canım hlcyk yi soruyosan adet olmuş
evet tatlım onu soruyordum...en son girdiğimde yarın test yaparım diyordu...tüh beee....bu ay en çok çalışanlar için dua ediyorum.nasıl olsa benden geçtiiii....ve geçiiiyoooorrr....
Kesat ki ne kesat hemde...Hamiş ara ara geliyor...Hatunlar kayıp...
tatlım sen daha dr. gitmeye cesaret edemedin mi?[/QUOTE
cesaretten değil kız film nasıl çekiliyo merak ediyorum arkadaş çekinecekti haber veririm demişti ondan sordum:kedi:
öyle canım 13hazirana yazılmış hayırlısı kız senin günün geldimi niye ümidini kırıyonyerimseniben
Canım geçen ay yaptırmıştım olmadı kısmet...Bu ayda eşim istemedi yaptırmamı...sen nasılsın tatlım..en son yumurta takibi yaptırıyosun diye hatırlıyorum....CADIARZU
cesaretten değil kız film nasıl çekiliyo merak ediyorum arkadaş çekinecekti haber veririm demişti ondan sordum:kedi:
Canım ben Mart ayında rahim filmi çektirdim...Hiç korkulacak bişey değil...Bazıları abartıyorda abartıyor...
ön bilgi yani....insan bilmediği şey olunca hep ön yargılı oluyo...bende daha dr. hiç gitmedim..gidenlere soruyom..nasıl? ne oluyo? ne der? diye....
yok daha gün gelmedi ama kayınpederim var ve çalışmalar olmuyo....bende voleybol oynuyom...çalışmasız ayın tadını çıkarıyorum....:lepi:eğer bir-iki kereden tutarsada böle tutsun...ama bu bana şok etkisi yaratır heralde....akannehir
Canım geçen ay yaptırmıştım olmadı kısmet...Bu ayda eşim istemedi yaptırmamı...
Canım ben Mart ayında rahim filmi çektirdim...Hiç korkulacak bişey değil...Bazıları abartıyorda abartıyor...
ya ben diyom ki bu kadar uğraşana kadar yaz tatilimde tüp bebek mi yaptırsak......koci de ban illahi diyo...ama ne biliyim ben bazıları da şakatanak hamiş kalıyo...
hakkımızda hayırlısı olsun canım belli olmaz ikinci hamileliğimde sadece bikez korunmamıştık biliyomusun biayda bikez ama tutmuştu Rabbimin bileceği bişey ol derse olur nasip:Saruboceq:
hakkımızda hayırlısı olsun canım belli olmaz ikinci hamileliğimde sadece bikez korunmamıştık biliyomusun biayda bikez ama tutmuştu Rabbimin bileceği bişey ol derse olur nasip:Saruboceq:
insallah tatlım ya.....çocuğun var o zaman öyle mi tatlım?
rabbim yazmıştır mutlaka....bize sadce çalışıp dua etmek kalıyor aslında...
bi kızım var 3yaşında ikincimdüşükle sonuçlandı 6ay önce:çok üzgünüm:filmi zaten onun için istiyorum kürtaj felan bizarar verdimi diye doktorum bikaç atdaha bekle diyo film içinbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?