Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bana müsade paydosss eve gidiyorummm zemuszemus evden açarım sonra öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

haklısın canım bu kez zorda oldu dün ağrıdan kıvrandım resmen kötükedihüsoklava:gece yatamadım çok şükür bugün iyiyim sağol bitanem yaa ilgin için doktorumu arayacağım bakıyım ne derse bi konuşayım bakem senimi kıracağım olumunekankayizsmile

valla al benden de o kadar ben yokken muhabebt kaynıyo ben açınca kimsecik yok boshayallersmile sen nasılsın cnm olumunekankayizsmile

olsun kızzz git 2 günden bişicik olmaz.Hem değişiklik olur kafanı dağıtırsın canım benim kaydirigubbakcemile2

değişiklik olur işte kız kayınvalideyide takma kafanı dinle 2gün:lepi:
Yapcak bişey yok kızlar...Gideceğiz artık...Gitmezsem 2 gün koçişin o asık suratını çekemem...Denize girecekmiş...Üşümezse girsin...
kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bana müsade paydosss eve gidiyorummm zemuszemus evden açarım sonra öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
Görüşemezsek kendine cici bak... opuyorumnanaktan
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
Hoşgeldin canım...

afiyet olsun canım ne ettin kız bu saate kadarkaydirigubbakcemile3

ayol cici bana saat daha oniki sabah, rahatsizdim ya bugun iyilestim, kanamam bitti Allahima sukurler olsun, kistti patladi herhalde, su ultrasounda bi giriyim bakalim neymis, icim bi rahat etsin :hulya:

anammm benim takvim gözüme ilişiyo...öleecene günler boooşş booooşşşş ilerliyo.....bende bu ay hiç beklemediğim için okulda deli gibi voleybol oynuyorumm....alkisalkisalkis

ayol cici bana saat daha oniki sabah, rahatsizdim ya bugun iyilestim, kanamam bitti Allahima sukurler olsun, kistti patladi herhalde, su ultrasounda bi giriyim bakalim neymis, icim bi rahat etsin :hulya:

kaydirigubbakcemile3kız ne deyim emi hiç bakmamışım kusura bakmakaydirigubbakcemile3

kız ne ettin haber bekliyorum film çektirdinmibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…