ben doğurcam nerdeyse hiç akınyı sorunum olmadı...çoook az oluyo.Teşekkür ederim kızlar...Bende şimdi internetten baktım kadının bana gösterdiği türden emzirme sütyeni...
Ben iyiyim canım...Arada ağrılarım oluyor...Bazen hareket bile edemiyorum sanki sonra geçiyor...
Birde şunu yazmıştım...Ne yapayım ben şimdi...
***Bana gelince vajinal akıntım hep vardı ama şimdi arada kaşınıyor...Geçende dr. akıntım için fitil vermişti...1 akşam kullandım yaktı içimi...Sağlık ocağına göstermiştim kullanmamı istemedi...Araştırma hastanesindeki dr. kullanabilirsin dedi...Offf...Ben ne yapayım şimdi...***
çizelge yi diyo azizecim..sedayada yapıversene..sen nasılsın..uyutmuyomuş meryemcim..neyse az kaldı..sık dişini..genele karar vermişsin hayırlı olsun..
ben doğurcam nerdeyse hiç akınyı sorunum olmadı...çoook az oluyo.
anladım canmm...ehh işte iyi olmaya çalışıyom canmm bunada şükür.
gündüzleri uyuyo erhalde rahatım geceleri başlıyo fırıldamaya gecelerin kadını olcak bu kızabisi gibi aynı...evet canmm genel olcam yaa korkuyom işte.
sen ne düşünüyon?
valla ben sırf ilk ben göreyim diye epidral istiyorum..hatta mümkün olursa normal istiyorum..gittiğim hastanede de genel 850,epidral 1.100 dediler..deli gönül git devlet hastanesine beleş beleş diyo...
gelmediigelirse nereye yapıştırcam onu
münasip bir yere yapıştır işte güzelim...
münasip bir yere yapıştır işte güzelim...
gelmediigelirse nereye yapıştırcam onu
KIZLAR benimde çok akıntım var ilk defa bu kadar çok demin tuvalete gittimde yeşil kocaman bir akıntı geldi ama kokusuz normal değil mi bu?
valla canmm yeşilde ne oluyo ki...bende hiç olmadı yaa böle şeyler.
mesaj kutuna baksana...çizelgeyi yolladım sana...dahada bişey yapamm canmm.
benimde genel sezeyen 850. epidural olursa 100 tl.fark varmış...ama bu fiyatlar ssk.lı.
aman nasılsa görcez nazo...valla korkuyom ben. o an bişey hissetmekten :18:
bende bu okuduklarımdan sonra vazgeçtim nazom...küt diye giderim vallagenelde bişey hissetmiyeceksin..epidralde hissetmesen bile ameliyathanedeki o gerginliği,telaşeyi birbir yaşamak var..çoğu kadın heyacandan bayılıyomuş...ben mazoşistim galiba biraz.
mesaj kutuma baktım yeniden girip çıktım ama msj gelmemmiş kii
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...an-annelerinin-gobusleri-62.html#post17251792
Kızlar göbüşümün son hali...Dün çekti babişkomuz...
merhaba bende 2 aylık hamileyimm ..ağustosta gelio benim bebeğimm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?