çok güzell...
sen işi bırakıcanı söylemiştin doğumdan sonra..ben senın çalıştığını bilmiyodum..nerde çalışıyosun??
yok hayatım normal, sen herşeyi içinden geldiği gibi yap...bende bisküvi falan yiyorum, öğlene kadar atıştırmadan duramıyorum çünkü..sabah 7:30 da kahvaltı yapıp çıkıyoruz evden. saat 9 oldumu ben acıkıyorum, çizi , eti burçak falan hep çekmecemde oluyor, içimi bastırsın diye atıştırıyorum, öğlen yemeğe çıkıyoruz işte..sonra 5 kadar ben bişey yemeden duramadığım için saat 3 gibi yine atıştırıyorum :)))) öle iştee
özel bi çocuk kliniğindeyim canım,özel sigortalar provizyon sorumlusuyum..işim çok iyi,benide çok severler ama bebişimi bırakacağım kimsem yok,bakıcı tutsam aldığım maaş için değmez,hem de güvenilir birini bulmak imkansız nerdeyse,hemde emzirmek istiyorum,memelerim sarkana kadar..
özel bi çocuk kliniğindeyim canım,özel sigortalar provizyon sorumlusuyum..işim çok iyi,benide çok severler ama bebişimi bırakacağım kimsem yok,bakıcı tutsam aldığım maaş için değmez,hem de güvenilir birini bulmak imkansız nerdeyse,hemde emzirmek istiyorum,memelerim sarkana kadar..
ebrum aynen valla çizi koli ile alacak eşimadam napsn günlük her sabah kalkmazdan öncede yoksa hemen çıkartıyorum zorlanıyorumda midede bişey de yok şu an kazndm vallahii uyyy
bende cok özenıyorum şu emzirme işine...nasıl bi duygu heyecanla bekliyorum..çok istiyorummmmm..Rabbim nasip eder inşallah( cümlemize)
bende cok özenıyorum şu emzirme işine...nasıl bi duygu heyecanla bekliyorum..çok istiyorummmmm..Rabbim nasip eder inşallah( cümlemize)
aynen valllaa eşimde diyo ki her acıkmasında çıakrtıcak mısınoy ne diyeceğimi şarşırdım herife
evet canım mutlaka 1 sene,hatta mümkünse 2 sene emzirin bebeklerinizi...bu besinin yerini hiç bişey tutmuyo çünkü...kızımda 6 ay emzirebilmiştim,sonra bıraktı biberona başladı...
hamilelik...doğum falan hikaye kızlar...anne olduğunuzu bebişiniz sütü göğüslerinizden pompa gibi çekerken,damarlarınızın sızladığı an hissedeceksiniz..
sen hiç aşerdin mi?? hani bazıları oluyomuş ya gecenın bi yarısı şunu canım istedi , bunu canım istedı diye aldırıyolarmış?? hamile kalmadan önce bende öyle yapıcam diye düşünüyodum...
sonradan kıyamadım :)
hattı değiştirmiştim,diğer telefonda kalmış numarası...Allah allah nerde bu kız...arasana vesadeyi sen telefonu vardı bende merak ediyorum
geçen cnm çilek istedi saat 9 du aldı geldi valla hatta yarınına dondurmasını almış gelmiş ama saldırdım bende diyordum gece kalkar isterm diye ama kıyamadım
slm güzellerrrr nasılsınız bakalım
nazom beni rüyanda görmüşsün inş.dediğin gibidir ama bende umut yok hiç bi değişiklikde yok hayırlısı bende dün amcakızını gördüm rüyamda hamileymiş aradaım dedim test yap bana haber ver sen hamilesin dedim yok içimde bişey yok dedi akaşam aradı hamileyim dedi 4ay önce düşük yapmıştı
hattı değiştirmiştim,diğer telefonda kalmış numarası...Allah allah nerde bu kız...
ay ben her eve lazımım..çok ekonomik karıyım...ya elma,ya patates,ya marul salatası falan çeker canım..
dün sedaya anlatmıştım, forumda gördün mü bilmiyorum...doğum hikayeleri başlığı var ya burda orayı okudum nazancım, ama benı bi gör cok cok cok duygulandım...harika öyküler ya..ilk emzirmelerini falan anlatıyolardı, harika bi olay , çok duygulandım, bi an kendimi hayal ettım..inşallah o günleri görürüz...
slm güzellerrrr nasılsınız bakalım
nazom beni rüyanda görmüşsün inş.dediğin gibidir ama bende umut yok hiç bi değişiklikde yok hayırlısı bende dün amcakızını gördüm rüyamda hamileymiş aradaım dedim test yap bana haber ver sen hamilesin dedim yok içimde bişey yok dedi akaşam aradı hamileyim dedi 4ay önce düşük yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?