Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ooooooooooo kimler gelmiş hoşgeldin canımbebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyo

ben geldim valla işten ayrıldım artık buralardayım bebiş iyi teyzesi büyüyo.atlattım galiba mide bulantılarını 1 haftadır iyiyim çok şükür.. sen nasılsın asıl sana bakmak için girmiştim.. sende ne var ne yok

mehtapım niye tartıştınız bu yüzden? Kırmayın birbirinizi? Senin gününe daha yokmu.neden olmadı diyorsun? Du bakalım. Baktın olmadı doktora gidersin.

ben hasta olacam gene olmadı falan filan deyince o da kendini neden bu kadar üzüyorsun benide geriyorsun sıkıldım her ay aynı konu falan dedi ben birşey demedim yani tartışdık derken öle konuştuk

işte doktor biraz daha bekleyin deyince hemde daha bir sene olmayınca gitmedim doktorlara, ama bu ay gideceğim zaten yapacak birşey kalmadı bu ay ciddi ciddi artık problem olduğuna karar verdim :2::2:

hıımm evdesin yani iyi artık senide aramızda görmek isteriz
ohhh tosunun iyi olmasına sevindim inş.başa kadar böle gider
bende nasıl olayım sevdacım bıraktığın yerdeyim hala bişey yok beklemedeyim geçen ay klomenle iğne kullandım buay bitkisel takılıyorum önümüzdeki ay yine iğne olacağım hayırlısı bakalım:94:

ben hasta olacam gene olmadı falan filan deyince o da kendini neden bu kadar üzüyorsun benide geriyorsun sıkıldım her ay aynı konu falan dedi ben birşey demedim yani tartışdık derken öle konuştuk

e doğru söylemiş.benim kociş bile daha şimdiden az bi konuyu açayım takma kafana bukadar idye kızıyor.geçen günde dedim ya zaten kocişim kızdı bana diye. Sen böyle davranmaya devam ettiğin sürece hiç bişey beceremezsin diyerek kalbimi kırdı.ama iyide yaptı.sonra olmasın aşkım boşver.biz böylede iyiyiz.böyle yaşar gideriz demeye başladı.ama iyide oldu.kendime geldim.artık tınnnnnnnnn.ne belirti ne bişey hiç dinlemiycem kendimi.nezaman isterse gelir. Istemezse keyfi bilir

nazoo kız sakın boyatma saçını doktor bana doğuma kadar yasak koyduuu

çoğu doktor 5 ayda boyatabilirsin diyor ama bende senin doktorun gibi düşünüyorum..kimyasal sonuçta..ben normalde bile o kokuya tahammül edemiyorum..şimdi hiç olmaz heralde..ama saçlarım acayip çirkin oldu..altlarından kahveler geldi..uçları röfleli,ortası sarı karmançorman ayrıca beyazlarda cabası...benim tanıdıklarım 3 aydan sonra devamlı boyattılar..sağlıklı bebekleri ama ben güvenemiyorum..

geçen akşam herife dedimki aşkım ben buay bitkisel takılacağım one dedi bitkisel diyince aklına ne giyo dedim bitkisel hayat geliyo demezmi gülmekten kırıldım yaaaaasaf kocam benim dedim bitki çayı içecem

kına yaksan nazommolmamı hiiiiii olmamı

işte doktor biraz daha bekleyin deyince hemde daha bir sene olmayınca gitmedim doktorlara, ama bu ay gideceğim zaten yapacak birşey kalmadı bu ay ciddi ciddi artık problem olduğuna karar verdim :2::2:

ya güzelim sen doktorlara bakma...ayrıca bence problem yok...sadece yaş faktöründen dolayı yumurtalar tam kaliteli büyümüyor ya da spermler yavaş biraz..bunlarda halledilmeyecek sorun değil...başka doktora git..5 senelik evliyim..3 senedir korunmuyorum olmuyo de..bak nasıl hemen tedaviye başlıyorlar...

evet evdeyim artık aranızdayım inşallah..
saol canım inşallah böyle gider.bizde seni aramızda görmek istiyoruz göbüşünle inşallah..
hayırlısı canım yaa seninde az kalı geldi gelecek bebişte naz yapıyo işte.

iyi canım öğlen öncesi ve akşamları burdayım görüşürüz
bakalım nazlanıyo ama gelecek kurtuluş yok

kına yaksan nazommolmamı hiiiiii olmamı

valla aynı durum bendede var saçların diplerin kahve bi 10 cm falan sonra devamı röfle bende hint kınası yakmayı düşünmüştüm.işten ayrılınca vazgeçtim ama olabilir herhalde.. kuzenim kuaför sakın boya kullanma diyo.

içimden ağlamak geliyor valla, neyse bu arada güzel bir haber aldım canım kız kardeşim 8 şubatta nişanlanacak, sevgili evlenme teklif etmiş dün gece oda gidiyor 4 kızdan kala kala anneme 1 kız kaldı. evlenince marmarise yerleşcekler bunada üzülüyorum uzaklaşıyor diye amna ne bilim karman çormanım bugün

rüyamda ne gördüm kızlar hamileymişim eşim nasıl iyi davranıyo ayağa felan kaldırmıyo ama test yapıyorum negatifsonrada adet oluyorum offff rüyalarım bile karıştı

haa bide galiba vesadeydi rüyamda doktor kızı olacak diyo öle hatırlıyorum kalkınca braz şüphede kaldım kızmı erkekmi diye

doğru biraz sabredin canım ne boyası bebiş için dikkat
hem hint kınası çok pis oluyo sürekli akıyo terledikçe bile akıyo hiç sevmem 15 tatilde annem gelecek ben normal kına yakmayı düşünüyorum

canım arkadaşım ben sana kafana o kadar takma demedimmi.. bana baksana doktor bebeğin olmayacak tüp bebek yapacaksın dedi ben herşeyi bütün bebek hayallerimi attım kafamdan hatta topiğe bile girmedim. sonra ne oldu sen biliyosun 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim.. herşey kafada bitiyo arkadaşlar.. takmayın kesinlikle

bitkisel boya dene istersen canım ama ben güvenememe yinede

haklısın canım ama işte elde olmadan takılıyo ama buay( heray aynı şeyi sölüyom)takmayacam hayırlısı ne edem daha zamanı gelmedi demekki geçen ay olmayacağını biliyodum içimde hiç his yoktu hatta burdada sölemiştim eşimede dedim ama buay bi kıpırdanma var bakalım olursa olur olmazsa hayırlısı

müsade müsade haydi bana müsade iki orta bi sade haydi bana müsade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…