Kızlarrrrrrrrr
20 dakika oldu ama 2. çizginin yeri acaip belirgin ay oldu mu dersiniz ya
bende dün sabah yaptım hatta çok komik oldu çişim yokmuş falan filan çekmeceye koymuşum demin aklıma geldi bi baktım 2. çizgi var o yüzden yanımda testte vardı yapayım dedim dur çizgiyi görmem lazım
canım arkadaşlarım hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun..dün annemler telefonda konuştuğumda baya kötü oldum çok ağladım sonra toparladım kendimi erkenden çıkıp gittim babamın yanına we herşey normalmiş gibi dawrandım hep iyi düşündüğüm için bu kadar sarsıldım temiz çıkacağına çok inanmıştım..halada çok inanıyorum iyi olacağına erken tehşis çok önemli çünkü ameliyattan sonra hiç birşeyi kalmıyacak inşallah allahın izniyle...
ameliyattan sonra bişey kalmayacakmış işte edacımmm gel bi öpem seniAy pardon
Canuum beniiimmm
Edacım bu ay sendende bebiş haberi gelirse ailecek ne moral olur vallaaa
temizleyebildikleri kadar temizliycekler troidleri we nefes borusundaymış daha çok pet ct diye bi şey yaptırcaz c.tesi bakıcaklar başka nerelerde var çok başında olduğu için sadece ameliyatla atlatabiliriz demiş doktor hatta boğazında açıcakları deliği bile kapatabilirlermiş zamanla...inşallah sağlığına kavuşacak babacım..
Canım arkadaşım benim bende seni öpim
dün duyan gelmiş saolsun sülalenin en küçüğü bi tosunumuz war halamın kızının bebişi o kadar seviyoki babam onu nasıl gülüyo her hareketine dün onu sewerken aklımdan geçti benimde ama şuanki psikolojimle hiç sanmıyorum olacağı warsada olmaz içim içimi yiyor stresliyim aklım dewamlı babamda..
canım arkadaşlarım hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun..dün annemler telefonda konuştuğumda baya kötü oldum çok ağladım sonra toparladım kendimi erkenden çıkıp gittim babamın yanına we herşey normalmiş gibi dawrandım hep iyi düşündüğüm için bu kadar sarsıldım temiz çıkacağına çok inanmıştım..halada çok inanıyorum iyi olacağına erken tehşis çok önemli çünkü ameliyattan sonra hiç birşeyi kalmıyacak inşallah Allahın izniyle...
babanla ilgilenmekten bebek düşünmeye fırsatın olmayacak işte ne güzel.hep derler ya düşünmediğim anda geldi diye.bi bakarsın seninde gelir bebeğin.size süpriz yapar. Neşe getirir size.bellimi olur..
2. çizgi belirginleşmedi canlarım sadece yeri belli ama başım dönüyor benim dedim acıktım ondan ama yok yemekde yedim hala dönüyor daha 5-6 günüm var bekleyeceğiz ama bu umut oldu bana
Allahım inşallah tez vakitte şifasını verir. üzüldüm gerçekten . Moralınızı yuksek tutun ne dıyeceğimi bilemiyorum .
şuan inan bana tek istediğim şey babamın iyi olması
inanıyorum tabiki canım.bu durumda insan başka ne isterki
allahım acil şifalar versin babanana canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?