Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

bende çalışıyorum günde 2 demişti doktor sabah akşam sabahları attığımda baş dönmesi aşırı bulantı yapıyodu doktoru aradım sadece gece yatarken at dedi ama tabi bünyeden bünyeye değişiyor herhalde

7 tane takım aldım. içinde eldiven, şapka, iç dış zıbınlık, patik, alt ve üst takım var ayrıca bazılarıda tulumlu.

1 tane kadife tavşanlı tulum

10 tane çorap

takımlar haricinde 2 tane daha patik

5 tane flan alt ve üst ayrı aldım.

yine 5-6 tane çıtçıtlı badi

süt sağma pompası ve emzik aldım. hee birdee göğüs pedii :)))))

bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay için. bundan sonra 3-6 lara başlamam lazım ama şimdiden almak istemiyorum bebişin kilosu nasıl olacağını bilmediğimden.

aslında uygun fiyatlarla işi bitirmişin suzişim..oto koltuğu,anakucağı,puset,araba,portbebe,yürüteç,mam sandalyesi falan aldın mı?

Doktoru arayıp sorsam mı ne dersin? bilip bilmeden ilaç içmeyeyim diyorum ya

aslında uygun fiyatlarla işi bitirmişin suzişim..oto koltuğu,anakucağı,puset,araba,portbebe,yürüteç,mam sandalyesi falan aldın mı?

çok araştırdım herşeyin en iyisi ama en uygununu aldım :))) çok yoruldum tabii ama değdii:)

oto koltuğu almadım nazom. puseti de anneannesi alıcak. oto koltuğu gibide kullanabilirim onu.

araba ve yürüteci almadım doğumdan sonra onları alıcam nazom.

mama sandalyesi almayı düşünmüyorum. gerek yok bence.

port bebede almaya gerek yok. zaten 2 ay evden çıkarmam havalar soğuk olur nolur nolmaz. ondan sonrada havalar baya ısınır puseti yeter belki kanguru alırım. yazın rahat olur diye.

Doktoru arayıp sorsam mı ne dersin? bilip bilmeden ilaç içmeyeyim diyorum ya

yok güzelim bi sakıncası yok ama yinede sen bi doktoruna sor..olmadı bi kaç doktora sor..şimdi biliyorum doktor diyecek ki:önce bir muayene edelim gelin,kan testi yapalım diyecek..yapacak ondan sonra hapı verecek..valla ben doktora sormadan başlamıştım..dr..onaylamıştı..burda bi komşum var,kadın klomen tedavisi görüyo..ona bile vermişler ya tutarsa diye ovulasyondan sonra başlamış hamiş kalmış 3 ay dolana kadar da yutacakmış..bende 3 ay kullanmıştım.

o zaman ben bu cuma yada cumartesi gideyim doktora ne olacak ki ne dersiniz?

hepsini iyi günlerde güle güle kullansın bebişimiz..doğru söylüyorsun iyi bir alışveriş için çok gezmeli,karşılaştırma yapmalı,hem kaliteli,hem ucuzunu bulmalı..bunun için zaman lazım..çalışırken olmuyo işte..işten çıktığımda zaten gezecek halim kalmayacak..offf bi taraftan daha çok var diyorum,bi taraftan zaman su gibi geçiyo,bi tarftan işin maddi boyutu..zor valla işimiz..
bende geçen gün sanki herşeyi tamammış gibi...şampuan,yağ,losyon,pudra,krem,sabun setini aldım.set halindeydi ve uygundu fiyatı kaçırmayayım dedim..göğüs pediyle,dalinin çamaşır deterjanını ve 1 tanede yenidoğan bezini aldım,koydum..şimdilik çeyizi bu kadar..

o zaman ben bu cuma yada cumartesi gideyim doktora ne olacak ki ne dersiniz?

gidebilirsin tabi..olmazsa pazartesiye kadar dayan..ama derler se daha çok erken..ultrasonda gözükmüyo,kan testi yaptır falan..yaptırma...biraz daha bekleriz o zaman..neden se ben 2 seferde de kan testi yaptırdıktan sonra yaşadım düşükleri..o yüzden aralarında bağlantı kurdum hep..gerçi aksi durum fazlasıyla mevcut olsada benim gibi düşünen doktorlar da var.

aminnn. herşey bebişlerimiz için:) güle gülee kullansın bebişin aldıklarını
ben bide bi kaç hafta önce eminönünde havuzlu han diye bi yer var ordan bebeğimin odası için süsler aldım. mevvlüt şekeri sepeti aldım. kapı süsümüz duvar süslerimiz falan herşeyi tamam.

bende senin aldıklarını daha hiç almadım şampuanı bile yok bebişiminn bundn sonrada onlara başlarım artık :))

ne kadar erkenden başlarsan o kadar iyi zaman yetmiyor inan. 2 hafta sonra mobilya gelecek odayı boşaltmam lazım ama ben fırsatını bulup hala boşltamadım odayı. perdesini bi türlü yaptıramadım. off bi sürü iş var dahaa. bitmiyor sürekli eksik çıkıyo

Son düzenleme:
slm kızlarrr guzel haber olmısız yaaaa hayırlı ugurlu olsun exporterrrr hadı ınsallahhh sag salım al kucagına bebısını..

slm kızlarrr guzel haber olmısız yaaaa hayırlı ugurlu olsun exporterrrr hadı ınsallahhh sag salım al kucagına bebısını..

selam güzelim...topiğimizin ağır toplarıda burda..(gününe az kalan,karnı burnuna çıkan gebeler manasında)

hastane terliklerini,lizözünü yada bir yelek..çorap mümkünse patik,kağıt havlu,fotoğraf makinesi,kanatlı ped,makyaj malzemeleri,lohusa tacı,lohusa şerbetini falanda unutma...doğum sonrası doğum hüznü denen depresif bir durum var,çoğu anne adayı yaşıyor..bunun en büyük ilacı,eşin desteği ve tabiki kendinizi iyi hissetmek..bu yüzden hastanede makyaj yapın,kendinize bakın..

hastane terliğim yok ama hastane için pijama takımım varr. yelek ve patik işide kolay. lohusa tacını hiç düşünmemiştim onuda hazır edeyim. bunları doğum çantamı hazırlarken ayarlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…