Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

evet tatlım onu soruyordum...en son girdiğimde yarın test yaparım diyordu...tüh beee....bu ay en çok çalışanlar için dua ediyorum.nasıl olsa benden geçtiiii....ve geçiiiyoooorrr....

öyle canım 13hazirana yazılmış hayırlısı kız senin günün geldimi niye ümidini kırıyonyerimseniben

öyle canım 13hazirana yazılmış hayırlısı kız senin günün geldimi niye ümidini kırıyonyerimseniben

yok daha gün gelmedi ama kayınpederim var ve çalışmalar olmuyo....bende voleybol oynuyom...çalışmasız ayın tadını çıkarıyorum....:lepi:eğer bir-iki kereden tutarsada böle tutsun...ama bu bana şok etkisi yaratır heralde....akannehir

sen nasılsın tatlım..en son yumurta takibi yaptırıyosun diye hatırlıyorum....CADIARZU
Canım geçen ay yaptırmıştım olmadı kısmet...Bu ayda eşim istemedi yaptırmamı...

hakkımızda hayırlısı olsun canım belli olmaz ikinci hamileliğimde sadece bikez korunmamıştık biliyomusun biayda bikez ama tutmuştu Rabbimin bileceği bişey ol derse olur nasip:Saruboceq:

tamam o zaman welcomecımsana sorayım nasıl olduğunu internette baktım ağrılı oluyo felan diye yazıyodu bide hastanedemi yoksa özelemi çektirdin bende yara varya bişey olurmu bilmiyorumkismile

hakkımızda hayırlısı olsun canım belli olmaz ikinci hamileliğimde sadece bikez korunmamıştık biliyomusun biayda bikez ama tutmuştu Rabbimin bileceği bişey ol derse olur nasip:Saruboceq:

insallah tatlım ya.....çocuğun var o zaman öyle mi tatlım?

insallah tatlım ya.....çocuğun var o zaman öyle mi tatlım?

bi kızım var 3yaşında ikincimdüşükle sonuçlandı 6ay önce:çok üzgünüm:filmi zaten onun için istiyorum kürtaj felan bizarar verdimi diye doktorum bikaç atdaha bekle diyo film içinbilmiyorumkismile

bi kızım var 3yaşında ikincimdüşükle sonuçlandı 6ay önce:çok üzgünüm:filmi zaten onun için istiyorum kürtaj felan bizarar verdimi diye doktorum bikaç atdaha bekle diyo film içinbilmiyorumkismile

Allah bağışlasın...kızı da garantilemişin....bende çok kız olsun istiyorum...tabi her şeyden önce hayırlısı sağlıklısı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…