Bebişlerinin Gelmesini Bekleyen Anne Adaylarımız Buyrun beraber paylaşalım.

haklısında canım bende kist olduğu için ilaç kullanacam ve doktor korunacaksın dedi

benim ablamda da kist vardı. Hemde patlamak üzere iken acil ameliyata alındı ve yumurtalıklarının büyük bir çoğunluğu alındı. 74 doğumlu ve geçen sene bir bebek dünyaya getirdi canım.

inş.canım sağol edayla senden güzel haberler bekliyoruz ben mola verdim çalışmalara artık marta bakarız hayırlısıyla heralde tek başıma listeyi omuzlayıp götürecem:92:

bi dakka ya..gülsümüm ne dediki doktor...geçmişi okuyup geliyorum

bende nazo ya katılıyorum bizde çifter çifter yaptık valla kalitesizse spermse zaten tutmuyor yada kimyasal gebelik oluyor

benim ablamda da kist vardı. Hemde patlamak üzere iken acil ameliyata alındı ve yumurtalıklarının büyük bir çoğunluğu alındı. 74 doğumlu ve geçen sene bir bebek dünyaya getirdi canım.
kisti takmıyorum canım zaten bende arada oluşuyo adetle beraber akıp gidiyo zaten buda geçen ayki kullandığım ilaçlardan olmuş hatta önce lekelnme oldu sökülmedim demiştimya ondanmış hayırlsı o geçer onu hiiçç takmıyorum
gülom merak etme bende ki istikrar kimsede yok yanlız komam ben seni

yokkkk istemiyorum seni yanımda sen anneliği hak ediyor yakışıyosun Rabbim tez zamnada liste atlatsın sana

kızlar cennet kokulum varya rabia selamı var faceden konuştuk fırsat bulunca gelecem diyo çoookkkk tatlı bi bebişi var

senin dllerine kurban olam gülom benim merhametli güzel arkadaşım allah ikimizede tez zamanda yaşatsın inşallah canım benim

senin dllerine kurban olam gülom benim merhametli güzel arkadaşım allah ikimizede tez zamanda yaşatsın inşallah canım benim
amin canım Rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu
Gülsümüm zaten anne allaha çok şükür

evet mehtabım çok şükür ama dün isteksiz bilmeden kuzumu kırdım
benim kardeşim olacak ben bakacağım felan dedi bende kızdım bidaha ağzından kardeş lafı duymayım dedim yavrum benim nasıl üzüldü kızdım diye

kızlar birazdan çıkarım kusura bakmayın kursa gideceğim evden çıkamam kafa dağıtmam lazım yoksa yerim ben bu kafayı kaynanalar gitmedi bi türlü

kızlar bu arada rejime başlıyorummmmm da eski kiloma dönmem lazım

gülsümüm şimdi okudum geçmişi..öncelikle geçmiş olsun..kistlerinin boyutları küçük,hapla rahatlıkla eritilir..bu durmda klomen kullanamazsın artık..sende benim gibi olmuşsun..bende 1 ay kullandım,kist yapınca kesmişti doktor tedaviyi..zaten yumurtalığım biride kist ameliyatında alındığı için önceden doktor bu yumurtalığı bari sağlam bırakalım demişti..canım benim eğer kürtajdan bir problem kaldıysa şimdiye kadar neden söylememiş bu doktorun anlamadın..hem bir sorun varsa bu usg den anlaşılmaz..göbekten kamerayla girip bakıyolar tüm pelvik muayenesi yapıyolar ancak öle anlaşılır bu durum...ben sende bir problem kaldığını hiç sanmıyorum,ne tüpün tıkalı,ne de başka bişey..bu ay olurdu ama ilaçların etkisiyle kist yaptı..kistler geçsin mutlaka olucağına inanıyorum,bi 6 ay daha bekle,yaşında genç nasılsa mutlaka gelicek bebişin..

sağol nazom kisti takmıyorum bende ilaç verdi kullanacam zaten usg değil hsg çekinecem onda sorun varsa çıkacak uafaksa verdiğimiz ilaç açar büyükse sorun ona göre tedavi uygularız dedi hayırlıs bakalım iyi bi doktor buldum bi arkadaş gitmiş şimdi öğlen sorası arayıp fiyat öğreneceğim haftaya gidip çekinmek istiyorum oda aradan çıksın adet bitince iki sonra çekiliyomuş bende şimdi adetliyim zaten haftaya çekinirim hayırlısı inş.bişey çıkmaz dua edin buna çok ihtiyacım var

dualarımız seninle gülüm...bak görüceksin..senin herşeyin normal..tüplerin falanda tıkalı değil,hiç bir problemin yok...stres yapma ,zamana bırak..kız vallahi gelicek bebişin..

dualarımız seninle gülüm...bak görüceksin..senin herşeyin normal..tüplerin falanda tıkalı değil,hiç bir problemin yok...stres yapma ,zamana bırak..kız vallahi gelicek bebişin..

sağol nazom herşey için bende inanıyorum olacak bebişim dün biraz üzüldüm stres yaptım doktor tedaviyle olmayacak deyince ama şimdi iyiyim keşeke kaynanamda sizin gibi biraz bana bişeyler söleseydi haberi yoktu dün söledim doktordan gelince dediklerinide söledim filmi çekinemm gerekiyo ama para yok bebğin olmaz tedaviyle dedi diye kadın hiç orlaı olmadı isme gelince koymayı biliyo

hepinizden Allah razı olsun kızlar iyiki varsınız canlarım bbenim sizi çooookkkkkkkkk seviyorum
ben şimdi çıkıyorum kursa gideyim girmeye çalışacağım yine görüşürüz öptümmm

Anaaaaaam testler geldi maşallah pek hızlılarmış yarın bekliyodum
Hemen bu akşamdan yapim bari.. Bu arada ben 1 kutu içinde 20 çıbık war sanıyodum hepsi ayrı ayrı kutulu koca paket geldi millet sorup duruyo o ne ne geldi diye :78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…