint kınası yakmayı düşünmüştüm.işten ayrılınca vazgeçtim ama olabilir herhalde.. kuzenim kuaför sakın boya kullanma diyo.
rüyamda ne gördüm kızlar hamileymişim eşim nasıl iyi davranıyo ayağa felan kaldırmıyo ama test yapıyorum negatifsonrada adet oluyorum offff rüyalarım bile karıştı
haa bide galiba vesadeydi rüyamda doktor kızı olacak diyo öle hatırlıyorum kalkınca braz şüphede kaldım kızmı erkekmi diye
çoğu doktor 5 ayda boyatabilirsin diyor ama bende senin doktorun gibi düşünüyorum..kimyasal sonuçta..ben normalde bile o kokuya tahammül edemiyorum..şimdi hiç olmaz heralde..ama saçlarım acayip çirkin oldu..altlarından kahveler geldi..uçları röfleli,ortası sarı karmançorman ayrıca beyazlarda cabası...benim tanıdıklarım 3 aydan sonra devamlı boyattılar..sağlıklı bebekleri ama ben güvenemiyorum..
canım arkadaşım ben sana kafana o kadar takma demedimmi.. bana baksana doktor bebeğin olmayacak tüp bebek yapacaksın dedi ben herşeyi bütün bebek hayallerimi attım kafamdan hatta topiğe bile girmedim. sonra ne oldu sen biliyosun 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.. herşey kafada bitiyo arkadaşlar.. takmayın kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?