Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

çok güzell...
sen işi bırakıcanı söylemiştin doğumdan sonra..ben senın çalıştığını bilmiyodum..nerde çalışıyosun??

özel bi çocuk kliniğindeyim canım,özel sigortalar provizyon sorumlusuyum..işim çok iyi,benide çok severler ama bebişimi bırakacağım kimsem yok,bakıcı tutsam aldığım maaş için değmez,hem de güvenilir birini bulmak imkansız nerdeyse,hemde emzirmek istiyorum,memelerim sarkana kadar..

ebrum aynen valla çizi koli ile alacak eşim adam napsn günlük her sabah kalkmazdan öncede yoksa hemen çıkartıyorum zorlanıyorumda midede bişey de yok şu an kazndm vallahii uyyy

oo mustafa yaşadı o zaman

bende cok özenıyorum şu emzirme işine...nasıl bi duygu heyecanla bekliyorum..çok istiyorummmmm..Rabbim nasip eder inşallah( cümlemize)

ebrum aynen valla çizi koli ile alacak eşim adam napsn günlük her sabah kalkmazdan öncede yoksa hemen çıkartıyorum zorlanıyorumda midede bişey de yok şu an kazndm vallahii uyyy

hehehe kız acıktım valla böyle konuşunca:)

ben eşimle aynı kurumda çalışıyorum, odalarımız farklı sadece..benımkıde artık alıştı, ben demeden alıp geliyor, bi bakıyorum eline..çizi almış gelmiş....

bende cok özenıyorum şu emzirme işine...nasıl bi duygu heyecanla bekliyorum..çok istiyorummmmm..Rabbim nasip eder inşallah( cümlemize)

evet canım mutlaka 1 sene,hatta mümkünse 2 sene emzirin bebeklerinizi...bu besinin yerini hiç bişey tutmuyo çünkü...kızımda 6 ay emzirebilmiştim,sonra bıraktı biberona başladı...
hamilelik...doğum falan hikaye kızlar...anne olduğunuzu bebişiniz sütü göğüslerinizden pompa gibi çekerken,damarlarınızın sızladığı an hissedeceksiniz..

aynen valllaa eşimde diyo ki her acıkmasında çıakrtıcak mısın oy ne diyeceğimi şarşırdım herife

sen hiç aşerdin mi?? hani bazıları oluyomuş ya gecenın bi yarısı şunu canım istedi , bunu canım istedı diye aldırıyolarmış?? hamile kalmadan önce bende öyle yapıcam diye düşünüyodum...
sonradan kıyamadım :)

benim oğlan fastfoudu çok sevecek galiba...benim canım hep hamur işi,börek,mantı,makarna,pizza,hamburger falan çekiyo ya..hep karbonhidrat..

dün sedaya anlatmıştım, forumda gördün mü bilmiyorum...doğum hikayeleri başlığı var ya burda orayı okudum nazancım, ama benı bi gör cok cok cok duygulandım...harika öyküler ya..ilk emzirmelerini falan anlatıyolardı, harika bi olay , çok duygulandım, bi an kendimi hayal ettım..inşallah o günleri görürüz...

geçen cnm çilek istedi saat 9 du aldı geldi valla hatta yarınına dondurmasını almış gelmiş ama saldırdım bende diyordum gece kalkar isterm diye ama kıyamadım

slm güzellerrrr nasılsınız bakalım

nazom beni rüyanda görmüşsün inş.dediğin gibidir ama bende umut yok hiç bi değişiklikde yok hayırlısı bende dün amcakızını gördüm rüyamda hamileymiş aradaım dedim test yap bana haber ver sen hamilesin dedim yok içimde bişey yok dedi akaşam aradı hamileyim dedi 4ay önce düşük yapmıştı

arasana vesadeyi sen telefonu vardı bende merak ediyorum
hattı değiştirmiştim,diğer telefonda kalmış numarası...Allah allah nerde bu kız...

geçen cnm çilek istedi saat 9 du aldı geldi valla hatta yarınına dondurmasını almış gelmiş ama saldırdım bende diyordum gece kalkar isterm diye ama kıyamadım

ay ben her eve lazımım..çok ekonomik karıyım...ya elma,ya patates,ya marul salatası falan çeker canım..

yok yok bende eminim sen hamilesin...git bi test yap nolursun...hiç mi bi değişiklik yok,idrarının rengi nasıl,memişler nasıl,kasıklarda batma falan var mı,akıntı var mı,sivilce,gerginlik vs..??????

hattı değiştirmiştim,diğer telefonda kalmış numarası...Allah allah nerde bu kız...

ay ben her eve lazımım..çok ekonomik karıyım...ya elma,ya patates,ya marul salatası falan çeker canım..

onları yiyemiyorum kii çileğide nası yediysem dondurma buzz gibi oturdu ama sankiii

evet canım bi sfer takıldım oraya bi hikaye okudum..tabi ben salya sümük zır zırr..işyerinde olmuyo tabi..herkes doluştu başıma..neyin var neyin var...bende bi daha girmedim..

gülsüm abla mı desem üff ne diym ki bencede bi test yap ayy işallah bide iki kırmızı çıkıyormuşş işallahhh

vesadeeeeeeeeee hadi anam neredesin ya....öldük meraktan...acaba işe mi gelmedi bugün..yoksa napar eder girerdi ya..haber verirdi di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…