günaydın gülom hoşgeldin iç güweysinden hallice işte sen nasılsın
iyiyim bende edoşum biraz kasık ağrım var nedense az ama buayda ne akıntı ne ağrı olmadı diyorum yumurtalrda sorunmu var acep:26:
aman hayırlısı olsun ne edek sizlerin haberleriyle sevinerim bende
iyiyim bende edoşum biraz kasık ağrım var nedense az ama buayda ne akıntı ne ağrı olmadı diyorum yumurtalrda sorunmu var acep:26:
aman hayırlısı olsun ne edek sizlerin haberleriyle sevinerim bende
allahım kalbindekini verir işallah canım benim yaa
o hiç belli olmaz bence gülom bakarsın önce senin haberini alırız zaten şurda kaldık kaç kişi bekleyen kimse kalmasın inşallahh
belli olmaz doğru edoşumda umutsuzum işte benim hsg çekinmem lazım sorun olmasaydı şimdiye olurdu zaten iki hamileliğimde ilk ay olmuştu onun için sorun olduğunu düşünüyorum buna tam biryıl oldu mehtap açtı 2011i inş.buay boşalır liste
hsg dediğin rahim filmiyse benimde çektirmem lazım gülom ben 2.seneme koşuyorum
belli olmaz doğru edoşumda umutsuzum işte benim hsg çekinmem lazım sorun olmasaydı şimdiye olurdu zaten iki hamileliğimde ilk ay olmuştu onun için sorun olduğunu düşünüyorum buna tam biryıl oldu mehtap açtı 2011i inş.buay boşalır liste
hem sen kesin ilk hamileliğinde bu kadar stres yapmamışındırda onda çabucak gelmiştir ya benim bi evladım olsa 2. için bu kadar sıkıntıya sokmazdım kendimi heralde büyük konuşmak gibi olmasında :18: biraz rahat ol gülom nolur bazen ben kendimi daha rahat görüyorum senden mehtaptan (mehtap hamile kalmadan önce tabi) 20. aydır bekliyorum kimyasalım düşüğüm hiç bişeyim yok daha hamile kalabiliyomuyum onu bile bilmiyorum...nolur üzme sende kendini gülom takma hiç kafana ben biliyorum sen en kısa zamanda hamile kalıcaksın bütün samimyetimle söyllüyorum
haklısında edoşum takılıyo işte ne kadar takmayımda desem düşüğümden sonra kendimi zor toparladım çok istiyodum onun için birazda untmak için çok istedim ve istiyorum hayırlısı Rabbim kimseye yaşatmasın gerçekten insanın pskolojisi bozuluyo tabi yanında başka sorunlarda olunca tuz biber oluyo
inanıyorumki bende edam sende en kısa zamanda güzel haberi hem bize hem babana vereceksin inş.babanada uğur getirecek ve çabucak iyileşecek
inşallah gülom inşallahşuan hastanedeler muhtemelen ameliyat tarihi bugün belli olacak :97: Allah hepimize sağlık versin ...
Doktoru arayıp sorsam mı ne dersin? bilip bilmeden ilaç içmeyeyim diyorum ya
senden ne haber canım:79:
napim gülom kafayı yedim galiba topik topik gezip hamile haberi arayıp bulup sewinip duygulanıp ağlıyorumayyy noldu bana böle çok duygusala bağladım bugün
slm gacılar :79: Nabersiniz
Son 6 haftam kaldı kızlarKızıma kavuşmama Allahımın izninle
canım benim allah razı olsun darısı en kısa zamanda seninde başına canım yaaa inşallah
seni de cok merak ettim ben o yuzden hergun exstra senin n yazdigina bakiyom .sagllikla gelsin canim bebisinnn .dusunsene haftaya bu zamanlar kollarinda olacak allaihim izniyleeeeeDoktora gittiğinde doktorun versin. Bana sadece folic asit vermişti .Benimde 3 günüm kaldı hala tık yok .hala bı tık olmazsa perşembe doktora gidicem sanki bugun bıraz garıbım hayırlısı bakalım
slm ben geldiiiiiiiiimmmmmmmm:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?