Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

gülom yaaaa utandırmayın beni

eşim de akşam sen bu koca göbekle bile çok güzelsin diyo adam her yerimi inceliyo heryerin aynı bi göbek var diyo... hoşuma gidiyo böle demesi

utanma canım bak güzel sözler duyyon ahhhhhhhh bende sapığı engelledim gerimi iptal etsem ne güzel şeler sölüyodu

yaa kız dur aklıma kötü kötü şeler sokma bende bugün evdeyim ne yapsam diyom sonra kendimi tutuyom kilolarla başım arada

aslinda bende kendimi zor tutuyom biseyler yememk icinn

hoşgeldin ravzacım :80:
hosbulduk canmmmm

bende dün sakızlı mohallebi yapmıştım şimdi onu yiyom ancak sütlü tatlı yiyebilirim...
kiz ben daha karar veremedim ne yapsam diyee:80:

kizlar resimleden bahsetmmisiniz neredeki resimlerinizz:44:bende gorsem diyorumm

Hiç sohbete katılamadım kızlar.çok yoğunlaştı.yönetim rapor istiyor. Bugün geç saate kadar burdayım alnaşılan.ve şimdi de çıkmam lazım. Hepinizi çook öpüyorummm

utanma canım bak güzel sözler duyyon ahhhhhhhh bende sapığı engelledim gerimi iptal etsem ne güzel şeler sölüyodu

asil sapik sensinn kizim yaaa

Hiç sohbete katılamadım kızlar.çok yoğunlaştı.yönetim rapor istiyor. Bugün geç saate kadar burdayım alnaşılan.ve şimdi de çıkmam lazım. Hepinizi çook öpüyorummm
kolay gelsin canim sana

kocan der bakarsın kıskançlığından

aman aman almayım azizem kocişimin dediği sözler yetiyo bana ilk aşkı sayılırım gözünü bende açmış canımın içi ilkokuldan buyana severiz birbirmizi beyaa ortaokula kadar beraber okuduk başka kimsenin güzelde olsa istemem sözlerini

Son düzenleme:
face canmm... ordan baktık

benim bakma sansim yok ozamannn

ay ayy ayyy ask bu ya askkkkkk

güya bugün kursa gitmedim ev işim var temizlik yapayım diye saat kaç oldu hala bişey yapmadım eğlediniz beni kızlarrrrrrr

gülom yaaaa utandırmayın beni

eşim de akşam sen bu koca göbekle bile çok güzelsin diyo adam her yerimi inceliyo heryerin aynı bi göbek var diyo... hoşuma gidiyo böle demesi

ne güzel benim eşimde sadece çok sevindm dedi bebeğin konusu açılınca uzaklaşıyo sanki

güya bugün kursa gitmedim ev işim var temizlik yapayım diye saat kaç oldu hala bişey yapmadım eğlediniz beni kızlarrrrrrr

kiz kalk bende eglendim burdaa benimde islerim var hadi bismillah kalkalim islerimizi yapalimmm

nedenki senin yokmu face:26:
sağol canım benim

var guzelimmm sonra ekleriz birbirimizi okkiss .

benim simdi cikmmam lazim arkadaslar size iyi sohbetlerr operim herkesii:90:

ne güzel benim eşimde sadece çok sevindm dedi bebeğin konusu açılınca uzaklaşıyo sanki

sana öle geliyodur canım benim eşimde hamileliğimde fazla tepki vermemişti diyodum babalığa hazırmı değilsin felan diye 22 yaşındaydık ikimizde kızımda ama doğunca anladı nasıl bi duygu olduğunu şimdi ölüyo resmen kızının için ikinciyede benle beraber heycanlanıyo istiyo çabucak olsaydı diyo erkekler kadın gibi olmuyo canım sıkma canını

kiz kalk bende eglendim burdaa benimde islerim var hadi bismillah kalkalim islerimizi yapalimmm

var guzelimmm sonra ekleriz birbirimizi okkiss .

benim simdi cikmmam lazim arkadaslar size iyi sohbetlerr operim herkesii:90:

tmm canım görüşürüz birazdan kalkacam bende ezanı bekliyom yaparım yaaa ne acelesi var

ahh ahhhh yarami desme arkadasimmmm .aynennnn erkekler bu konuda basta cok duygusuz oluyolar n yazikkii .bu tur tepkileri bircok arkadastan duyuyorum .sen canini sikma guzelim hic kuak asma sen hamisligin tadini cikarrr

kolay gelsin canım çokda yorma kendini

kızlar bende çıkıyorum işlerimi halledem sonra gelirim byyyyyyyyyyy

ama hiç istek yok olunca da erkk çocuk olacak diye oluyor kaynaamında 1 tane erkek torunu var
herşeye abim yapsın yengelerim yapsın diyo hiç umursamıyor hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…