huuu seda naptın canmm...olmadı
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...an-annelerinin-gobusleri-62.html#post17251792
Kızlar göbüşümün son hali...Dün çekti babişkomuz...
selam herkese....
sedacım ha gayret, yapıcan sen bu işi:)) merakla bekliyorum çizelgeni
cnm çizelgeyi yapıştırıyourm kaubl etmiyoo kii
alla alllaa...direk kopyala yapıştır deyince olması lazım...benımkını hazırlayan arkadaş bana öyle yap demıştı..bende öyle yaptım..olmuştu.....
kızlar merhaba..hamilelelik nasıl gidiyor..ben geceleri uyuyamıyorum korkudan.görende 9.ayımda zanneder ama ben daha 2. ayımı doldurdum..biraz anlatırmısınız sizin nasıl gidiyo..
kızlar merhaba..hamilelelik nasıl gidiyor..ben geceleri uyuyamıyorum korkudan.görende 9.ayımda zanneder ama ben daha 2. ayımı doldurdum..biraz anlatırmısınız sizin nasıl gidiyo..
hoşgeldin canım...neden korkuyosun ??
ben 19 haftalık hamileyim, göbeğim çok belli değil...çok istiyorum 7. 8. ayıma gelmeyi :))))
vakıt hemencecik geçsinnn, oğluşum kucağıma gelsinnnn :))
doğumdansiz korkmuyomusunuz?daha önce doğum yapan varsa biraz anlatsa bizede yol gösterici olur..
ayy ne güzel sen işin hep güzel yanındasın..allah devam ettirsin..işte ben biraz doğumdan falan korkuyorum..senin ilkmi...
yanlış yapıyosunn ...bunları hiç düşünme..daha cok erken. kendıne sıkıntı yaparsan bunları bebeğin daha cok küçük, Allah korusun zarar görebilir....rahat ol..
tabiki her bayanda bi tedirginlik olur doğumdan önce; ama abartmamak gerekiyo diye düşünüyorum...
güzel şeyler düşün, kendini motive et....
dikkate alıcam seni..:)evet canım ilk :))
korkma...tadını çıkarmaya bak..inan böyle daha mutlu oluyosun :) tavsiye ederim...
maşallah canım ay benimkide bu kadar olacak mı ya
ayyy çok güzelll benimkide büyür mü acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...an-annelerinin-gobusleri-62.html#post17251792
Kızlar göbüşümün son hali...Dün çekti babişkomuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?