Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

günaydın gülom hoşgeldin iç güweysinden hallice işte sen nasılsın

iyiyim bende edoşum biraz kasık ağrım var nedense az ama buayda ne akıntı ne ağrı olmadı diyorum yumurtalrda sorunmu var acep:26:
aman hayırlısı olsun ne edek sizlerin haberleriyle sevinerim bende

iyiyim bende edoşum biraz kasık ağrım var nedense az ama buayda ne akıntı ne ağrı olmadı diyorum yumurtalrda sorunmu var acep:26:

allahım kalbindekini verir işallah canım benim yaa

o hiç belli olmaz bence gülom bakarsın önce senin haberini alırız zaten şurda kaldık kaç kişi bekleyen kimse kalmasın inşallahh

o hiç belli olmaz bence gülom bakarsın önce senin haberini alırız zaten şurda kaldık kaç kişi bekleyen kimse kalmasın inşallahh

belli olmaz doğru edoşumda umutsuzum işte benim hsg çekinmem lazım sorun olmasaydı şimdiye olurdu zaten iki hamileliğimde ilk ay olmuştu onun için sorun olduğunu düşünüyorum buna tam biryıl oldu mehtap açtı 2011i inş.buay boşalır liste

hsg dediğin rahim filmiyse benimde çektirmem lazım gülom ben 2.seneme koşuyorum

hsg dediğin rahim filmiyse benimde çektirmem lazım gülom ben 2.seneme koşuyorum

evet edoşum rahim filmi gittiğim iki doktorda çekinmem gerektiğini sölemişti yazdan doktorum bikaçaydaha bekleyip hamilelik olmazsa kesin çekinmelisin demişti beni kürtaj mahvetti canım ömrümden ömür aldı ..............ler doktorlar onun zarar verdiğini düşünüyo biraz maddiyattan birzda bekleyelim belki olur diye çekinmedim ama nasip olursa martta çekinecem inş.

hem sen kesin ilk hamileliğinde bu kadar stres yapmamışındırda onda çabucak gelmiştir ya benim bi evladım olsa 2. için bu kadar sıkıntıya sokmazdım kendimi heralde büyük konuşmak gibi olmasında :18: biraz rahat ol gülom nolur bazen ben kendimi daha rahat görüyorum senden mehtaptan (mehtap hamile kalmadan önce tabi) 20. aydır bekliyorum kimyasalım düşüğüm hiç bişeyim yok daha hamile kalabiliyomuyum onu bile bilmiyorum...nolur üzme sende kendini gülom takma hiç kafana ben biliyorum sen en kısa zamanda hamile kalıcaksın bütün samimyetimle söyllüyorum

haklısında edoşum takılıyo işte ne kadar takmayımda desem düşüğümden sonra kendimi zor toparladım çok istiyodum onun için birazda untmak için çok istedim ve istiyorum hayırlısı Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten insanın pskolojisi bozuluyo tabi yanında başka sorunlarda olunca tuz biber oluyo
inanıyorumki bende edam sende en kısa zamanda güzel haberi hem bize hem babana vereceksin inş.babanada uğur getirecek ve çabucak iyileşecek

inşallah gülom inşallah şuan hastanedeler muhtemelen ameliyat tarihi bugün belli olacak :97: Allah hepimize sağlık versin ...

inşallah gülom inşallah şuan hastanedeler muhtemelen ameliyat tarihi bugün belli olacak :97: Allah hepimize sağlık versin ...

inş.herşey güzel olur edoşum sıkma canını dert veren Rabbim dermanınıda veriyo merak etme Rabbim sevdiği kullarına hastalık verirmiş buyönünden düşün asi olmadan sabırla dua ile beklmek tez zamnada inş.şifasına kavuşur baban

bana şimdilik müsade edoşum heralde yine rken gelirim 3gibi gelince görüşürüz öpüyorum

Doktoru arayıp sorsam mı ne dersin? bilip bilmeden ilaç içmeyeyim diyorum ya

Doktora gittiğinde doktorun versin. Bana sadece folic asit vermişti .Benimde 3 günüm kaldı hala tık yok .hala bı tık olmazsa perşembe doktora gidicem sanki bugun bıraz garıbım hayırlısı bakalım

senden ne haber canım:79:

ayni bekliyorum cuma gunu benim gunum bakalimm

kiz bana diyodun avartalarimla ilgili cok atali diye sen benide gectin cok hos seyler koyuyosun bakayimm

napim gülom kafayı yedim galiba topik topik gezip hamile haberi arayıp bulup sewinip duygulanıp ağlıyorum ayyy noldu bana böle çok duygusala bağladım bugün

aynii bende oyleyim guzelimyaa n oluyo bize boyleeee

slm gacılar :79: Nabersiniz

Son 6 haftam kaldı kızlar Kızıma kavuşmama Allahımın izninle

ayy cok cok az kalmis azizemmm ne kadar heyecanlisin demiiioff biz ne zaman heyecanlancagiz boyleee

canım benim allah razı olsun darısı en kısa zamanda seninde başına canım yaaa inşallah

amin canimm aminnnnnnn

Doktora gittiğinde doktorun versin. Bana sadece folic asit vermişti .Benimde 3 günüm kaldı hala tık yok .hala bı tık olmazsa perşembe doktora gidicem sanki bugun bıraz garıbım hayırlısı bakalım
seni de cok merak ettim ben o yuzden hergun exstra senin n yazdigina bakiyom .sagllikla gelsin canim bebisinnn .dusunsene haftaya bu zamanlar kollarinda olacak allaihim izniyleeeee

slm fıstıklar nabersiniz bakalım
ravzacım...sende böle heycanlancan merak etme tatlım
sonra böle ben gibi oturup kalkamıcan zamanlarında gelcek oyyyy dicen bi doğursam rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…