Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

amin aybenim..
gülsümüm dualarında adımı geçiriyormuşsun Allah razı olsun babamın adı mehmet, babam içinde dua edersen çok sevinirim canım arkadaşım...

ne demek edacım dualar sadece kendimiz için değil herkez için yapılmalı hem başkasına yapılan dua daha çabuk kabul olurmuş Rabbimden acil şifalar diliyorum babana inş.tez zamnada sağlığına kavuşur

offffffff kızlar ya sıkıldım gelsenizde iki laflasak
neyse yaaa bende gidemde çay yapam

günaydın arkadaşlar...
hayırlı cumalar...
hepinize her işinizin rast gittiği,sevinçli haberlerin peş peşe geldiği,üzüntü ve kederin zerresinin kalmadığı,yüzünüzden gülücüklerin eksik olmadığı,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederek bu sabah ki açılışı yapıyorum...

:18:abooooo...yolun yarısını geçmişim Allah'ımın izniyle.....18 haftam kalmış Mustafa'ya.....ama benim daha adam gibi bir hazırlığım yok...

günaydın kızlar inş iyisinizdir çoktan beri gelemedim hepinizi çok özledim :79:

:18:abooooo...yolun yarısını geçmişim Allah'ımın izniyle.....18 haftam kalmış Mustafa'ya.....ama benim daha adam gibi bir hazırlığım yok...

:81: ne güzel sağ salim kucağına alda hayırlısıyla hazırlık işi çokta önemli değil son aylarda alırız

Günaydın millet.
Hayırlı cumalar herkese. 2011 den bir hafta yedik bakalım. Bizde 2011 in ilk açılışını yaptık hayırlısı bakalım
Güzel müjdeler sevinçler yaşatsın allahım hepimize....

ben midemden çok zorlanıyorum..reflü mahvediyo beni...şarapcılar gibi elimde gavıscon ya da reniee şişesiyle dolaşıyorum..çok yemek yiyemiyorum..aç kaldığım andada kötü oluyorum..inanır mısınız sabahları don değiştirmeye iyi geliyorum..neden mi...bu reflüden dolayı sabah aç karna midede biriken asit midemi bulandırıyo,öyle boş mideyle boş boş öğürürkene bebişinde yaptığı baskıyla alttan dona kaçırıyorum...sidikli oldum..inşaallah daha da beter olmaz.

hıı...demek öyle...anlat anlat..nasıldı?4 gündür yapamıyorum bari dinleyeyim..unutmamak babında..

sidikli nazooooo sidikli nazoooo

hıı...demek öyle...anlat anlat..nasıldı?4 gündür yapamıyorum bari dinleyeyim..unutmamak babında..

off nazo nasıl anlatayım süperdii yaaa.anlatılmaz yaşanır bizde uzun aradan sonra valla harikaydı.eğer yumurtlama dönemimde olsaydım kesin bebiş oldu derdim...

off nazo nasıl anlatayım süperdii yaaa.anlatılmaz yaşanır bizde uzun aradan sonra valla harikaydı.eğer yumurtlama dönemimde olsaydım kesin bebiş oldu derdim...

ne var kız anlatılmayacak...şöyle iken şöyle oldu..böyle iken böle oldu..fatmagülün gibi falan..sonrada nirvana...biti gitti işte....

ben bi kaç ay daha fazladan hamiş kalabilirim...sağolsun burda gelen müşteriler çoğu yeni doğum yapanlar bana torba torba hamiş kıyafeti getiriyo..hepsi gıcır..birbirinden güzel...ben bu kadar kıyafeti kalan zamanda bitiremem..hele bir rus bayan var..o kadar iyi ve candan ki..kadın bana doldurmuş getirmiş..hepsi süslü püslü havalı bir sürü kıyafet..insan sevilmeye görsün canımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…