ah bu kaynanalar sormasın boşver kafana takma bebişine etkileniyo senin hissttiklerinden yaşadıklarından benim 9ay düşük tehlikem oldu kaynanam hiç önemsemedi bile ancak ismine karışıyodu şu olsun bu olsun ilk torunuydu hiç bişey görmedim bizimde dıkıntılarımız vardı maddi olarak yardımlarını görmedim herşeyini bezlerine benim geceliğime pijamalarıma hastane çıkışına yani aklına ne gelirse n e lazımsa annem aldı Rbbim herşeyi görüyo ve biliyo ben hep derdim sınavdayım sabredeyim diye insan dayanamıyo ama meçbursun elden bişey gelmiyo herkezi boşver bebişin için yaşa hiç bişey takma kafana
annemle bugün dışarı çıktık...kendime kırmızı kurdeleli tac aldım doğumdan sonra takcam kısmetsebebişimede nıvea baby seti aldım ıslak mendili mis gibi kokuyo...
sinirden gülüyorum valla benmkide öyle bi isim tutturmuş oğşan olursa dedesinin adı bende kusura bakmayın benim babamda var o zaman çift isim olur dedim biz de dedi aslında ayrı değilde seni aynı eve gelin getirecektk dedi bende valla kusura bakmayından ancak köyden alırdınız dedim ondan beri eşimle konuşmuyoruz konuşmuyo benle annsi ne dese yengeleri ne dese doğru
ah bende hem bebiş istiyom hemde kız olsun diyom benimkide tutumuş dedesinin adı olacak diye bende eşime dedim hayytta koymam iki oğlu daha var onlar kosun diye ama ne yapar ne eder kor kaynanam bende istemiyorum kolay kolay koymam
VALLA BENDE KIZ İSTİYORUM ilkim kız olsun doktora 2 haftamız kaldı işallah kız der bnimde çıkmam gerek çok öpüyorum görüşürüz
sinirden gülüyorum valla benmkide öyle bi isim tutturmuş oğşan olursa dedesinin adı bende kusura bakmayın benim babamda var o zaman çift isim olur dedim biz de dedi aslında ayrı değilde seni aynı eve gelin getirecektk dedi bende valla kusura bakmayından ancak köyden alırdınız dedim ondan beri eşimle konuşmuyoruz konuşmuyo benle annsi ne dese yengeleri ne dese doğru
Aytülcüm ne kadar kaldı doğumuna gittin mi doktora
cuma günü beklenen doğum tarihi ama bende bişey yok daha yarın doktora gıtçem ne var ne yok dıye .bugun iş yaptım yoruldum sancı gırıp gırıp çıktı bugun bakalım yarın gıdım doktora ne dıycekBen de yolun başındaydım senın gıbı geldım yolun sonuna Allahım sağlıcakla bebişini kucağına almayı nasıp etsın benımkını de,bekleyenlerıde isteyenlerede nasip etsin amin
benden biraz gönderem istersen canım gözüm kapanıyo uykudan sabahda kalkamıyorumuykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uykuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu neredesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... Yaa uyuyamıyom yahuuuu. ıkı dakıka yatım hemen uyanyım nefes alamıyom
slm kızlar...
Günaydın kızlar,
benimde çok uykum var ya sormayın hatta başımda dönüyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?