sali gunu kontrolum var canim..hemde 2li testim yapilcak eyvahedigeldismile
doktorum gorebiliriz buyuk ihtimal dedi insallah gorurumboshayallersmile
Canım bu günü o zaman ilk günmü sayıyoruz adet için...Geçen ayda kahverengi akıntıyla başlamıştı az geliyordu ağrımda yoktu sonra akşama akıntı çoğaldı yarın sabahta kırmızılar geldi...O nedenle ilk gün olarak kabul ettim ama şimdi varla yok arası belki akşama çoğalır...
Merhaba Hanımlar, inşallah hepiniz dileğinize kavuşursunuz.
benim adetim 14 nisanda başladı. 23-26 ve 28 nisanda ilişki yaşandı. 29 nisan ve 30 nisanda pembeli lekelenmeler oldu. 1 mayıs ve 2 mayıs sabah uyandıktan sonra adetlerim oldu ama gün içinde bidaha olmadı, adet gibi ama az. fakat karnımdaki belirtiler ağrılanmalar aynı adetlerimdeki gibi. bir de göğüs çevremde pörtük pörtük minik kabarcıklarım da oldu. Normalde adetlerimde de göğsüm şişkinlik yaşamaz benim, şimdi de yok ama, bildiğin adet gibi bişey oluyorum,ama az az oluyorum yoğun değil.
yahu ben hamile miyim, hamileysem bu adet mi, adetse hamile değil miyim, idrarda sanırım daha çıkmaz mı, nolur ki? Biri bana anlatsın : )
ben de mi bebiş bekliyorum yoksam?
Ewet gelse rahatlayacağım canım...Adet olacağımı kafama takmıyorum...Şuan düşündüğüm bu ay son olarak acaba dr. kontrolüne gitsem mi...Benim düşüncem en azından 2 ay yumoş kontrolü yaptırdım olmadı derim ama sadece ilk kontrolle kalıp kafama acaba sorunları yaratmayayım diyorum...Tabi bunu eşime nasıl diyeceğim bilmiyorum...
hoşgeldin canmm yerimseniben hemen gidip bi test yap derim...hamileysen hemen ikinci çizgi hafifte olsa çıkar.yerimseniben
Selam kizlar görüyorum ki bende listedeyim. Test yapdim ama negativ cikti ama daha hala adet olmadim. Regl imi bekliyorum suan. Ben yine gelecek aylara kaldim
Merhaba Hanımlar, inşallah hepiniz dileğinize kavuşursunuz.
benim adetim 14 nisanda başladı. 23-26 ve 28 nisanda ilişki yaşandı. 29 nisan ve 30 nisanda pembeli lekelenmeler oldu. 1 mayıs ve 2 mayıs sabah uyandıktan sonra adetlerim oldu ama gün içinde bidaha olmadı, adet gibi ama az. fakat karnımdaki belirtiler ağrılanmalar aynı adetlerimdeki gibi. bir de göğüs çevremde pörtük pörtük minik kabarcıklarım da oldu. Normalde adetlerimde de göğsüm şişkinlik yaşamaz benim, şimdi de yok ama, bildiğin adet gibi bişey oluyorum,ama az az oluyorum yoğun değil.
yahu ben hamile miyim, hamileysem bu adet mi, adetse hamile değil miyim, idrarda sanırım daha çıkmaz mı, nolur ki? Biri bana anlatsın : )
ben de mi bebiş bekliyorum yoksam?
çukulatam yaa nerdesin bende seni merak ediyodum hihoyyyt bu kız hamile mi diye sengözlerimebaksanab eeeee şimdi seni hazirana mı yazıyım?
iyi pazarlar kızlar zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?