Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

gözünn adınn canımm:))) darısı bizleriin başınaaaaaaa

günaydın millet...
banada ferrum fort vermişti..içemedim..çok bulantı yaptı,midemi mahvetti iyice..ağır bi kan hapı çünkü..bi de seninkini deneyeyim bakalım.

gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün..sağlıklı,hayırlı bir evlat olsun...işin asıl çafçaflı kısmı şimdiden sonra..Allah kolaylık versin gülüm...Darısı bize di mi kızlar..

seda,suzi,mehtap ve ben burdayız...geri kalan herkesi yok yazdım..idareden geç kağıdı getirin..

:84:çok mağdurum kızlar..burnumun üstünde kocaman bir sivilce çıkmış..o kadar kötü gözüküyo ki,fondoten,pudra bile fayda etmedi..palyoça gibiyim..mağdurum da mağdurum..

kızlarr yaaaaaa

cuma günü işyerinde çok kötü oldum

sancım oldu ateş bastı başım ağrıdı uyuştum fenalık geçiriyodum resmen. ertesi gün doktora gittim nst ye girdim ama hiç sancı çıkmadı. doktora söyledim olanları bu haftadan itibaren bu şikayetleri hiç sevmiyoruz dedi bizim için tehlikeli olbilir dedi. nst çok iii çıkmış endişelenme bol bol dinlen dedi. bebeğin hareketlerine falan çok dikkat ediceksin dedi. bende haftasonu hep yattım şimdi işteyim. dışarıya çıkmam lazm bi sürü iş var nbapıcam yaaaaaaaaaa

iş yerine diyorum bişe anlamıyolarr

dinlenmeye meğer ne kadar çok ihtiyacım varmış. bebişim haftasonu hiç olmadığı kadar hareeketliydii kuzumm benim yaaaaaaa

Aytulcüm allah bağışlasın.kavuşmuşsun kızına.darısı hamişlerin başına. Hamiş olmayanlarında önce göbek başına

seda,suzi,mehtap ve ben burdayız...geri kalan herkesi yok yazdım..idareden geç kağıdı getirin..
nazoo geldim kızz.hava malum trafik vardı. Lastik patladı.

canım sanada geçmiş olsun canım. Dinlenmek gerek tabiki. Bu iş temposu mahvediyor insanı hele birde stres varsa.

dikkat ett kendine bebişine yorma işde olduğu yere kadar yani aman boşverhep mi hamile oluncak.ayrıca iş yerleri anlamaz ki

kuzum benim ya...çok iyi anlıyorum seni...korkma bişey olmaz ama bence 37.haftana kadar çalışma derim ben...sağlığındandamı daha önemli...rapor al.bu patron milletini çözebilmiş değilim..

Aytulcüm allah bağışlasın.kavuşmuşsun kızına.darısı hamişlerin başına. Hamiş olmayanlarında önce göbek başına

nazoo geldim kızz.hava malum trafik vardı. Lastik patladı.

dabi dabi....sen şimdi elektrikler kesik diye ödevlerinide yapmamışsındır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…