Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

sali gunu kontrolum var canim..hemde 2li testim yapilcak eyvahedigeldismile
doktorum gorebiliriz buyuk ihtimal dedi insallah gorurumboshayallersmile

İyi pazarlar canım...
Yok be AZİZE hiç bişey çıkmadı...Koskoca tek çizgi...Zaten hala ağrım devam ediyor...Belli belirsiz bir kahverengi leke geldi peçeteye ıslakla karışık ama ben adet olacam biliyorum...
Sen nasılsın...Bitti mi adet...
Ya birde bak ne diyecem ya...Benim adetlerim düzensizdi ya...2 ay öncesine kadar 6 ay boyunca tam 35 günde olmuştum...Geçen ay 34 düştü bu ayda hesaplamaya göre 30 güne düşüyor...Kafayı yedi yine...

diloşum benimde önce kahve rengi geldi bir gün boyunca ertest gün iyice kırmızılar geldi...
ama rahatladım yaa. seninde gelsin rahatlarsın canmm.
benimde adetin 4.günü bugün yarın son...bitsin başlıcaz çalışmalara inşallah.
ben sanırım adet bittikten hemen sonra yumurtluyom.
kız belki bu ay ikimiz bir hamile kalırız negüzel olur ocak annesi oluruz ALLAHIN izninle.
adetin 30 güne inmesi daha iyi olur canmm...35 uzun bi zaman zaten.

sali gunu kontrolum var canim..hemde 2li testim yapilcak eyvahedigeldismile
doktorum gorebiliriz buyuk ihtimal dedi insallah gorurumboshayallersmile

hayırlısı olsun canmm...
bakalım kız mı erkek mi geliyo hihoyyyt
içinde ne his var?

Ewet gelse rahatlayacağım canım...Adet olacağımı kafama takmıyorum...Şuan düşündüğüm bu ay son olarak acaba dr. kontrolüne gitsem mi...Benim düşüncem en azından 2 ay yumoş kontrolü yaptırdım olmadı derim ama sadece ilk kontrolle kalıp kafama acaba sorunları yaratmayayım diyorum...Tabi bunu eşime nasıl diyeceğim bilmiyorum...

Canım bu günü o zaman ilk günmü sayıyoruz adet için...Geçen ayda kahverengi akıntıyla başlamıştı az geliyordu ağrımda yoktu sonra akşama akıntı çoğaldı yarın sabahta kırmızılar geldi...O nedenle ilk gün olarak kabul ettim ama şimdi varla yok arası belki akşama çoğalır...

Merhaba Hanımlar, inşallah hepiniz dileğinize kavuşursunuz.

benim adetim 14 nisanda başladı. 23-26 ve 28 nisanda ilişki yaşandı. 29 nisan ve 30 nisanda pembeli lekelenmeler oldu. 1 mayıs ve 2 mayıs sabah uyandıktan sonra adetlerim oldu ama gün içinde bidaha olmadı, adet gibi ama az. fakat karnımdaki belirtiler ağrılanmalar aynı adetlerimdeki gibi. bir de göğüs çevremde pörtük pörtük minik kabarcıklarım da oldu. Normalde adetlerimde de göğsüm şişkinlik yaşamaz benim, şimdi de yok ama, bildiğin adet gibi bişey oluyorum,ama az az oluyorum yoğun değil.
yahu ben hamile miyim, hamileysem bu adet mi, adetse hamile değil miyim, idrarda sanırım daha çıkmaz mı, nolur ki? Biri bana anlatsın : )

ben de mi bebiş bekliyorum yoksam?

canmm nezaman ki ilk kırmızılar gelcek ozaman adetin ilk günü saycan.
benim 29 unda kahve rengi geldi ara ara 30 unda kırmızı geldi.
yani aslında bugün benim adetin 3.günü daha.
bekle tam kırmızıları.

hoşgeldin canmm yerimseniben hemen gidip bi test yap derim...hamileysen hemen ikinci çizgi hafifte olsa çıkar.yerimseniben

canmm yaa şimdilik bırak bence yumuoş takibini bu ayda bi geçsin.
kırmızılar bi gelsin bitsin.adet bitiminin hemen arkasından
bi boş bi dolu bidahaki adetine 4gün kalaya kadar böyle çalış canmm yerimseniben
eğer ki mayıs tada hamile kalamazsan gidersin dr.

hoşgeldin canmm yerimseniben hemen gidip bi test yap derim...hamileysen hemen ikinci çizgi hafifte olsa çıkar.yerimseniben

ama bu adetimsi şeyler oldukça benim içim buruluyo. hiç gidip de test almak istemiyorum.
ama diğer yandan da içim merak ediyor.

size nasıl geldi hamile miyimdir ki? karşıdan okununca nasıl düşündürüyo insanı.

(yok yok benim duygularım da bi garip oldu baksana :)))

Selam kizlar görüyorum ki bende listedeyim. Test yapdim ama negativ cikti ama daha hala adet olmadim. Regl imi bekliyorum suan. Ben yine gelecek aylara kaldim

Selam kizlar görüyorum ki bende listedeyim. Test yapdim ama negativ cikti ama daha hala adet olmadim. Regl imi bekliyorum suan. Ben yine gelecek aylara kaldim

çukulatam yaa nerdesin bende seni merak ediyodum hihoyyyt bu kız hamile mi diye sengözlerimebaksanab eeeee şimdi seni hazirana mı yazıyım?

napçam ben : ) neyim? nasılım?

çukulatam yaa nerdesin bende seni merak ediyodum hihoyyyt bu kız hamile mi diye sengözlerimebaksanab eeeee şimdi seni hazirana mı yazıyım?

ah ah nerde be canim. Evet aslinda hazirana yazilmam gerek ama daha adet olmadigim icin haziranda nezaman adet olacagimi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…