aaa evet mehtapcım..az daha unutuyordum...sedahayri haklı..hemen progestan 100mg alıp sabah akşam 1 tane yutmaya başla canım..bende testim silik çıkar çıkmaz içmiştim hapı..sonra doktora dedim ben bu ilacada başladım diye iyi yapmışsın demişti...
sorma nazom oturup kalkmak bile zor geliyor artık bana ilerde naparım hiç bilmiyorum. birde çalışıyorum yollarda mahvoluyorumm(( çok zor gerçekten. allah çalışan hamişlere kolaylık versin. geceleride uyku tutmuyor ne yapacağımı şaşırdım. hiç ağrım olmasa bile en az 2-3 kere kalkıyorum ve uykuya dalmakta zorlanıyorum.
masraflar canım tahlilleri falan soruyorsan 2li 4lü ayrıntılı ultrasona toplamda 205 tl ödedim. şeker yüklemesi ve idara tahlili toplamda 25 tl tuttu.
odası içinde 1500 tl odası, 100 tl uyku seti, cibinlik 20 tl, kilim 50 tl, kıyafetleri vs şuan için 200 tutmuştur sanırım. perde hala ne yapacağımı bilmiyorum
aaa evet mehtapcım..az daha unutuyordum...sedahayri haklı..hemen progestan 100mg alıp sabah akşam 1 tane yutmaya başla canım..bende testim silik çıkar çıkmaz içmiştim hapı..sonra doktora dedim ben bu ilacada başladım diye iyi yapmışsın demişti...
aslında uygun fiyatlarla işi bitirmişin suzişim..oto koltuğu,anakucağı,puset,araba,portbebe,yürüteç,mam sandalyesi falan aldın mı?
Doktoru arayıp sorsam mı ne dersin? bilip bilmeden ilaç içmeyeyim diyorum ya[/QUOT
bebeği korkuyo bnim bildiğim kadarıyla düşük tehlikesini önlüyo.doktorum bna öyle demişti özellikle çalışan bayanlara veriyorm demişti.
Doktoru arayıp sorsam mı ne dersin? bilip bilmeden ilaç içmeyeyim diyorum ya
yok güzelim bi sakıncası yok ama yinede sen bi doktoruna sor..olmadı bi kaç doktora sor..şimdi biliyorum doktor diyecek ki:önce bir muayene edelim gelin,kan testi yapalım diyecek..yapacak ondan sonra hapı verecek..valla ben doktora sormadan başlamıştım..dr..onaylamıştı..burda bi komşum var,kadın klomen tedavisi görüyo..ona bile vermişler ya tutarsa diye ovulasyondan sonra başlamış hamiş kalmış 3 ay dolana kadar da yutacakmış..bende 3 ay kullanmıştım.
çok araştırdım herşeyin en iyisi ama en uygununu aldım :))) çok yoruldum tabii ama değdii:)
oto koltuğu almadım nazom. puseti de anneannesi alıcak. oto koltuğu gibide kullanabilirim onu.
araba ve yürüteci almadım doğumdan sonra onları alıcam nazom.
mama sandalyesi almayı düşünmüyorum. gerek yok bence.
port bebede almaya gerek yok. zaten 2 ay evden çıkarmam havalar soğuk olur nolur nolmaz. ondan sonrada havalar baya ısınır puseti yeter belki kanguru alırım. yazın rahat olur diye.
o zaman ben bu cuma yada cumartesi gideyim doktora ne olacak ki ne dersiniz?
hepsini iyi günlerde güle güle kullansın bebişimiz..doğru söylüyorsun iyi bir alışveriş için çok gezmeli,karşılaştırma yapmalı,hem kaliteli,hem ucuzunu bulmalı..bunun için zaman lazım..çalışırken olmuyo işte..işten çıktığımda zaten gezecek halim kalmayacak..offf bi taraftan daha çok var diyorum,bi taraftan zaman su gibi geçiyo,bi tarftan işin maddi boyutu..zor valla işimiz..
bende geçen gün sanki herşeyi tamammış gibi...şampuan,yağ,losyon,pudra,krem,sabun setini aldım.set halindeydi ve uygundu fiyatı kaçırmayayım dedim..göğüs pediyle,dalinin çamaşır deterjanını ve 1 tanede yenidoğan bezini aldım,koydum..şimdilik çeyizi bu kadar..
bebeğin cinsiyeti ne zaman belli oluyo yaa
slm kızlarrr guzel haber olmısız yaaaa hayırlı ugurlu olsun exporterrrr hadı ınsallahhh sag salım al kucagına bebısını..
benimki 12 haftalıkken belli olmuştu..bu doktorun maharetine...bebişin pozisyonuna..makinenin kalitesine göre değişiyor canım..
aminnn. herşey bebişlerimiz için:) güle gülee kullansın bebişin aldıklarını
ben bide bi kaç hafta önce eminönünde havuzlu han diye bi yer var ordan bebeğimin odası için süsler aldım. mevvlüt şekeri sepeti aldım. kapı süsümüz duvar süslerimiz falan herşeyi tamam.
bende senin aldıklarını daha hiç almadım şampuanı bile yok bebişiminnbundn sonrada onlara başlarım artık :))
ne kadar erkenden başlarsan o kadar iyi zaman yetmiyor inan. 2 hafta sonra mobilya gelecek odayı boşaltmam lazım ama ben fırsatını bulup hala boşltamadım odayı. perdesini bi türlü yaptıramadım. off bi sürü iş var dahaa. bitmiyor sürekli eksik çıkıyo
hastane terliklerini,lizözünü yada bir yelek..çorap mümkünse patik,kağıt havlu,fotoğraf makinesi,kanatlı ped,makyaj malzemeleri,lohusa tacı,lohusa şerbetini falanda unutma...doğum sonrası doğum hüznü denen depresif bir durum var,çoğu anne adayı yaşıyor..bunun en büyük ilacı,eşin desteği ve tabiki kendinizi iyi hissetmek..bu yüzden hastanede makyaj yapın,kendinize bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?