slm kızlar kızıma kavuştum 14 ocakta doğum yaptım sezeryanla . sancım gelmedı ve açılma olmadı sunı sancı ıstedım yıne sancım ve açılma olmadı mecbur sezaryan oldum .3 gündür iyiyim ve normal doğm isteyenlere tavsiyem bol bol düzenli yürüyüş normal doğum için yapılması gereknleri yapın . şimdi iyiyim tatlı mı tatlı bı kızım var saçları siyah ,uzun ve sık çekik gözlüm benim allah bekleyenleride,isteyenleride kavuştursun öpüyorum hepinizi
Canım kan apı ilk olarak FERRUM FORT diye bir ilaç verdi dr...Sabah 1 tane aç içilecek ama 2 saat önce ve 2 saat sonra çay süt kahve içilmeyecekti...Bunu kullanamadım ben...Kalktığım gibi kahvaltı ederim ben...Sütümü içerim...Bekleyemem yani...Sonra Sağlık Ocağı'nda yapılan testte kansızlık çıkınca ordaki dr. Vİ-FER adında ap verdi..Aklıma geldikçe bunu içiyorum...
slm kızlar kızıma kavuştum 14 ocakta doğum yaptım sezeryanla . sancım gelmedı ve açılma olmadı sunı sancı ıstedım yıne sancım ve açılma olmadı mecbur sezaryan oldum .3 gündür iyiyim ve normal doğm isteyenlere tavsiyem bol bol düzenli yürüyüş normal doğum için yapılması gereknleri yapın . şimdi iyiyim tatlı mı tatlı bı kızım var saçları siyah ,uzun ve sık çekik gözlüm benim allah bekleyenleride,isteyenleride kavuştursun öpüyorum hepinizi
Günaydınn kızlarrrr...p.tesinden nefret ediyorum yaa
nazoo geldim kızz.hava malum trafik vardı. Lastik patladı.seda,suzi,mehtap ve ben burdayız...geri kalan herkesi yok yazdım..idareden geç kağıdı getirin..
kızlarr yaaaaaa
cuma günü işyerinde çok kötü oldum
sancım oldu ateş bastı başım ağrıdı uyuştum fenalık geçiriyodum resmen. Ertesi gün doktora gittim nst ye girdim ama hiç sancı çıkmadı. Doktora söyledim olanları bu haftadan itibaren bu şikayetleri hiç sevmiyoruz dedi bizim için tehlikeli olbilir dedi. Nst çok iii çıkmış endişelenme bol bol dinlen dedi. Bebeğin hareketlerine falan çok dikkat ediceksin dedi. Bende haftasonu hep yattım şimdi işteyim. Dışarıya çıkmam lazm bi sürü iş var nbapıcam yaaaaaaaaaa
iş yerine diyorum bişe anlamıyolarr
al bendende o kadar...hemide yaklaşık ilkokul 1.sınıftan beri...
canım sanada geçmiş olsun canım. Dinlenmek gerek tabiki. Bu iş temposu mahvediyor insanı hele birde stres varsa.
kızlarr yaaaaaa
sancım oldu ateş bastı başım ağrıdı uyuştum fenalık geçiriyodum resmen. ertesi gün doktora gittim nst ye girdim ama hiç sancı çıkmadı. doktora söyledim olanları bu haftadan itibaren bu şikayetleri hiç sevmiyoruz dedi bizim için tehlikeli olbilir dedi. nst çok iii çıkmış endişelenme bol bol dinlen dedi. bebeğin hareketlerine falan çok dikkat ediceksin dedi. bende haftasonu hep yattım şimdi işteyim. dışarıya çıkmam lazm bi sürü iş var nbapıcam yaaaaaaaaaa
Günaydınn kızlarrrr...p.tesinden nefret ediyorum yaa
dikkat ett kendine bebişine yorma işde olduğu yere kadar yani aman boşverhep mi hamile oluncak.ayrıca iş yerleri anlamaz ki
kızlarr yaaaaaa
sancım oldu ateş bastı başım ağrıdı uyuştum fenalık geçiriyodum resmen. ertesi gün doktora gittim nst ye girdim ama hiç sancı çıkmadı. doktora söyledim olanları bu haftadan itibaren bu şikayetleri hiç sevmiyoruz dedi bizim için tehlikeli olbilir dedi. nst çok iii çıkmış endişelenme bol bol dinlen dedi. bebeğin hareketlerine falan çok dikkat ediceksin dedi. bende haftasonu hep yattım şimdi işteyim. dışarıya çıkmam lazm bi sürü iş var nbapıcam yaaaaaaaaaa
Aytulcüm allah bağışlasın.kavuşmuşsun kızına.darısı hamişlerin başına. Hamiş olmayanlarında önce göbek başına
nazoo geldim kızz.hava malum trafik vardı. Lastik patladı.
sen ne zaman gitçen kız doktora..git de öğren cinsiyetini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?