Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ahh ahhhh yarami desme arkadasimmmm .aynennnn erkekler bu konuda basta cok duygusuz oluyolar n yazikkii .bu tur tepkileri bircok arkadastan duyuyorum .sen canini sikma guzelim hic kuak asma sen hamisligin tadini cikarrr

valla duygusuz diyemiyorum artık umursamaz derdim çok üzüyor.laf vuruyorum anlatıyorum istemiyosan neden doğurum diye ama susuyor benle uyumuyo bile

ama hiç istek yok olunca da erkk çocuk olacak diye oluyor kaynaamında 1 tane erkek torunu var
herşeye abim yapsın yengelerim yapsın diyo hiç umursamıyor hiç

canımbenim yaaa kaç yıllık evlisin eşin kaç yaşında

canım biraz sabır bak gör eşinde düzelecek inş.zamana bırak bence

ama gerçekten iyi sabır ettim ediyorum da söylüyorum yani kendi dilimle istiyorum bazı şeyleri bi kulağından giriyo bi kulağından çıkıyo.evde yabancı gibiyiz bu ara zaten çalışmasamm kafayı yerim kaynanm eltilerim ayrı bi dert iyice bunaldım iyice

ahhhhhhhh ah anlıyorum seni zaten kaynana felan karışmasa gençler geçinirde bende ilk 2sene bazı sebeblerden dolayı beraber oturduk eşimle hergün tartışıyoduk bazen biriki gün tartışma olmasa kesin beugün kavga ederiz diyordum eşimde sorumluluk alamadı önce hep annemler büyük onlar yapsın etsin derdi hiç beni anlamazdı ama ben çok dua ettim ve sürekli artık onunda bi aile olduğunu artık kendi başına bişeyler yapması gerektiğini sölerdim veee şuan son bir yıldır kafamda rahat eşimlede iyiyiz bazen diyorum ilk seneler neydi öle ikimizde sürekli kavga ederdik diye bilmemki neden öleydik diyo şimdi asla üzmemeye çalışır beni annesinin yanlışını görür
mutluluğun en önemli şeyi bana göre annendende kaynanandanda uzak olacan

öyle zaten ne çekiliyorsa onlardan 3 tanede benden büyük eltim var en küçükkleri benim eşimde evin en küçüğü ne olsa ne yapacak olsam abim yengem bebekle ilgili bişey söylüyorum abim kıyafet alalım diyorum yengemle al artık bunaltıyo normal bi yere gideceğimiz zaman bile kaynanam akşamdan arıyo şunu giy kendisine eltilerim geelcek olsa dahi şununu giy geçen iyice ağlattı beni tek bende mi var bilmiorum ama hepsi de eşimden kaynaklanıyo şükür ki evim ayrı ama kaynanam neyimin nerde olduğunu biliyo buda çok rahatsız ediyo beni

işin zor canım eltim yok ama kaynanam 10kişiye bedel yüzünü bile görmek istemiyorum ama ne edersin eşimin hatırı var gerçekten eşlerde çok iş var eşin sever sayarsa herkezde öle davranıyo sanmaki sadece sende var çevremde bu gibi sorunlar yaşayan okadra çok kişi varki
herşeyine karıştıttırma bence yoksa öle gider eşinde zamanla anlayacaktır seni

sorun orda anlıyorum sen haklıymışsn diyor onlardan eve gelince bi dahaki gittiğimizde aynı tas aynı hamam arttık o kadar bunaltıyo kaynanam bebeği bile sormuyo doktora eşimle gittik ya ondan

sorunda orda ya anlıyorum diyo eve gelince sen haklıymışsın diyo bi dahaki sefere gitiğimizde gene aynı kendisi değer vermediği için başkaları neden versn ki kaynanam zaten bebeği sormuyo ne kadarlık olduğunu bile bilmiyor doktora eşimle gittiğim için sormuyor sırf ya

ah bu kaynanalar sormasın boşver kafana takma bebişine etkileniyo senin hissttiklerinden yaşadıklarından benim 9ay düşük tehlikem oldu kaynanam hiç önemsemedi bile ancak ismine karışıyodu şu olsun bu olsun ilk torunuydu hiç bişey görmedim bizimde dıkıntılarımız vardı maddi olarak yardımlarını görmedim herşeyini bezlerine benim geceliğime pijamalarıma hastane çıkışına yani aklına ne gelirse n e lazımsa annem aldı Rbbim herşeyi görüyo ve biliyo ben hep derdim sınavdayım sabredeyim diye insan dayanamıyo ama meçbursun elden bişey gelmiyo herkezi boşver bebişin için yaşa hiç bişey takma kafana

slm kızlar...
yaaa ben 12 yıllık evliyim valla yeni evlenmiş gibiyiz eşimle 2.çocuk bile geliyo yani
bana hiç kıyamaz eşim siz daha cicim aylarındasınız çok tazesiniz

slm kızlar...
yaaa ben 12 yıllık evliyim valla yeni evlenmiş gibiyiz eşimle 2.çocuk bile geliyo yani
bana hiç kıyamaz eşim siz daha cicim aylarındasınız çok tazesiniz

Allah bozmasın canım
azizem büyükler karışmasa gençler anlaşıp geçincekler ama işte ortalığı karıştırıyolar
ben son biryıldır iyiyim şükür eşimlede sorunlarımız olursada en azandan kendimizle ilgili şelerden oluyo önceden kaynana yüzünden olurdu Allahımm kimsenin yuvasına bozgunculuk vermesin inş.

Kızlar bende geldim okudum ama kaçacağım ayben in dediği gibi işler çok ya akşam görüşürüz olmazsa öptüm hepinizi

Amiiin canmm
ahh canmm eşte bitiyo herşey...benimde eşimin ailesi beni çok üzdü ama eşim hep benim yanımda oldu ve bi kere bile üzmedi ailesi yüzünden...
biz çok yakın oturuyoz hemen yan apartmandalar ama eşim hiç bi işimize karıştırmaz onlara...ben ne istersen hep o olur.

Kızlar bende geldim okudum ama kaçacağım ayben in dediği gibi işler çok ya akşam görüşürüz olmazsa öptüm hepinizi
tmm tazee anne görüşürüz

haklısın canım dediğim gibi eşin nasıl davranıyı seviyo sayıyosa herkez öel davranıyoeşte çookkk iş var şükür artık eşimde anladı bunun farkında ailesine karşı savunmasını biliyo artık kaynanam çok lafcı herşeyi söler eşime katarak tabi pek sever beni eşime takmayı eşimin bana kızması geçenlerde yine aramış bişeler sölemiş eşim lafı tıkmış ağzına eşimde bişeyler sölemiş şimdi bi iyi bana karşı
amaaaaaaannnn benden uzak olsun

annemle bugün dışarı çıktık...kendime kırmızı kurdeleli tac aldım doğumdan sonra takcam kısmetse bebişimede nıvea baby seti aldım ıslak mendili mis gibi kokuyo...

annemle bugün dışarı çıktık...kendime kırmızı kurdeleli tac aldım doğumdan sonra takcam kısmetse bebişimede nıvea baby seti aldım ıslak mendili mis gibi kokuyo...

ohhhhhhh ne güzel güle güle kullanın canım
bende annemi istiyorum yaaaa özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…