Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

yok yok bende eminim sen hamilesin...git bi test yap nolursun...hiç mi bi değişiklik yok,idrarının rengi nasıl,memişler nasıl,kasıklarda batma falan var mı,akıntı var mı,sivilce,gerginlik vs..??????

yok be nazom sadece göğüsler acuyo azcık her zamnaki gibi batma akıntı hiç bişey yok hatta adet öncesi ağrılarım olurdu hafif oda yok sabah yapacağım testi haber veririm

ben kaçar kızlar zaten zor yazıyom öptüüüüüüüüüümmmmmm

hamilelikte kaşıntı olur...vucut, içindeki yabancı maddeye reaksiyon gösteriyo...geçer..sonrada karnın büyüdükçe karnında kaşıntılar başlayacak,gerilmekten dolayı..

ona annem gece yatmazdan önce badem yapı sür dedi karın küçüldüken sonra büzüm büzük durmasın dedi yırtıklaır önlüyomuş

oyyy cok agrım varrrrrrrr belım kopacak neredeyse. gecelerı artık hıc uyku yok banaaa

:79: :79:

Selam hatunlar...Nasılsınız...

Bizi sorarsanız oğluşum gayet iyi...Tekmeleyip duruyor annesini...Bu arada hep vajinama tekmeliyordu yaaa sonunda yanlardan tekmelemeye başladı...Babişkomuzda hissediyor artık tekmelerini...Geçen akşam yanımıza yattı babamız...Elini karnıma koydu başladı oğluşumuz tekmelemeye...Babamız ilk defa hissettiği için şaşırdı...Ne oluyor diyor...Dedim yiyorsun işte tekmeleri...Hoşuna gitti...Yatağımıza yatıncada tabiki babamızın eli karnımda...Tekmeler devam ediyor hala...Oğluşum uyu hadi dedi babamız ve durdu...Sözde dinliyor velet...

Bana gelince vajinal akıntım hep vardı ama şimdi arada kaşınıyor...Geçende dr. akıntım için fitil vermişti...1 akşam kullandım yaktı içimi...Sağlık ocağına göstermiştim kullanmamı istemedi...Araştırma hastanesindeki dr. kullanabilirsin dedi...Offf...Ben ne yapayım şimdi...

SEDAHAYRİ27 canım hamilelik ilerledikçe bel ağrıları oluyor ve çoğalıyor...Bebek büyüdüğünden taşımaktada zorluk çekiliyor...

Kızlar dün emzirme südyeni baktım ama pazardan...Aklıma geldi...Bana süngersiz bezden ama önden açılan bir südyen gösterdi...Mağazalara daha bakmadım...Bu emzirme südyenlerin hepsi süngersizmi...Bileniniz var mı...

bildiğim kadarıyla süngersiz canım..
sen nasılsın diloşum...geçen sancılarını yazmışsın ya..hiç korkma normal onlar..arada benim bile oluyo,doğum sancısı gibi...kaslar doğum için antreman yapıyolarmış..dr.korkulacak bişey yok dedi bana..sende rahat ol..

slm kızlar...

dilekçim...emzirme sütyenleri süngersiz oluyo canmm...bende aldım.

of çalışamk zor gelicek bana inş.zor geçmez okudukça endişeleniyorum daha başındayım hemde:44:

Teşekkür ederim kızlar...Bende şimdi internetten baktım kadının bana gösterdiği türden emzirme sütyeni...

Ben iyiyim canım...Arada ağrılarım oluyor...Bazen hareket bile edemiyorum sanki sonra geçiyor...

Birde şunu yazmıştım...Ne yapayım ben şimdi...

***Bana gelince vajinal akıntım hep vardı ama şimdi arada kaşınıyor...Geçende dr. akıntım için fitil vermişti...1 akşam kullandım yaktı içimi...Sağlık ocağına göstermiştim kullanmamı istemedi...Araştırma hastanesindeki dr. kullanabilirsin dedi...Offf...Ben ne yapayım şimdi...***

çizelge yi diyo azizecim..sedayada yapıversene..sen nasılsın..uyutmuyomuş meryemcim..neyse az kaldı..sık dişini..genele karar vermişsin hayırlı olsun..

yemek yapcam daha...dün bulgur pilavı yapmıştım bide mercimek çorbası...yanına oğluşum brokoli istedi pişircem...sulu yemeksiz hiç duramaz tosunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…