Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

valla beni uyku tutmadı ama herkes uyumuş, geride kaldı o canım derin uykular valla artık çok zor uyur ve çok sık uyanır oldum :84:

amanınnnn maşallah göbüşüne diyeceğim ama,poponada maşallah..dilekciğim..hem önden hem arkadan almışsın...daha önce sadece karnın vardı,şincik komple şişmişsin...daha 28 haftadasın 10 hafta sonraki halini hayal edemiyorum..Allah kolaylık versin...maşallah tosunumuza...

valla preses bana çok kızmıştır herhalde dereyi görmeden paçaları sızamak diye buna deniyor herhalde oğlum diye sevdim kızımı ne bileyim içimden öğle geliyodu demekki yanlış hissetmişim sağlıklı olsunda gerisi boş

kankaaaa benim bebiş pipisiz miş inş ikinci kızım geliyomuş kanka hayırlısıyla

çok sevindim canım...kız erkek farkeder mi,sağlıklı olsun..Allah böyle uygun görmüş,böylesi daha hayırlıymış demek ki,hem belli mi olur 3.numara erkek gelir..ohhh valla yaşadın kız nazan...iki kız hizmet ederler sana,bi büyüsünler ev işi falanda yapmazsın sen...Allah bahtlarından güldürsün kızlarını,okuyup mevkii,nakam sahibi olsunlar,hayırlı eşlere,kadir kıymet bilen ele düşsünler...

amin kankam sağol hayırlı evlat ve sağlıklı olsunlar yeter üçüncüye gelince bana kalırsa hiç düşünmüyorum iki tane yeter ama büyük konuşmamak lazım nasip kısmet diyelim

benimkinide hep kız hissetmiştim..hatta ayrıntılıya kadar da hep tereddütteydim..hayırlısı olsun canım..kankam ben bi kahvaltımı yapayım,işler yoğunlaşmadan,gelicem hemen..

hayrlı olsun çok sevindm allahım hayırlısını versin keşke benimde kızım olsa

seda.............burda
nazo.............burda
vesade..........burda
eda...............izinli
hülya............raporlu
mehtap.........arkadaş bugün çalışmıyo ya,yaymış k.....uyuyodur hala.
welcome........ön ve arkayı büyütmekle meşgul.
suzi...............buralardadır,gelir birazdan.
azize.............şafak sayıyo.
ebru..............yoksa o da mı c.tesileri çalışmıyo,ama haksızlık buuuu.
ayben............cumartesi armutlarını yiyo olabilir..
birileri daha vardı sanki...uyyy kafam durdu..

slm kızlar geldim ama hemen çıkacağım test negatif adet sancılarım başladı geliyo kırmızılar öptüüümmmmmmmmmm herkeziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…