Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

aşk olsun nazom unutuldum demek

:84::84:
aşk olsun nazom unutuldum demek

bende diyorum biri daha vardı...özür hayatım..seni unutmak mümkün mü?testine gelince niye negatif çıkıyo bu ya...ama ben seni rüyamda hamiş gördüm...ne diyelim gülsümüm hayırlısı olsun..olsunda ben kırmızıları görmeden umudumu yitirmeyeceğim...

bilmemki nazom hsg çekinmeden olmayacak heralde kırmızılar yolda canım karnım ağrımaya başladı günüm yarın ama bugünden gelecekler heralde

bilmemki nazom hsg çekinmeden olmayacak heralde kırmızılar yolda canım karnım ağrımaya başladı günüm yarın ama bugünden gelecekler heralde

bence sen Allahın sevgili kulusun..bu da bir çeşit imtihan..sabret canım..Rabbim dualarını karşılıksız koymayacak inşaallah..bu arada fazla yorma kendini..akşama ne yemek yapacan kız?ben her akşam ne yapcağımı düşünmekten fenalık geldi.

yemek derdi hiç bitmiyor ki ben bu akşam soğan kebarı yapıcam:26:

Hiç sorma NAZO yaaa...Bu oğlan beni işte bu hale getirdi...Doğuma kadar ne halde olurum bende bilmiyorum...Yalnız kafama hiç takmıyorum...Belkide birkez yaşayacağım bu duyguyu...Tadını çıkarıyorum...

kankaaaa benim bebiş pipisiz miş inş ikinci kızım geliyomuş kanka hayırlısıyla

Hayırlısı olsun canım...Eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda boşver çüksüz olsun...Hem hep erkek olursa biz paşalarımıza nerden prenses bulacaz ama...

Vallah doğru bilmişsin gııı...Akşam hiç uyuyamadım...Sabah babişkoyu işe geçirdimi yattık uyuduk paşamla...

Bulantım kusmam geçmiyoo yaa

Canım kusman varsa en erken 3. ayda geçermiş...Biraz daha sabret...İnşallah geçer...Birde bazı dr. mide bulantısı kusma için ap veriyorlar...Banada dr. vermişti ama gerek olmadı bende...

doktorum hap verdi zaten kullan dedi ama attım aç karnına demişti akşama kadar uyuduğumu biliyorum ölü gibi çalışıyorum atmıyorum kionu haftaya 3 aylık olucaz işallahh geçer.bu arada göbişinn çok datlıı ya büyümesi ne kadar faklıdır şimdi.biz 0,93 sonra 1,53 sonra böyle böyle cm lerini hesaplıyoruz eşimle.

dilekcim...kullandığın ilaçların isimlerini yazsana bana..benim kan hapı mideme çok dokunuyo,değiştirmeyi düşünüyorum..sen hangi ilaçları ve ne sıklıkta alıyosun??

dilekcim...kullandığın ilaçların isimlerini yazsana bana..benim kan hapı mideme çok dokunuyo,değiştirmeyi düşünüyorum..sen hangi ilaçları ve ne sıklıkta alıyosun??

Canım kan apı ilk olarak FERRUM FORT diye bir ilaç verdi dr...Sabah 1 tane aç içilecek ama 2 saat önce ve 2 saat sonra çay süt kahve içilmeyecekti...Bunu kullanamadım ben...Kalktığım gibi kahvaltı ederim ben...Sütümü içerim...Bekleyemem yani...Sonra Sağlık Ocağı'nda yapılan testte kansızlık çıkınca ordaki dr. Vİ-FER adında ap verdi..Aklıma geldikçe bunu içiyorum...

evet gördüm..:))dün merak etmiştim gerçekten..maşallah 28.haftaya göre baya çıkmış göbüş...ben daha 19.haftadayım, göbüşüm fazla yok ama ; bu halimle bile uyuyamıyorum geceleri...ilerde halim nolur bilmem...

:))) cumartesi- pazar çalışmıyorum , tam isabet..sanırım grip olucam..gözlerim, başım berbat şekilde ağrıyo, buırnum da tıkalı...bu saate kadar hiç bi iş yapamadım..biraz temizlik yapayım diyorum , onuda canım istemıyo...inşallah hasta olmam..(( valla çok kötüyüm ......

nazan
Gelin olduğunu torunlarınıda görürsün inşallah. hayırlı uğurlu sağlıklı uzun ömürlü imanlı bir kızçe olur inşallah.

Nazo,

gene bilemedin benim bebişle birlikte kursum başladı gene cumartesi-pazar 10 ve 13:30 arası ......

valla parasını ödedim diye gidiyorum yoksa hiç işim olmaz

slm kızlar kızıma kavuştum 14 ocakta doğum yaptım sezeryanla . sancım gelmedı ve açılma olmadı sunı sancı ıstedım yıne sancım ve açılma olmadı mecbur sezaryan oldum .3 gündür iyiyim ve normal doğm isteyenlere tavsiyem bol bol düzenli yürüyüş normal doğum için yapılması gereknleri yapın . şimdi iyiyim tatlı mı tatlı bı kızım var saçları siyah ,uzun ve sık çekik gözlüm benim allah bekleyenleride,isteyenleride kavuştursun öpüyorum hepinizi

mrb kızlarrr nasılsınız bakalım giremiyorum pek özledim sohbeti
benim kırmızıalr gelmedi haylaaa yoldalr sinyaller geliyo ama
heralde yakında teşrf ederler

gözün aydın aytülcüm darısı bekleyenlerin başına inş.

Gözünaydın canım...Rabbim sağlıklı olarak büyütmeyi nasip etsin...

Aytull canmm gözün aydın hayırlı uğurlu olsun kızçen canmm sezeryeni nasıl oldun genel mi? epidural mi?
eee anlat kızın kaç kilo doğdu boyu kaç? ayyyy darısı başıma sen atlattın negüzel

aytull canım hayırlı ugurlu olsun bebısınnn.. darısı basımızaaaa doktor banada subatın 10undan sonra ıstedıgın an alırız dedı 14 subat en uygunu dedı bende sımdıden havaya gırdımm bakalımmm acayıp heyecanlıyımmm.. sezeryan nasıll cok agrı sızı oluyormuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…