hayırlı akşamlar kızlar ewe yeni girdim babamın yanındaydım çok üzgünümki babamda kanser başlangıcı warmış...doktoru erken teşhis olduğu için şanslı olduğunu söylemiş 10 gün içinde ameliyat edilmesi şartmış chek up istemiş ne kadar yayıldığını görmek için cumartesi chek up yapılacak salı sonuçlar doktora gidicek sonrasında da ameliyatla temizlenecek gırtlağını açıp yapıcaklarmış ameliyatı...o kadar sessizdiki kocaman adam küçücüktü sanki çok üzgünüm kızlar umarım ameliyatla sağlığına kawuşur Allah başımızdan eksik etmez babacığımı...
nerde bu millet...hadi kızlar toplaşalım..dün akşam show tv de muhteşem yüzyılı seyrettik..tavsiye ederim çok güzel diziydi..valla fashion tv seyreder gibi bir sürü manken gibi çok güzel kızlar vardı hamamda..haremde....kocama sinir oldum gerçi ama..nefes almadan seyretti..
evet nazo bizde o diziyi seyrettik.kocam dizi izlemeyi hiç sevmez.ama o diziyi beğendi.ilk çıktığında izleyelim bu diziyi güzel dizi dedim.dur bakalım ben beğenirsem diye uyuzluk yaptı.baktım pür dikkat izliyor.zaten çok sever kocam tarih osmlanlı içerikli kitapları filmleri. Birde içinde güzel kızlar var tabi. Tamam güzelmiş izleriz dedi. Hihihi
evet ya...zaten hamilelikten..kendimi çok çirkin ve itici hisseder oldum..birde kocişin böyle fıstık gibi güzel hatunlara bakması deli ediyorrrr beni ülennnnnnn...allah allah..acayip kıskanç bir hatun oldum çıktım..bu ben miyim?
hahahOlsun biraz kıskançlık iyidir. Bende kendimde bir değişiklik istiyorum sanırım.dün kocişime sordum napsam saçlarımı kstirsemmi bi değişiklik istiyorum sıkıldım dedim. Kocişte bende demezmi Nasıl yani bende derken sende bende değişiklimi istiyorsun yoksa bendenmi sıkıldın dedim. Pis pis güldü
Sana daha öncede söyledim saçlarını kesitirelim diye dedi.
Ama bende kıyamıyorum saçlarıma.aslında değişiklikte istiyorum.ezeldeki şebneim saçları gibi kestirsem diyorum. Ama öyle kesersem uzadıkça sürekli kestirmem gerekicek.uzadıkça şekli bozuluyor çünkü.bir daha uzatabilirmiyim bu sefer.yada o saç modeli bana yakışırmı? Ne yapsam bilmiyorum ya.kestirsemmi kızlar.hadi bana gaz verin...
ben kısa saçı çok severim..yıllarca hep sheron stone gibiydi saçlarım..senin yüzünede çok güzel gider.ama dediğin gibi çok kısada olunca sürekli kestirmek gerekicek,yoksa şekli bozuluyo..o yüzden arkası kısa önü uzun küt modellerden olabilir..ama mutlaka birazda olsa kestir..hem değişiklik hemde saçların canlanır...bende saçımı boyatıp bayatmamakta kararsızım..
hayırlı akşamlar kızlar ewe yeni girdim babamın yanındaydım çok üzgünümki babamda kanser başlangıcı warmış...doktoru erken teşhis olduğu için şanslı olduğunu söylemiş 10 gün içinde ameliyat edilmesi şartmış chek up istemiş ne kadar yayıldığını görmek için cumartesi chek up yapılacak salı sonuçlar doktora gidicek sonrasında da ameliyatla temizlenecek gırtlağını açıp yapıcaklarmış ameliyatı...o kadar sessizdiki kocaman adam küçücüktü sanki çok üzgünüm kızlar umarım ameliyatla sağlığına kawuşur Allah başımızdan eksik etmez babacığımı...
nerdesin loooo sen?özledim seni..gel bi sıkıştırayımmmmmm
ben kısa saçı çok severim..yıllarca hep sheron stone gibiydi saçlarım..senin yüzünede çok güzel gider.ama dediğin gibi çok kısada olunca sürekli kestirmek gerekicek,yoksa şekli bozuluyo..o yüzden arkası kısa önü uzun küt modellerden olabilir..ama mutlaka birazda olsa kestir..hem değişiklik hemde saçların canlanır...bende saçımı boyatıp bayatmamakta kararsızım..
selam kızlar nasılsınız..herkes burda ne güzel
üffff benim bu ayda olmadı galiba kızlar dün eşimlede bu yüzden tartıştık sıkıldım ya
üffff benim bu ayda olmadı galiba kızlar dün eşimlede bu yüzden tartıştık sıkıldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?