Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

ben doğurcam nerdeyse hiç akınyı sorunum olmadı...çoook az oluyo.
çizelge yi diyo azizecim..sedayada yapıversene..sen nasılsın..uyutmuyomuş meryemcim..neyse az kaldı..sık dişini..genele karar vermişsin hayırlı olsun..

anladım canmm...ehh işte iyi olmaya çalışıyom canmm bunada şükür.
gündüzleri uyuyo erhalde rahatım geceleri başlıyo fırıldamaya gecelerin kadını olcak bu kız abisi gibi aynı...evet canmm genel olcam yaa korkuyom işte.
sen ne düşünüyon?

valla ben sırf ilk ben göreyim diye epidral istiyorum..hatta mümkün olursa normal istiyorum..gittiğim hastanede de genel 850,epidral 1.100 dediler..deli gönül git devlet hastanesine beleş beleş diyo...

valla ben sırf ilk ben göreyim diye epidral istiyorum..hatta mümkün olursa normal istiyorum..gittiğim hastanede de genel 850,epidral 1.100 dediler..deli gönül git devlet hastanesine beleş beleş diyo...

benimde genel sezeyen 850. epidural olursa 100 tl.fark varmış...ama bu fiyatlar ssk.lı.
aman nasılsa görcez nazo...valla korkuyom ben. o an bişey hissetmekten :18:

KIZLAR benimde çok akıntım var ilk defa bu kadar çok demin tuvalete gittimde yeşil kocaman bir akıntı geldi ama kokusuz normal değil mi bu?

benimde genel sezeyen 850. epidural olursa 100 tl.fark varmış...ama bu fiyatlar ssk.lı.
aman nasılsa görcez nazo...valla korkuyom ben. o an bişey hissetmekten :18:

genelde bişey hissetmiyeceksin..epidralde hissetmesen bile ameliyathanedeki o gerginliği,telaşeyi birbir yaşamak var..çoğu kadın heyacandan bayılıyomuş...ben mazoşistim galiba biraz.

genelde bişey hissetmiyeceksin..epidralde hissetmesen bile ameliyathanedeki o gerginliği,telaşeyi birbir yaşamak var..çoğu kadın heyacandan bayılıyomuş...ben mazoşistim galiba biraz.
bende bu okuduklarımdan sonra vazgeçtim nazom...küt diye giderim valla
mesaj kutuma baktım yeniden girip çıktım ama msj gelmemmiş kii

tekrar deniyem...bekle canmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…