Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

azizecim mrb bebeğin hareketlerini ne zaman hissedebiliriz.doktoruma gitmeye 2 haftam var ama heyecandan ölücem cinsiyetini çok merak ediyorum 2 hafta sonra gel cinsiyetine baklım dedi:93:

slm ben geldiiiiiiiiimmmmmmmm:79:

hoss geldin tatlimmmm

gece gece bayagi kaynatmisiniz kiskandim vallahii

+
ravzanur varmı belirti felan
yok be kuzuu ben bu ayy hic onlara bakmadim bakmicamdaa yoksa psikopat oluyom evde

slm fıstıklar nabersiniz bakalım
ravzacım...sende böle heycanlancan merak etme tatlım
sonra böle ben gibi oturup kalkamıcan zamanlarında gelcek oyyyy dicen bi doğursam rahatlasam
oyle dersinn insallah canim ya olsunde ben demem dayanirimm

selam kızlar..
nasılsınız...

hosgeldinn

azizecim mrb bebeğin hareketlerini ne zaman hissedebiliriz.doktoruma gitmeye 2 haftam var ama heyecandan ölücem cinsiyetini çok merak ediyorum 2 hafta sonra gel cinsiyetine baklım dedi:93:

mrb tatlım her kişi farklı zamanlarda hisseder canmm...ben çok erkenden pıt pıtlarını hissettim bebişimin. 14 haftalıktım cinsiyetide 15 haftalıkken öğrendik canmm...

20 yaşındayım daha ilk bebişim 10 haftalık hamileyim çok farklı bi heyecanmış ya

yaşın küçükmüş bayağı Allah kucağına almayıda nasip eder inş.hayırlısıyla öle çok heycanlı güzel bi duygu Rabbim herkeze yaşatsın inş.

aaa ravzanurcum kıskanma senide bekleriz inş.akşam herifcim oturmasa ben yine burdayım beklerim tatlım

mrb tatlım her kişi farklı zamanlarda hisseder canmm...ben çok erkenden pıt pıtlarını hissettim bebişimin. 14 haftalıktım cinsiyetide 15 haftalıkken öğrendik canmm...

Bende Öyle 9Haftalık ama sanki şaka felan gibi hissediyorum annem hissedemezsin hele de ilk bebekte diyo ama

kızlar babamı yarın yatırcaklarmış perşembede ameliyatı var sonrasında da radyoterapiye başlıyacaklarmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…