Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

Ne var kız anlatılmayacak...şöyle iken şöyle oldu..böyle iken böle oldu..fatmagülün gibi falan..sonrada nirvana...biti gitti işte....

valla nazo böyle uzun uzun sindire sindire. çeşit çeşit model model
Bukadar yeter.gerisini senin hayal gücüne bırakıyorum...

ohh ne güzel nazo şanslısın.benim hiç yok hamiş kıyafetim.sadece 2 parça ablam verdi okadar. Neyse bi hamiş kalayımda alırım nolcek?

ohh ne güzel nazo şanslısın.benim hiç yok hamiş kıyafetim.sadece 2 parça ablam verdi okadar. Neyse bi hamiş kalayımda alırım nolcek?

alırım nolcek de me kız...valla o kadar pahalı ki..sırf adı hamile kıyafeti diye 5 para etmez bi kota bile 85 tl diyolar,normalde yüzüne bakmayacağın kumaştan bluzlara 150-200 tl diyolar...hiçç o kadar para veremem ben 40 tl bi kumaş,30 tl ye bi kot..20 tl ye bi bluz almıştım kendime..gerisi ondan bundan...

günaydın bacılarım hayrlı cumalar

günaydın edacığım..hayırlı cumalar...bu mübarek Cuma gününün hürmetine Rabbim babacığına acil şifalar versin..ameliyatla temizlensin bu illetten..sapasağlam aranıza dönsün inşaallah...

günaydın edacığım..hayırlı cumalar...bu mübarek Cuma gününün hürmetine Rabbim babacığına acil şifalar versin..ameliyatla temizlensin bu illetten..sapasağlam aranıza dönsün inşaallah...

aminn nazooom amin ... Allahım herkesin hastasına acil şifalar versin ..

günaydın edacım.nasılsın? Gel bi öpem seni

sizi gördüm daha iyi oldum canım benim burası bana iyi geliyor yahu etrafımdaki çoğu insandan daha gerçek daha samimi daha içtensiniz çok sewiyorum ki ben hepiniziii gel bende seni bi öpemmm

Evet karar verdim.hafta sonu saçlarımı kestireceğim.ama güzel keseceğine inanabileceğim kuaför bulmam lazım.eda kızz bildiğin güzel saç kesen kuaför varmı? :44:

sizi gördüm daha iyi oldum canım benim burası bana iyi geliyor yahu etrafımdaki çoğu insandan daha gerçek daha samimi daha içtensiniz çok sewiyorum ki ben hepiniziii Gel bende seni bi öpemmm

canım benimmm.evet banada öyle geliyor.herkes melek gibi burda dimi. Bende burda herkesi çok seviyorum. Mucukkkkkaaaaaaaa

Evet karar verdim.hafta sonu saçlarımı kestireceğim.ama güzel keseceğine inanabileceğim kuaför bulmam lazım.eda kızz bildiğin güzel saç kesen kuaför varmı? :44:

ben en son taksimde galatasaray lisesinin karşısındaki aa sokakta balo pasjının içinde balo kuaföre gittim kuzenim cihangirde oturuyo we 7 senedir ona gidiyo çok memnun kaldım bundan sonra bende ona gidicem serkan adıda biraz pahalı kesim 25 ama değer istersen numarasınıda msj atarım

hoşgeldin taze gebe...bende seni merak etmiştim..gözüm yollarda kaldı..

allah sesini duysun nazom ama dur daha bişi çıkmadıki teorik olarak boşuna ümitlenip seviniyoz

Ama sağ kasığımda bir ağrı batma var sanırsınki kazı çalışması yapılıyor bide dün farkettim gögüs uçlarım yani meme bası var ya sütütn geldiği yer kıpkırmızı açık yara gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…