seda.............burda
nazo.............burda
vesade..........burda
eda...............izinli
hülya............raporlu
mehtap.........arkadaş bugün çalışmıyo ya,yaymış k.....uyuyodur hala.
welcome........ön ve arkayı büyütmekle meşgul.
suzi...............buralardadır,gelir birazdan.
azize.............şafak sayıyo.
ebru..............yoksa o da mı c.tesileri çalışmıyo,ama haksızlık buuuu.
ayben............cumartesi armutlarını yiyo olabilir..
birileri daha vardı sanki...uyyy kafam durdu..
aşk olsun nazom unutuldum demek
:84::84:
bende diyorum biri daha vardı...özür hayatım..seni unutmak mümkün mü?testine gelince niye negatif çıkıyo bu ya...ama ben seni rüyamda hamiş gördüm...ne diyelim gülsümüm hayırlısı olsun..olsunda ben kırmızıları görmeden umudumu yitirmeyeceğim...
bilmemki nazom hsg çekinmeden olmayacak heralde kırmızılar yolda canım karnım ağrımaya başladı günüm yarın ama bugünden gelecekler heralde
bence sen Allahın sevgili kulusun..bu da bir çeşit imtihan..sabret canım..Rabbim dualarını karşılıksız koymayacak inşaallah..bu arada fazla yorma kendini..akşama ne yemek yapacan kız?ben her akşam ne yapcağımı düşünmekten fenalık geldi.
amanınnnn maşallah göbüşüne diyeceğim ama,poponada maşallah..dilekciğim..hem önden hem arkadan almışsın...daha önce sadece karnın vardı,şincik komple şişmişsin...daha 28 haftadasın 10 hafta sonraki halini hayal edemiyorum..Allah kolaylık versin...maşallah tosunumuza...
kankaaaa benim bebiş pipisiz miş inş ikinci kızım geliyomuş kanka hayırlısıyla
seda.............burda
nazo.............burda
vesade..........burda
eda...............izinli
hülya............raporlu
Bulantım kusmam geçmiyoo yaa
Hiç sorma NAZO yaaa...Bu oğlan beni işte bu hale getirdi...Doğuma kadar ne halde olurum bende bilmiyorum...Yalnız kafama hiç takmıyorum...Belkide birkez yaşayacağım bu duyguyu...Tadını çıkarıyorum...
Hayırlısı olsun canım...Eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda boşver çüksüz olsun...Hem hep erkek olursa biz paşalarımıza nerden prenses bulacaz ama...
Vallah doğru bilmişsin gııı...Akşam hiç uyuyamadım...Sabah babişkoyu işe geçirdimi yattık uyuduk paşamla...
Canım kusman varsa en erken 3. ayda geçermiş...Biraz daha sabret...İnşallah geçer...Birde bazı dr. mide bulantısı kusma için ap veriyorlar...Banada dr. vermişti ama gerek olmadı bende...
Hiç sorma NAZO yaaa...Bu oğlan beni işte bu hale getirdi...Doğuma kadar ne halde olurum bende bilmiyorum...Yalnız kafama hiç takmıyorum...Belkide birkez yaşayacağım bu duyguyu...Tadını çıkarıyorum...
Hayırlısı olsun canım...Eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda boşver çüksüz olsun...Hem hep erkek olursa biz paşalarımıza nerden prenses bulacaz ama...
Vallah doğru bilmişsin gııı...Akşam hiç uyuyamadım...Sabah babişkoyu işe geçirdimi yattık uyuduk paşamla...
Canım kusman varsa en erken 3. ayda geçermiş...Biraz daha sabret...İnşallah geçer...Birde bazı dr. mide bulantısı kusma için ap veriyorlar...Banada dr. vermişti ama gerek olmadı bende...
dilekcim...kullandığın ilaçların isimlerini yazsana bana..benim kan hapı mideme çok dokunuyo,değiştirmeyi düşünüyorum..sen hangi ilaçları ve ne sıklıkta alıyosun??
seda.............burda
nazo.............burda
vesade..........burda
eda...............izinli
hülya............raporlu
slm kızlar kızıma kavuştum 14 ocakta doğum yaptım sezeryanla . sancım gelmedı ve açılma olmadı sunı sancı ıstedım yıne sancım ve açılma olmadı mecbur sezaryan oldum .3 gündür iyiyim ve normal doğm isteyenlere tavsiyem bol bol düzenli yürüyüş normal doğum için yapılması gereknleri yapın . şimdi iyiyim tatlı mı tatlı bı kızım var saçları siyah ,uzun ve sık çekik gözlüm benim allah bekleyenleride,isteyenleride kavuştursun öpüyorum hepinizi
slm kızlar kızıma kavuştum 14 ocakta doğum yaptım sezeryanla . sancım gelmedı ve açılma olmadı sunı sancı ıstedım yıne sancım ve açılma olmadı mecbur sezaryan oldum .3 gündür iyiyim ve normal doğm isteyenlere tavsiyem bol bol düzenli yürüyüş normal doğum için yapılması gereknleri yapın . şimdi iyiyim tatlı mı tatlı bı kızım var saçları siyah ,uzun ve sık çekik gözlüm benim allah bekleyenleride,isteyenleride kavuştursun öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?