Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

nerde bu millet...hadi kızlar toplaşalım..dün akşam show tv de muhteşem yüzyılı seyrettik..tavsiye ederim çok güzel diziydi..valla fashion tv seyreder gibi bir sürü manken gibi çok güzel kızlar vardı hamamda..haremde....kocama sinir oldum gerçi ama..nefes almadan seyretti..

Çok geçmiş olsun canım . Allahım acil şifalar versin.yer gök duayla yaratıldı.sen duanı esirgeme..Allah yar ve yardımcınız olsun..

evet nazo bizde o diziyi seyrettik.kocam dizi izlemeyi hiç sevmez.ama o diziyi beğendi.ilk çıktığında izleyelim bu diziyi güzel dizi dedim.dur bakalım ben beğenirsem diye uyuzluk yaptı.baktım pür dikkat izliyor.zaten çok sever kocam tarih osmlanlı içerikli kitapları filmleri. Birde içinde güzel kızlar var tabi. Tamam güzelmiş izleriz dedi. Hihihi

evet ya...zaten hamilelikten..kendimi çok çirkin ve itici hisseder oldum..birde kocişin böyle fıstık gibi güzel hatunlara bakması deli ediyorrrr beni ülennnnnnn...Allah Allah..acayip kıskanç bir hatun oldum çıktım..bu ben miyim?

hahah Olsun biraz kıskançlık iyidir. Bende kendimde bir değişiklik istiyorum sanırım.dün kocişime sordum napsam saçlarımı kstirsemmi bi değişiklik istiyorum sıkıldım dedim. Kocişte bende demezmi Nasıl yani bende derken sende bende değişiklimi istiyorsun yoksa bendenmi sıkıldın dedim. Pis pis güldü
Sana daha öncede söyledim saçlarını kesitirelim diye dedi.
Ama bende kıyamıyorum saçlarıma.aslında değişiklikte istiyorum.ezeldeki şebneim saçları gibi kestirsem diyorum. Ama öyle kesersem uzadıkça sürekli kestirmem gerekicek.uzadıkça şekli bozuluyor çünkü.bir daha uzatabilirmiyim bu sefer.yada o saç modeli bana yakışırmı? Ne yapsam bilmiyorum ya.kestirsemmi kızlar.hadi bana gaz verin...

ben kısa saçı çok severim..yıllarca hep sheron stone gibiydi saçlarım..senin yüzünede çok güzel gider.ama dediğin gibi çok kısada olunca sürekli kestirmek gerekicek,yoksa şekli bozuluyo..o yüzden arkası kısa önü uzun küt modellerden olabilir..ama mutlaka birazda olsa kestir..hem değişiklik hemde saçların canlanır...bende saçımı boyatıp bayatmamakta kararsızım..

bende öyle istiyorum arkası kısa önler uzun böyle karışık kuruşuk saç modeli.birde önlerdeki uzun saçlarımın uçlarına sarı attırsam.uçuk kaçık bişey olsun istiyorum.aslında benim beğendiğim saç modeli melekler korusundaki özgürün saçı çok hoşuma gidiyor. Ama saçlarım düz. Neyse nasıl olur gülsümüm dediğim gibi yaptırsammı? Yakışırmı gerçekten bana?? :44:

çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin inş. üzülme şimdi sizin dimdik durup moral vermeniz gerekiyo benim kaynım üniversite okuyo 22yaşında benim yanımda kalıyodu dişi abze yaptığı için doktora gitti yüzü bayağı şişti lenfoma kanserinin başlangıcıuymış 1yıl tedavi gördü şimdi 3ayda vbir kontrole gidiyo çok şükür atlattı şuan bişey yok artık herşeyin tedavisi var erken teşhisde önemli şanslısınız Rabbim yar ve yardımcınız olsun bol bol dua et edacım

nazom gıııı bende 10gün oldu kestirdim çok kısa olmuş eşim diyo seni olgun göstermiş kulak memesinden biraz aşağıda bi uzasaydı

nazoo kız sakın boyatma saçını doktor bana doğuma kadar yasak koyduuu

üffff benim bu ayda olmadı galiba kızlar dün eşimlede bu yüzden tartıştık sıkıldım ya

mehtapım niye tartıştınız bu yüzden? Kırmayın birbirinizi? Senin gününe daha yokmu.neden olmadı diyorsun? Du bakalım. Baktın olmadı doktora gidersin.

üffff benim bu ayda olmadı galiba kızlar dün eşimlede bu yüzden tartıştık sıkıldım ya

mehtapcım üzülme canını sıkma tatlım olmazsa doktora gidersin hem daha gününe var birbirnizi kırmayın

sen boşu boşuna acı çekiyosun..hemde huzurunu bozuyorsun..bence beklemene hiç gerek yok..eğri oturalım doğru konuşalım şimdi..dost acı söyler..yaşın gelmiş 32 ye..aylardır denediğin halde olmuyo,bi kimyasal geçirdin ki,bu genellikle yumurta rezevrleri ve kalitesi düşmüş ileri yaş kadınlarda görülür.(benim gibi)sen hala onuda deneyeyim..bu ayda bekleyeyimin derdindesin...bence boşa vakit kaybı..her geçen gün aleyhinize..günümüzde 25 yaşındaki kadınlar bile uğraşırken ileri yaş faktörünü mutlaka dikkate almalısın..daha fazla zaman kaybetmeden iyi bir dr.gitmelisin...hemen ilaç tedavisi olmazsa aşılama o da olmazsa tüp bebek...bir an önce tıbbi anlamda bu işe girişmelisiniz..yoksa böyle hem sen hem eşin yıpranacaksınız..eğer adet olursan ki (inşaallah bebiş gelmiş olsun) hemen dr.gidiyorsunuz...artık döveceğim seni haa...söz dinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…