haklısında canım bende kist olduğu için ilaç kullanacam ve doktor korunacaksın dedi
inş.canım sağol edayla senden güzel haberler bekliyoruz ben mola verdim çalışmalara artık marta bakarız hayırlısıyla heralde tek başıma listeyi omuzlayıp götürecem:92:
peki bişi daha sorcam mehtabım doktorların gün aşırı demesi sperm kalitesi için değilmi e öyleyse çift çizgiyi gördüğümde günde 2 kere olursa spermler kalitesiz olmazmı :26:
Kafam karıştı ya
kisti takmıyorum canım zaten bende arada oluşuyo adetle beraber akıp gidiyo zaten buda geçen ayki kullandığım ilaçlardan olmuş hatta önce lekelnme oldu sökülmedim demiştimya ondanmış hayırlsı o geçer onu hiiçç takmıyorumbenim ablamda da kist vardı. Hemde patlamak üzere iken acil ameliyata alındı ve yumurtalıklarının büyük bir çoğunluğu alındı. 74 doğumlu ve geçen sene bir bebek dünyaya getirdi canım.
gülom merak etme bende ki istikrar kimsede yok yanlız komam ben seni
kisti takmıyorum canım zaten bende arada oluşuyo adetle beraber akıp gidiyo zaten buda geçen ayki kullandığım ilaçlardan olmuş hatta önce lekelnme oldu sökülmedim demiştimya ondanmış hayırlsı o geçer onu hiiçç takmıyorum
yokkkk istemiyorum seni yanımda sen anneliği hak ediyor yakışıyosun rabbim tez zamnada liste atlatsın sana
amin canım Rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyusenin dllerine kurban olam gülom benim merhametli güzel arkadaşım allah ikimizede tez zamanda yaşatsın inşallah canım benim
Gülsümüm zaten anne allaha çok şükür
gülsümüm şimdi okudum geçmişi..öncelikle geçmiş olsun..kistlerinin boyutları küçük,hapla rahatlıkla eritilir..bu durmda klomen kullanamazsın artık..sende benim gibi olmuşsun..bende 1 ay kullandım,kist yapınca kesmişti doktor tedaviyi..zaten yumurtalığım biride kist ameliyatında alındığı için önceden doktor bu yumurtalığı bari sağlam bırakalım demişti..canım benim eğer kürtajdan bir problem kaldıysa şimdiye kadar neden söylememiş bu doktorun anlamadın..hem bir sorun varsa bu usg den anlaşılmaz..göbekten kamerayla girip bakıyolar tüm pelvik muayenesi yapıyolar ancak öle anlaşılır bu durum...ben sende bir problem kaldığını hiç sanmıyorum,ne tüpün tıkalı,ne de başka bişey..bu ay olurdu ama ilaçların etkisiyle kist yaptı..kistler geçsin mutlaka olucağına inanıyorum,bi 6 ay daha bekle,yaşında genç nasılsa mutlaka gelicek bebişin..
sağol nazom kisti takmıyorum bende ilaç verdi kullanacam zaten usg değil hsg çekinecem onda sorun varsa çıkacak uafaksa verdiğimiz ilaç açar büyükse sorun ona göre tedavi uygularız dedi hayırlıs bakalım iyi bi doktor buldum bi arkadaş gitmiş şimdi öğlen sorası arayıp fiyat öğreneceğim haftaya gidip çekinmek istiyorum oda aradan çıksın adet bitince iki sonra çekiliyomuş bende şimdi adetliyim zaten haftaya çekinirim hayırlısı inş.bişey çıkmaz dua edin buna çok ihtiyacım var
dualarımız seninle gülüm...bak görüceksin..senin herşeyin normal..tüplerin falanda tıkalı değil,hiç bir problemin yok...stres yapma ,zamana bırak..kız vallahi gelicek bebişin..
bebek geldi bebek deseydin
Bak bu aklıma gelmemişti
Yahu içimden bi ses bu testlerde de çift çizgiyi göremiyceksin diyo
çift çizgiyi görürsem eğer dewrelerim yanar zaten kendimi yumurtluyo değilde hamile sanarım kesin o kadar hasretimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?