Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Nazom had çıkalım benim başım dönüyor heralde açlıktan yarın sabah ilk idrarımla yaparım kimselerede sölemiyecem bu testi eşime bile garibim üzülmesin sonra

bence var canım kendimi örnek alarak söylüyorum ama.. çok heyecanlı yaa hadi inşallah vardır..

mehtap canımmm ayy inşallah rengide belirir . benim 40 dk sonra ikinci çizgi çok hafif pembe olmuştu sende teste dikkat et

Kızlarrr mehtapımız hamişmiii çok sevimdim yaaaa oleyyyyyy
Mehtap yarın ilk idrarla tekrar yap çizgi belirirz ozaman canım benimmmm.tebrikler

canım arkadaşlarım hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun..dün annemler telefonda konuştuğumda baya kötü oldum çok ağladım sonra toparladım kendimi erkenden çıkıp gittim babamın yanına we herşey normalmiş gibi dawrandım hep iyi düşündüğüm için bu kadar sarsıldım temiz çıkacağına çok inanmıştım..halada çok inanıyorum iyi olacağına erken tehşis çok önemli çünkü ameliyattan sonra hiç birşeyi kalmıyacak inşallah Allahın izniyle...

mehtabım inşallah hayırlı haberini alırız net olrak görürsün 2.ci çizgiyi şimdiden çok sewindim moral oldu banada iyi birşeyler duymaya ihtiyacım warrrr

2. çizgi belirginleşmedi canlarım sadece yeri belli ama başım dönüyor benim dedim acıktım ondan ama yok yemekde yedim hala dönüyor daha 5-6 günüm var bekleyeceğiz ama bu umut oldu bana

ameliyattan sonra bişey kalmayacakmış işte edacımmm gel bi öpem seni Ay pardon
Canuum beniiimmm

ameliyattan sonra bişey kalmayacakmış işte edacımmm gel bi öpem seni Ay pardon
Canuum beniiimmm

temizleyebildikleri kadar temizliycekler troidleri we nefes borusundaymış daha çok pet ct diye bi şey yaptırcaz c.tesi bakıcaklar başka nerelerde var çok başında olduğu için sadece ameliyatla atlatabiliriz demiş doktor hatta boğazında açıcakları deliği bile kapatabilirlermiş zamanla...inşallah sağlığına kavuşacak babacım..

canım arkadaşım benim bende seni öpim

Edacım bu ay sendende bebiş haberi gelirse ailecek ne moral olur vallaaa

dün duyan gelmiş saolsun sülalenin en küçüğü bi tosunumuz war halamın kızının bebişi o kadar seviyoki babam onu nasıl gülüyo her hareketine dün onu sewerken aklımdan geçti benimde ama şuanki psikolojimle hiç sanmıyorum olacağı warsada olmaz içim içimi yiyor stresliyim aklım dewamlı babamda..

zor bir ameliyat olacak ama baksana doktorlar ne güzel moral verecek kadar umutlu güzel şeyler söylemişler.inşallah kavuşacak baban sağlığına merak etmeyin.

babanla ilgilenmekten bebek düşünmeye fırsatın olmayacak işte ne güzel.hep derler ya düşünmediğim anda geldi diye.bi bakarsın seninde gelir bebeğin.size süpriz yapar. Neşe getirir size.bellimi olur..

Allahım inşallah tez vakitte şifasını verir. üzüldüm gerçekten . Moralınızı yuksek tutun ne dıyeceğimi bilemiyorum .

babanla ilgilenmekten bebek düşünmeye fırsatın olmayacak işte ne güzel.hep derler ya düşünmediğim anda geldi diye.bi bakarsın seninde gelir bebeğin.size süpriz yapar. Neşe getirir size.bellimi olur..

şuan inan bana tek istediğim şey babamın iyi olması

2. çizgi belirginleşmedi canlarım sadece yeri belli ama başım dönüyor benim dedim acıktım ondan ama yok yemekde yedim hala dönüyor daha 5-6 günüm var bekleyeceğiz ama bu umut oldu bana

Yazını okuyunca heyecanlandım zaten erken yapmışsın inşallah bebiş vardır bi kaç gün sonra yap daha da belirgin çıkcak inşallah. zaten bı farklılık olduğunu anlamışsındır öyle ise bebiştir inşallah .

inanıyorum tabiki canım.bu durumda insan başka ne isterki
allahım acil şifalar versin babanana canım benim..

amin aybenim..
gülsümüm dualarında adımı geçiriyormuşsun Allah razı olsun babamın adı mehmet, babam içinde dua edersen çok sevinirim canım arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…