- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 45
Ne var kız anlatılmayacak...şöyle iken şöyle oldu..böyle iken böle oldu..fatmagülün gibi falan..sonrada nirvana...biti gitti işte....
ben bi kaç ay daha fazladan hamiş kalabilirim...sağolsun burda gelen müşteriler çoğu yeni doğum yapanlar bana torba torba hamiş kıyafeti getiriyo..hepsi gıcır..birbirinden güzel...ben bu kadar kıyafeti kalan zamanda bitiremem..hele bir rus bayan var..o kadar iyi ve candan ki..kadın bana doldurmuş getirmiş..hepsi süslü püslü havalı bir sürü kıyafet..insan sevilmeye görsün canımmm...
valla nazo böyle uzun uzun sindire sindire. çeşit çeşit model model
Bukadar yeter.gerisini senin hayal gücüne bırakıyorum...
ohh ne güzel nazo şanslısın.benim hiç yok hamiş kıyafetim.sadece 2 parça ablam verdi okadar. Neyse bi hamiş kalayımda alırım nolcek?
ohh ne güzel nazo şanslısın.benim hiç yok hamiş kıyafetim.sadece 2 parça ablam verdi okadar. Neyse bi hamiş kalayımda alırım nolcek?
günaydın bacılarım hayrlı cumalar
kuzum bu kıyafetler banada yeter..sanada..gönderirim kargoya..sen yeter ki hamiş kal kuzummm
günaydın edacığım..hayırlı cumalar...bu mübarek Cuma gününün hürmetine Rabbim babacığına acil şifalar versin..ameliyatla temizlensin bu illetten..sapasağlam aranıza dönsün inşaallah...
günaydın bacılarım hayrlı cumalar
günaydın edacım.nasılsın? Gel bi öpem seni
günaydın edacım.nasılsın? Gel bi öpem seni
sizi gördüm daha iyi oldum canım benim burası bana iyi geliyor yahu etrafımdaki çoğu insandan daha gerçek daha samimi daha içtensiniz çok sewiyorum ki ben hepiniziiiGel bende seni bi öpemmm
Evet karar verdim.hafta sonu saçlarımı kestireceğim.ama güzel keseceğine inanabileceğim kuaför bulmam lazım.eda kızz bildiğin güzel saç kesen kuaför varmı? :44:
vallamı nazom.gönder kız.hayır demem yaniii
Kızlarrrrrrrrrrr
nasılsınız bakayım
Kızlarrrrrrrrrrr
nasılsınız bakayım
hoşgeldin taze gebe...bende seni merak etmiştim..gözüm yollarda kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?