yok yok bende eminim sen hamilesin...git bi test yap nolursun...hiç mi bi değişiklik yok,idrarının rengi nasıl,memişler nasıl,kasıklarda batma falan var mı,akıntı var mı,sivilce,gerginlik vs..??????
gülsüm abla mı desem üff ne diym kibencede bi test yap ayy işallah bide iki kırmızı çıkıyormuşş işallahhh
zannetmiyorum ama inş.deyim sabah yapacam canım hayırlsı
işallahh çıkarrr yaaa..yaaa nazom ben fena kaşııyorum ya niye ki? acaba
hamilelikte kaşıntı olur...vucut, içindeki yabancı maddeye reaksiyon gösteriyo...geçer..sonrada karnın büyüdükçe karnında kaşıntılar başlayacak,gerilmekten dolayı..
oyyy cok agrım varrrrrrrr belım kopacak neredeyse. gecelerı artık hıc uyku yok banaaa
oyyy cok agrım varrrrrrrr belım kopacak neredeyse. gecelerı artık hıc uyku yok banaaa
Kızlar dün emzirme südyeni baktım ama pazardan...Aklıma geldi...Bana süngersiz bezden ama önden açılan bir südyen gösterdi...Mağazalara daha bakmadım...Bu emzirme südyenlerin hepsi süngersizmi...Bileniniz var mı...
slm kızlar...
dilekçim...emzirme sütyenleri süngersiz oluyo canmm...bende aldım.
:79::79:
Selam hatunlar...Nasılsınız...
Bizi sorarsanız oğluşum gayet iyi...Tekmeleyip duruyor annesini...Bu arada hep vajinama tekmeliyordu yaaa sonunda yanlardan tekmelemeye başladı...Babişkomuzda hissediyor artık tekmelerini...Geçen akşam yanımıza yattı babamız...Elini karnıma koydu başladı oğluşumuz tekmelemeye...Babamız ilk defa hissettiği için şaşırdı...Ne oluyor diyor...Dedim yiyorsun işte tekmeleri...Hoşuna gitti...Yatağımıza yatıncada tabiki babamızın eli karnımda...Tekmeler devam ediyor hala...Oğluşum uyu hadi dedi babamız ve durdu...Sözde dinliyor velet...
Bana gelince vajinal akıntım hep vardı ama şimdi arada kaşınıyor...Geçende dr. akıntım için fitil vermişti...1 akşam kullandım yaktı içimi...Sağlık ocağına göstermiştim kullanmamı istemedi...Araştırma hastanesindeki dr. kullanabilirsin dedi...Offf...Ben ne yapayım şimdi...
SEDAHAYRİ27 canım hamilelik ilerledikçe bel ağrıları oluyor ve çoğalıyor...Bebek büyüdüğünden taşımaktada zorluk çekiliyor...
mrb canım ya banada o alttakinden yapabilir misin..
yaparım canmm...ben bakıyım yapam sana özel msj atarım sende çizelge bölümüne yapıştır.
son adet tarihini yaz canmm.muhtemel doğum tarihin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?