Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

selam herkese....

sedacım ha gayret, yapıcan sen bu işi:)) merakla bekliyorum çizelgeni

kızlar merhaba..hamilelelik nasıl gidiyor..ben geceleri uyuyamıyorum korkudan.görende 9.ayımda zanneder ama ben daha 2. ayımı doldurdum..biraz anlatırmısınız sizin nasıl gidiyo..

kızlar merhaba..hamilelelik nasıl gidiyor..ben geceleri uyuyamıyorum korkudan.görende 9.ayımda zanneder ama ben daha 2. ayımı doldurdum..biraz anlatırmısınız sizin nasıl gidiyo..

hoşgeldin canım...neden korkuyosun ??
ben 19 haftalık hamileyim, göbeğim çok belli değil...çok istiyorum 7. 8. ayıma gelmeyi :))))
vakıt hemencecik geçsinnn, oğluşum kucağıma gelsinnnn :))

hoşgeldin canım...neden korkuyosun ??
ben 19 haftalık hamileyim, göbeğim çok belli değil...çok istiyorum 7. 8. ayıma gelmeyi :))))
vakıt hemencecik geçsinnn, oğluşum kucağıma gelsinnnn :))

ayy ne güzel sen işin hep güzel yanındasın..allah devam ettirsin..işte ben biraz doğumdan falan korkuyorum..senin ilkmi...

doğumdan siz korkmuyomusunuz?daha önce doğum yapan varsa biraz anlatsa bizede yol gösterici olur..

yanlış yapıyosunn ...bunları hiç düşünme..daha cok erken. kendıne sıkıntı yaparsan bunları bebeğin daha cok küçük, Allah korusun zarar görebilir....rahat ol..
tabiki her bayanda bi tedirginlik olur doğumdan önce; ama abartmamak gerekiyo diye düşünüyorum...
güzel şeyler düşün, kendini motive et....

ayy ne güzel sen işin hep güzel yanındasın..allah devam ettirsin..işte ben biraz doğumdan falan korkuyorum..senin ilkmi...

evet canım ilk :))
korkma...tadını çıkarmaya bak..inan böyle daha mutlu oluyosun :) tavsiye ederim...

haklısın ama işte bazen insan kendine söz geçiremiyor..en büyük hayalimde anne olmaktır aslında ona rağmen:)inş.atlatıcaz.hayırlsı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…