hiiç anlamıyolarr hemdee hiçç. napalım canım bi süre çalışmak zorundayımm
kuzum benim ya...çok iyi anlıyorum seni...korkma bişey olmaz ama bence 37.haftana kadar çalışma derim ben...sağlığındandamı daha önemli...rapor al.bu patron milletini çözebilmiş değilim..
dabi dabi....sen şimdi elektrikler kesik diye ödevlerinide yapmamışsındır..
canımm yaa elinden gelse dooğuma işten git diyecek. o derece yanii. şimdi burda yokk gelsin durumu biraz abartarak anlatıcam. ben bi sorun yok herşy yolunda dedikçe tepeme çıkıyolarr
canım yaa:85::85: konuş bnce söylemedn anlamazlar ki..halin olsa bile halim yok de bunlar patron milleti nerden bilecekler...gerçi desende taktıkları yokda
daha ilk aylarda midem çok kötüydü yemek yiyemiyodum halim hiç yoktu hvalarda çok sıck mahvolmuştum. izin istedim burda dinlen belki geçer deyip göndermedileerr. böyle birisinden bahsediyorum iştee
daha ilk aylarda midem çok kötüydü yemek yiyemiyodum halim hiç yoktu hvalarda çok sıck mahvolmuştum. izin istedim burda dinlen belki geçer deyip göndermedileerr. böyle birisinden bahsediyorum iştee
nazom
Geçen çarşamba doktora gittim ya dediki 4,5 haftalık ma ticker 6 hafta diyor ben kime inanayım
günaydın ebrucumm
nbr canım?? o gün beklediğin gibi hesiye aldın mı??
benımkıyle yemeğe gittik , şifayı kaptım..hasta oldum yaaa
rezene çayı falan yapayım diyorum, korkuyorum zararı olur diye???
yok cnm küsüs hala konuşmuyorum gene kaynana yüzünden yaww:84::84:sende dikkkat et amn grip filan olum deme
kaynanan yüzünden eşinle küsme..boşver, ben eskiden sinir olurdum yerli yersiz konuşmalarına,gider eşime patlardım, şimdi hiiiçç takmıyorum...çünkü ben kendi dediğimi yapıyorum , o istediği kadar konuşsun:))))
nazocum valla sabah bi ara girdim kımsecikler yoktu.. O ara internette sorun oldu, şimdide ara ara gidiyoo...yoksam ben burdaydım..yinede geç kağıdı getirem mi ??
caanım öylede dur durak bilmiyor istr istemez canım sıkılıyor.eşimde bunalıyor napsın annesi ama kadın çıldırtıyor beni inan ki:84::84:
boşver.....takarsan daha çok bunalırsın..tabi bazen elde olmuyo ama gayret göster..bu arada evet grip oldum..başım, gözüm çok kötü ağrıyo...zor geldim bugun işe...:2:
kızlar ben 1 nisanda 32 haftalık olup izne ayrılacaktım ya,patronum olan doktorcuğum bi güzellik yaptı,senelik iznin yanmasın mart 15 de gönderelim seni dedi.iyikide böyle oldu,bende kara kara düşünüyordum.sabahları çoraplarımı giymek bir işkence,otobüse binmek,inmek,işyerinde koşuşturmak,millete laf anlatmak hepsi birer işkence..bu ne demek yani..benim bu tarihten önce eve interneti bağlatmak gerek,yoksa bensiz napaarsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?