mrbb canım hoşgeldinnn
canım ben seni pek tanımıyorum kendinden bahset biraz kaç yaşındasın kaçıncı bebiş adın ne?
slm ben geldiiiiiiiiimmmmmmmm:79:
yok be kuzuu ben bu ayy hic onlara bakmadim bakmicamdaa yoksa psikopat oluyom evderavzanur varmı belirti felan
oyle dersinn insallah canim ya olsunde ben demem dayanirimmslm fıstıklarnabersiniz bakalım
ravzacım...sende böle heycanlancan merak etme tatlım
sonra böle ben gibi oturup kalkamıcan zamanlarında gelcek oyyyy dicen bi doğursam rahatlasam
selam kızlar..
nasılsınız...
azizecim mrb bebeğin hareketlerini ne zaman hissedebiliriz.doktoruma gitmeye 2 haftam var ama heyecandan ölücem cinsiyetini çok merak ediyorum 2 hafta sonra gel cinsiyetine baklım dedi:93:
20 yaşındayım daha ilk bebişim10 haftalık hamileyim çok farklı bi heyecanmış ya
mrb tatlımher kişi farklı zamanlarda hisseder canmm...ben çok erkenden pıt pıtlarını hissettim bebişimin. 14 haftalıktım cinsiyetide 15 haftalıkken öğrendik canmm...
yaşın küçükmüş bayağı Allah kucağına almayıda nasip eder inş.hayırlısıyla öle çok heycanlı güzel bi duygu Rabbim herkeze yaşatsın inş.
Bende Öyle 9Haftalık ama sanki şaka felan gibi hissediyorum annem hissedemezsin hele de ilk bebekte diyo ama
kızlar babamı yarın yatırcaklarmış perşembede ameliyatı var sonrasında da radyoterapiye başlıyacaklarmış...
bazen 5aylık hamileler bile hissetmiyom diyolarOoooo benimki fırıldak gibiydi vlla
Evetöyle ama eşim de bende çok istiyoduk allahım olmayanlarada nasip eylesn işallahh
canmm çok geçmiş olsun...ne amelyatı olcak
kızlar babamı yarın yatırcaklarmış perşembede ameliyatı var sonrasında da radyoterapiye başlıyacaklarmış...
kızın mı olacak ben kız istiyorum oda 10.haftada belirleniyormuş tam olarak cinsiyeti:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?