iyiyim cnm bende anca girdim ama kimsecikler kalmamışbi sen bi ben opuyorumnanaktan
kızlar ben bişi sorcam ya
nette rahim içine ekilme günü diyorlar bu ne
öyle valla bende kaçgündür ancak girdim kızlar vardıda gittler heral çalışmaları vardelikafadulden
evet haklısın çok şükür ben çalışmaları bitirdim normale döndüm.takip etmiyorum şimdi beklemdeyim sne ne alemdesin benim adetime 10 gün kaldı hayırlısı bakalım
benim çalışmada bitti sayılır banada 13gün var hakkımızda hayırlısı inş.bu ay tutar tutmazsa bilmiyorum moral seviyem ne olur
valla cnm tutmazsa eğer tabikide moralimiz çok bozulur ama yapcak bişey yok Allahtan iyi bilemeyiz hayırlı vakti umarım yazılmıştır anlımıza en kısa zamanda anne olmak. :Saruboceq:
amin tatlım öncede söylemiştim düşük yaptım onun için çok istiyorum bide rahim ağzı yarası var onun engellemesinden korkuyorum:çok üzgünüm:
yaşadıklarınız hiçde kolay şeyler değil cnm burda bi çok kişi buna benzer sorunlar yaşamış ama böyle şeylerin engel olacağını sanmıyorumda gecikme yaşanabilir belki rabbim hepimziin yardımcısı olsun inş. :Saruboceq::Saruboceq:
amin canım hayırlısı bakalım yeni topik uğur getirir inş.da listedeki herkez hamile haberi verir ayy ne güzel olur :Saruboceq::Saruboceq:
Bu akşam saat 01:30 anca uyuyabildim ama saat 03:15 te adet ağrısı ve gaz sancısıyla uyandım...15-20 dk yatakta kıvrandım...Dedim adet oldum dayanamayıp o ağrıyla wc gittim ama hiç bişey yok...Tekrar yattım hiç ağrım yok arada gaz sancısı oluyordu ve mide bulantısı...Saat 03:15 ten 05:00 kadar yatakta gözüm kapalı yattım uyuyamadım bir türlü...Allah Allah dedim kalktım vardır bir hayır ve test yaptım ama malesef NEGATİF çıktı yine...Yine yıkıldım...
Bu akşam saat 01:30 anca uyuyabildim ama saat 03:15 te adet ağrısı ve gaz sancısıyla uyandım...15-20 dk yatakta kıvrandım...Dedim adet oldum dayanamayıp o ağrıyla wc gittim ama hiç bişey yok...Tekrar yattım hiç ağrım yok arada gaz sancısı oluyordu ve mide bulantısı...Saat 03:15 ten 05:00 kadar yatakta gözüm kapalı yattım uyuyamadım bir türlü...Allah Allah dedim kalktım vardır bir hayır ve test yaptım ama malesef NEGATİF çıktı yine...Yine yıkıldım...
geçmiş olsun cnm çok stres yapma bu kadar bak test negatif ve adette olmadım diyosun vücudunu bu kadar kasma herşeyin hayırlısı kendini üzüp yıprattıkça hamilelik dahada zorlaşır.Düşünmeden beklemeye çalış bakalım ne olcak adet olmazsan testi tekrarlarsın cnm inş. hakkında hayırlısı olur :Saruboceq::Saruboceq:
Beklemekten başka çarem yok zaten canım...Zorla adetimi ne getirebilirim nede zorla o bebeği karnıma yerleştirebilirim...ALLAH kalmış bişey artık...
a.s.merhaba arkadaşlar topikimiz hayırlı olsun.
bebişlerinin göbüşüne konmasını isteyenler,
bebişleri göbüşüne konanlar gelin beraber bu güzel yolda ilerleyelim :lepi:
LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN :Saruboceq:
:CüvCüv: :ecrin_bebek: BEBİŞİM GÖBÜŞÜME KONDU DİYENLER :CüvCüv: :ecrin_bebek:
2010 Ocak==Slcn.........................KIZ :ecrin_bebek:
2010 Şubat==ErenSezen.....................ERKEK
2010 Şubat==Bafo...............................ERKEK
2010 Şubat==C_N............................???
2010 Şubat==Tosti...........................???
2010 Mart==Birisi...............................ERKEK
2010 Mart==Misivam.........................???
2010 Mart==Zpoison..........................???
2010 Mart==Sporstar.........................???
2010 Nisan==Erkil.............................???
2010 Nisan==Pandam........................???
2010 Nisan==CAGLAYANCİCEK........???
2010 Nisan==Elfrkn...........................???
2010 Nisan==Sibelcimcime................???
2010 Nisan==Sweethome...................???
2010 Nisan==Denizim16.....................???
2010 Nisan==YabanGul......................???
2010 Nisan==Erazze..........................???
2010 Nisan==Deniz1958.....................???
2010 Nisan==GreenPearl....................???
:Saruboceq: BEBİŞİM GÖBÜŞÜME KONSUN DİYENLER :Saruboceq:
=_Chocolate_........1 MAYIS :sm_confused:
=Defnelma.............1 MAYIS :sm_confused:
=WELCQME..........1 MAYIS :sm_confused:
=YeniHayat............2 MAYIS hihoyyyt
=greenmoon...........4 MAYIS
=Azad...................7 MAYIS
=SuRMeLi.............7 MAYIS
=exporter...............9 MAYIS
=KokosCat............10 MAYIS
=Darksoulrive.........10 MAYIS
=Cennetkokulum.....11 MAYIS
=Gfr.......................13 MAYIS
=Hlyclk..................13 MAYIS
=Defhne.................15 MAYIS
=Mirage1983..........15 MAYIS
=Esra....................15 MAYIS
=d_kupcu...............16 MAYIS
=Hsd......................20 MAYIS
=Pelin67.................21 MAYIS
=lulu55...................22 MAYIS
=Vesade................22 MAYIS
=GÜLPEMBE80......22 MAYIS
=Sutbeyaz..............23 MAYIS
=Ozlemcano...........23 MAYIS
=Denizdeni.............24 MAYIS
=Seydam...............25 MAYIS
=Nazo7..................26 MAYIS
=Azize1.................29 MAYIS
=Bebekim...............29 MAYIS
=Dayna..................30 MAYIS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?