evet cnm gördüm ama olsun sen ne bakıyon ona ne derse desin.herşey bizde bitiyo onalr çok rahat herzamn zaten onlar olsaymış bu rahatlıkla hemncik hamile klalırlarmış kaydirigubbakcemile3 . Ne bilim cnm biraz değişik oldu dedin ya kanama ben ondan dolayı ihmal etmeni istemem boşver kocişi olumunekankayizsmile
kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bana müsade paydosss eve gidiyorummm zemuszemus evden açarım sonra öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
valla al benden de o kadar ben yokken muhabebt kaynıyo ben açınca kimsecik yok boshayallersmile sen nasılsın cnm olumunekankayizsmile
olsun kızzz git 2 günden bişicik olmaz.Hem değişiklik olur kafanı dağıtırsın canım benim kaydirigubbakcemile2
Yapcak bişey yok kızlar...Gideceğiz artık...Gitmezsem 2 gün koçişin o asık suratını çekemem...Denize girecekmiş...Üşümezse girsin...değişiklik olur işte kız kayınvalideyide takma kafanı dinle 2gün:lepi:
Görüşemezsek kendine cici bak... opuyorumnanaktankızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bana müsade paydosss eve gidiyorummm zemuszemus evden açarım sonra öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım...ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
:1hug: sositososito hosbuldum kizllaarrrrrr daha yeni kalktim bi kafalti ediimmm
:1hug: sositososito hosbuldum kizllaarrrrrr daha yeni kalktim bi kafalti ediimmm
afiyet olsun canım ne ettin kız bu saate kadarkaydirigubbakcemile3
ayol cici bana saat daha oniki sabah, rahatsizdim ya bugun iyilestim, kanamam bitti Allahima sukurler olsun, kistti patladi herhalde, su ultrasounda bi giriyim bakalim neymis, icim bi rahat etsin :hulya:
Benim hiç bir bilgim yok...Bu gün girmedide sanırım...
umarım kırmızılar gelmemiştir....mayıs ayı kesat zati....
canım ben geçen ay 8.gün gittim adet olunca birinci gün gel dedi. bakırköy'e gidiyorum ben belki yoğunluktan aynı gün çekemiyorlardır diye düşünüyorum. muhtemelen bana gün verecekler. diğer topiklerdeki arkadaşlara da sordum adet bitmesine yakın çekiliyormuş. zaten hem adetin ilk günü yoğun kanama oluyor bi de ağrı. üstüne bi de film çekilirse kesin bayılırım kaydirigubbakcemile3 eğer tüm tahlillerin tam yapıldıysa (kan,smear falan) herhangi bir ssk ya da devlet hastanesine git hemen filme sevkediyorlar. yarın doktordan gelince yazarım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?